100 Mesaj Mi ?

by_xps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu foruma mesaj yazmak icin 100 mesajınız olması gerekir diye bir uyarı aldım.
kafamda su belirdi :
..:HönK :..

Şaka mı bu ? iyi bir okur oldugumu düsünüyorum yazıları sdn anasayfayı her konusuna kdr takip ediyorum . fakat foruma gerekmedikce mesaj yazmıyorum.

Biliyorsan Paylaş(!) Bildigim birseyi paylaşıcakken cevap yazıcakken böyle bi uyarı :blink: cok şaşırdım.

Uygulamanın mantıklı olup olmadıgını iyice bir sorgularsanız cok sevinirim(Sn.Mods) hadi sizinde haklı oldugunuz yerler var fakat kurunun yanında yaş da yanmasın.

İlginize Teşekkürler.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İlgili bölümde reklam yapanları engellemek için yapılan bir uygulamadır

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Zaten davetiye sistemi ile üye olan bir sitede bu uygulama biraz abez kaçıyor ama haklı tarafları da var. Muallak yani :D

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet bence de bu sistemin değiştirilmesi lazım madem davetiyeye geçildi...

by_xps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
:) Konulara cevap yazamamak sıktı simdi beni ama :D 100 e kadar kasmak için sacma sapan konular acmaya(yada tamamen alıntı yapmaya) zorluyor sanki bu uygulama beni :)

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
:) Konulara cevap yazamamak sıktı simdi beni ama :D 100 e kadar kasmak için sacma sapan konular acmaya(yada tamamen alıntı yapmaya) zorluyor sanki bu uygulama beni :)

Yine de açıksözlülük her zaman iyi olmayabilir :laugh: foruma katılan herkes bu olayı sorguluyor. Madem bir kural var o zaman uyulmalı...

by_xps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yine de açıksözlülük her zaman iyi olmayabilir :laugh: foruma katılan herkes bu olayı sorguluyor. Madem bir kural var o zaman uyulmalı...

Haklısın ama yapım böyle :)

Sacma sapan konular açıcak biri degilim zaten bi problem yok :) Simdi bn 100 tane güncel konu bulucam da mesaj acıcam da :w00t: ancak öyle cevap yazabilicem kaliteli paylaşımlarını sevmesem sdn nin fazla ugramazdım bu foruma:sleep:

İstedigini yaptıran bir güzel bir kız :wub: misali bu forum :D

ben konuları okuyup icimden cevap vermeye devam ediyim ozaman ^^