100 Mesaj Hakkımı kullandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadasariyor

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar şimdi burada merak ettiğim konular da birisi de 100 mesaj konusun peki ben şuan 100 mesajı geçmiş biriyim neler yapabilirim veya neler olacak şimdi?

Bilgi ve amaçlı açıyorum bu konuyu lütfen yanlış yorumlar da bulunmayın herhangi bir amaç yoktur sadece merak ettim ve buradaki ortamı beğendim yanlış iş yapmak istemiyorum bu yüzde açtım konuyu.

Evet yönetimin değerli arkadaşlar ve çok değerli misafirleri bildiniz ile güzel paylaşımlar yapabilirim benim bilgilendirin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Öncelikli olan mesaj sayısı değil mesajın ne kadar işe yarar olduğudur gerçekte. Son mesajlarına baktım yok hayırlı olsun yok şu yani hepsi boş mesaj isterse milyon mesajın olsun böyle bir işe yaramaz.

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Öncelikli olan mesaj sayısı değil mesajın ne kadar işe yarar olduğudur gerçekte. Son mesajlarına baktım yok hayırlı olsun yok şu yani hepsi boş mesaj isterse milyon mesajın olsun böyle bir işe yaramaz.
doğru.arkadaş itiraf ediyorum dünyanın en kötü forumundayım diye konu açtı.ordan bayağı bir mesaj yazdı.hepsi gereksizdi

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361

Ahahaha "Böyle admin olmaz, istemezük"

?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...