100 tlye kadar alınabilecek kulak içi kulaklık önerir misin?
Şimdiden Teşekkürler![]()
İşimizi görmeden önce kendisini bir görseydik iyiydi ?İşinizi görecektir : Link
Teşekkürler ama link gelmemişİşinizi görecektir : Link
İnsanlık hali olabiliyor bazen böyle eksiklerİşimizi görmeden önce kendisini bir görseydik iyiydi ?
Link yenilendi !Aynen tam diyecektim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler ama link gelmemiş![]()
İnsanlik halinden ziyade kesin benim nazarımdır ??İnsanlık hali olabiliyor bazen böyle eksikler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link yenilendi !
Allahın nazarı üzerinde olsun canımİnsanlik halinden ziyade kesin benim nazarımdır ??
Amin ??Allahın nazarı üzerinde olsun canım![]()
Ben Şunu almayı düşünüyorum. 97 tl'ye almıştım bir tane yanlış ürün gönderdiler bende para iadesi yaptım. Ama bu ürün cidden cok iyi. Bütçeyi arttırıp alabilirseniz güzel olur.100 tlye kadar alınabilecek kulak içi kulaklık önerir misin?
Şimdiden Teşekkürler![]()
Çok teşekkürler cidden iyiye benziyorAmin ??
Ben Şunu almayı düşünüyorum. 97 tl'ye almıştım bir tane yanlış ürün gönderdiler bende para iadesi yaptım. Ama bu ürün cidden cok iyi. Bütçeyi arttırıp alabilirseniz güzel olur. Ekli dosyayı görüntüle 97177
Şu yorum da muhteşem. Akıl zehir cidden ?
Arkadaşın attığı çok güzel bir ürün , bende alacağım belkiÇok teşekkürler cidden iyiye benziyor
Çok teşekkürler cidden iyiye benziyor
İnternetden araştırdım sende alacaksan eğer kendi mağazasından al.Piyasa da çok sahtekar varmış.Haberin olsunAlacağım ilk şey o şuan ama hiiiiic kullanmayı bilmiyorum. Zaten tws i88'i aldığımda da birsey anlamamıştım. Bence bütçeyi arttırarak bunu alın derim
Sağolun alacak olursam satıcısı iyi olan bir hbdan alırım sanirim. Satıcısı iyi olan bir hb nin malınin orijinal olmayacagini sanmiyorum açıkçası ? teşekkürler haber verdiğiniz için ??İnternetden araştırdım sende alacaksan eğer kendi mağazasından al.Piyasa da çok sahtekar varmış.Haberin olsun