voxs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Herkese merhaba 100-150 tl lik bütçem var ve hangi mouse u önerirsiniz yanında ya da ayrı mousepad de olur teşekkürler şimdiden.
Fazlasıyla küçük pençe tutuşu kullanamıyorum benHocam birazcık düşük ama Logitech M171 öneririm. Küçük,kablosuz 1 mouse. Pili çok dayanıklı. Ben kullanıyorum. (Siyah renkli) çok güzel. Fiyatı da 50 TL azami.
Doğrudur hocam. Mouse avuç içini doldurmuyor. Sadece parmakları geçecek bir büyüklüğe sahip. Ama bence bütçenizi yükseltip Ryzen gibi oyuncu mouse'lere bakabilirsiniz. Hatta bime geliyordu. 180 TL fiyatı var. Ama ışıklı mışıklı.Fazlasıyla küçük pençe tutuşu kullanamıyorum ben
Razer geliyor 180 tl ye fakat eski bir mouse olduğu için düşük fiyata daha iyi mouseler alınabileceği yazıyorduDoğrudur hocam. Mouse avuç içini doldurmuyor. Sadece parmakları geçecek bir büyüklüğe sahip. Ama bence bütçenizi yükseltip Ryzen gibi oyuncu mouse'lere bakabilirsiniz. Hatta bime geliyordu. 180 TL fiyatı var. Ama ışıklı mışıklı.
Ürün güzele benziyor inceleme bulamadım pek amahttp://www.scroll.com.tr/sadesten-fiyat-performans-sahanesi-revolver/ bu sayfa da özellikler verilmiş nasıldır özellikleri yardım ederseniz sevinirm30 - 40 lira fazla verip (eğer oyun oynuyosan) Sades Revolver ı öneririm. Avuç içi destekli bi mouse hem sağ hem sol elle kullanılıyo arkadaşımda görmüştüm görüntüsü de güzeldi.
Yanlış hatırlamıyorsam bim de satılmıştı fakat modele eski diyorlardı eski olunca da pek güvenemedimBro 150 ye kadar bütçem var demişsin, şu an bimde 179 Tl ye razer deathadder 3500 wired var, gerçekten razer kalitesin hissettiriyor ve hiç baska mouse aratmıyor. 3 tane rengi var yazılımı var ve orjinal razer (Yeşil-Turkuaz-Lacivert geçiş efektleri falan da var) 3500 DPI ve 3.5G Razer Sensörü var.
mouse gerçekten tepkime süresi olarak baya iyi. Öneririm dediğim gibi bi 29 tl daha katıp razer deathadder 3500 wired alabilirsin.
Rz01-0163 ürün kodu bu bunun ile arastırırsan daha kolay bulursun cünkü bu adda 2 tane model var razerin