100 Tl Kulalık 100 Tl Klavye Önerisi Varmı?

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
200 tl ye klavye ve kulaklık arıyorum biliyorum pek kaliteli ve marka birşey bulamam bu fiyata ama en azından idarelik ve çabuk bozulmayacak birşey olsa yeterli. Önerisi olan varmıdır? Sanırım öneride bulunanlarda klavyeye g103 diyecektir :D ne kadar iyi , dayanıklı , güzel olduğu söylensede zerre kadar ışıklandırması olmadığı için 20 liralık everest klavyeler gibi duruyor tipi pek hoş değil :) ama büyük ihtimal onu alacağım. Bu fiyata başkada düzgün marka klavye yoktur çünkü :)

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Buyrun ;

Bloody G500 Stereo Gamer Kulaklık Mıcrofonlu-3.5Mm Fiyatı

Tigoes K9 Ledli Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

---- Mesajlar birleştirildi ----

Buyur bloody zaten kendini kanitlamis marka tigoes k9 kullandim gerek kullanisi gerek saglamligiyla bir numara zaten yorumlarina bakarsin kulaklik icin 20 tl fazlasina bloody 7.1 mevcut ama 7.1 o kadar gerekli degil sanal sonucta kulaklik fiyatini neden bu kadar yuksek tuttun dersen snopy gamepower trust gibi markalar gercekten cok kötü

Son düzenleme:

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Buyrun ;

Bloody G500 Stereo Gamer Kulaklık Mıcrofonlu-3.5Mm Fiyatı

Tigoes K9 Ledli Oyuncu Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Buyur bloody zaten kendini kanitlamis marka tigoes k9 kullandim gerek kullanisi gerek saglamligiyla bir numara zaten yorumlarina bakarsin kulaklik icin 20 tl fazlasina bloody 7.1 mevcut ama 7.1 o kadar gerekli degil sanal sonucta kulaklik fiyatini neden bu kadar yuksek tuttun dersen snopy gamepower trust gibi markalar gercekten cok kötü
Öncelikle teşekkür ederim önerilerin için. Fakat tigoes klavyenin tuşlarına basmak için daha fazla güç uygulamamız gerektiği bu yüzden de eli yorduğunu duymuştum. Sanırım donanımarşivi kanalının yaptığı incelemede. Doğrumudur ? Yazı yazmak yoruyormu günde 10 saat civarı kullanacağım için önemli bir unsur :) kulaklığada olumlu yorumlar gelmiş biraz daha araştıracağım kulaklığı.

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Tabikide size mekanik hissiyatini yasatmaz ama sanirim donanim arsivi biraz abartmis arkadasim gunde 6 saat oyun oynuyor gayet memnun:):):)

ama icin rahat degilse baska klavye de onerebilirim

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Tabikide size mekanik hissiyatini yasatmaz ama sanirim donanim arsivi biraz abartmis arkadasim gunde 6 saat oyun oynuyor gayet memnun:):):)

ama icin rahat degilse baska klavye de onerebilirim
Mekanik hissiyat çok önemli değilde pek içime sinmedi bu klavye başka klavye kulaklık önerilerinede açığım. G103 çok fazla olumlu yorum almış fakat çok tipsiz bir klavye ya :D kulaklıkta düzgün bir marka alamayacağım için ( logitech razer vs. ) 150 tl vermek istemiyorum açıkçası güvenemiyorum çünkü :D 70 tl lik bir kulaklık bulursan mici ne iyi ne kötü ,kulak acıtmayan çok sevinirim.

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Bulabilirsen banada soyle snopy trust gibi markalardan bahsediyoruzz

Tigoes k9 cok iyi bi klavye

Fazla kuvvet uygulamiyorsun basmak icin

Son düzenleme: