%100 Zippo Saphire Blue Made in USA ŞOK FİYAT

cemalasoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amerikadan İthal Zippo Saphire Blue Ürün Sıfırdır Ve Turuncu Bandrolü Üzerindedir.

Sadece 40 Lira

Not: Ürün Kutusuz Olarak Gönderilecektir. Kutulu Almak İsteyenler Kutulu Fiyatı 50 Liradır.

Çoklu Alımlarda İndirim Yapılır

İletişim:Cemalasoglu@Gmail.Com

Amerikadan İthal Zippo Saphire Blue Ürün Sıfırdır VeTuruncu Bandrolü Üzerindedir.

Sadece 40 Lira

Not: Ürün Kutusuz Olarak Gönderilecektir. KutuluAlmak İsteyenler Kutulu Fiyatı 50 Liradır.

Çoklu Alımlarda İndirim Yapılır

İletişim:Cemalasoglu@Gmail.Com

blank.gif

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=322615]cemalasoglu[/MENTION] E-posta attım ilgilenir misin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
benzer ürünler için ayrı konu açmana gerek yok. birleştirdim konuları.
[MENTION=322615]cemalasoglu[/MENTION]

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Zippo iyiymiş . Bütçem yeterse alabilirim bir tane kutusuz.. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Satış şekli neden bu şekilde anlayamadım, kutusu 10 TL mi ediyor? :D

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben sadece kutu almak istiyorum kargo ücreti ne kadar ?

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Satış şekli kazıklamaya yönelik siz alırken kutusu için ayrı bir para vermezken satarken neden 10 lira talep ediyorsunuz ya hepsine 50 lira iste yada 40, kutu için 10 lira ne abi.

cemalasoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kutusuz olarak ithal ediyoruz kutulu olarak geldiğinde buraada gümrük sıkıntıları oluşuyor. Kutuyu burdan ekstra satın almaktayız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Satış şekli kazıklamaya yönelik siz alırken kutusu için ayrı bir para vermezken satarken neden 10 lira talep ediyorsunuz ya hepsine 50 lira iste yada 40, kutu için 10 lira ne abi.
başka bi cevaptada belirttim. Kutusuz olarak getiriyoruz müşterilerimiz isterrse burdan kutu satın alarak onlara kutulu olarak gönderiyoruz yani bizde kutusunu başka birinden 10 lira vererek satın alıyoruz. Eğer derseniz ben şahsi olarak kendim kullanıcam kutuya falan ihtiyacım yok o zaman 40 lira üzerinden fiyat veriyoruz fakat başka birine hediye edecekseniz tabiiki kutulu bi ürün gerekiyo o zamanda biz sizin için kutu satın alıyoruz.

maalesef hocam 40 lira sattığımız ürünün sadece kutusu türkiyede 10 lira :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kutu ayrı satın alınıyor ise, içindeki garanti kağıtlarının vs. bir hükmü olmuyor demek ki. Yanlış mıyım?

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] sana ek olarak ürünlerin orjinalliği konusunda da bilgi rica ediyorum çünkü satış fiyatı çok uygun görünmekte

cemalasoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kutu ayrı satın alınıyor ise, içindeki garanti kağıtlarının vs. bir hükmü olmuyor demek ki. Yanlış mıyım?
tabiiki ürünün garantisi çakmağın içindeki seri numarasından belli olmaktadır. Ayrıca orjinalliğini seri numarasından Zippo LTD den sorgulatabilirsiniz

@eSa sana ek olarak ürünlerin orjinalliği konusunda da bilgi rica ediyorum çünkü satış fiyatı çok uygun görünmekte
hocam ürünler zipponun ucuz satıldığı ülkelerden gelmektedir. Bunlar Usa.isviçre,rusya ve hongkong tur. Şu an da bile fiyatları 17-18 dolar civarındadır.çok yakın olduğunuz bir zippo satıcısı varsa sorabilirsiniz türkiyede bu ürünün toptantı fiyatı 24-25 dolardır. Orjinalliğinden şüpheniz olmasın Sahibinden ve sanalpazarda yaptıgım satışlar vardır ve yorumlarımı görebilirsiniz.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Mavi çok güzelmiş.Sigara içmiyorum ama alasım geldi.Sigaraya başlatır bu çakmak :d

cemalasoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi çok güzelmiş.Sigara içmiyorum ama alasım geldi.Sigaraya başlatır bu çakmak :d
ben sigarayı bıraktım fakat kullanıyorum bu çakmaktan bir tane bütün gün elimde kapağını açıp kapatıyorum çok kötü alışkanlık yaptı :d

Ayrıca Size sanalpazar.com dan ilan açabilir ürünü satın alır hatta taksit yapabilirsiniz. Ürün elinize geçer kontrol eder. Sonra para bizim hesabımıza geçer.

cemalasoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürünlerimizde kargo ücreti yoktur. Ücretsiz kargodur. Ayrıca kapıda ödeme hizmetimiz vardırç