Sadece 1000 TL mi ? Altı olmaz mı yani anlamadım.
Zenfone tasarımı hoşuma gitmiyor. G2 de bulamıyorum vatanda ya da vodofone bayisinde yok.Alabiliyorsan zenfone 2, olmadı lg g2 alabilirsin.
kliksa da 1200 tl ye lg g3 var onu onerebilirim. Asus zenfone 2 bu fiyat aralginda guzel bir tercih olabilir. Hepsiburadada xiaomi mi4 var hem kasa hemde donanim olarak saglam bir urun. Metro markette lg g2 var. Sony c4 var. Bunlar bu fiyat araliginda guzel urunler.
kliksa da 1200 tl ye lg g3 var onu onerebilirim. Asus zenfone 2 bu fiyat aralginda guzel bir tercih olabilir. Hepsiburadada xiaomi mi4 var hem kasa hemde donanim olarak saglam bir urun. Metro markette lg g2 var. Sony c4 var. Bunlar bu fiyat araliginda guzel urunler.
Aslındaa xperia m4 aqua veya c4 düşünüyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aslındaa xperia m4 aqua veya c4 düşünüyorum.
sony m4 aqua guzel bir telefon fakat dahili hafizasi 8 GB. Bunun 4-5 GB lik bolumunu sistem kullaniyor. Size 3-4GB lik bir hafiza kaliyor. Sd kart takilabiliyor ama yuklediginiz uygulamalarin cogu sd karta tasinamiyor. Buda 3-4 gb ile yetinmeye calisiyosunuz. Oldukca az bir hafiza degeri. O nedenle tavsiye etmem.
Sony c4 guzel bir urun. Kullanicilari tarafindan seviliyor.
Benim bu fiyatta bir cihaz alcak olsam ya lg g3 alirdim yada asus zenfone 2. Genede karar sizin.
Saolun ama dediğim gibi ya c4 ya da m4 aqua alacagım galiba. Android 6 ile hafıza sorunu düzelirse m4 aqua daha ağır basıyor. Aslında htc 626 tasarımı da hoşuma gidiyor
m4 aqua da hafiza sorunu duzelcegini zannetmiyorum. Zaten butun uygulamalari sd ye tasisan ne olur. Sd karttan hicbir zaman dahili hafiza gibi hizli data okuyamazsin - yazamazsin. illa ikisi arasinda bir tercih yapcaksan c4 al o zaman tam senin fiyat araliginda teknosada 1099 tl idi Gecen baktigimda.