10 Kasım Atatürk'ün Ölüm Yıldönümünde Müzik ve Dans olur mu?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,697
Reaksiyon puanı
13,064
Puanları
4,958
Dün biliyorsunuz 10 Kasım'dı. Atatürk'ün ölüm yıldönümünde anıldı. Çeşitli anma törenleri saygı duruşları yapıldı. Kimi partiler mevlid okuttu. Kimisi lokma pilav dağıttı Atatürk anısına kimi dua etti.

Ama akşam İBB'nin yaptığı görkemli Atatürk'ü anma törenlerinde şarkılar türküler çalınması ve Ekrem İmamoğlu'nun eşi ile dans etmesi konuşuluyor.

Sizce bu Normal mi ? Bir devlet büyüğünün ölüm yıldönümünü Türküler şarkılar ile kutlamak ve dans etmek normal midir? ( Bu olayı Sağ bir parti veya AKP'li bir belediye yapsa ne olur ne denirdi düşünebiliyor musunuz? Sosyal medyada nasıl linç yerdi yadai !)


Not: Ekrem İmamoğlu'nun eşi ilk kalkarken elini tutuyor ne yapıyorsun olmaz flan diyor ama fayda etmiyor apar topar dansa kaldırıyor Ekrem İmamoğlu... Sizce bu normal mi ? Video'nun ilk 10 sn'yesi eşinin tepkileri ortada.

 
Son düzenleme:

JawBone

Doçent
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
928
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
612
Puanları
93
Türküler ve anma adına çalınan müziklerde sorun yok ama dans edilmesi anma törenine uymayacak bir eylem.
 

Harnapazade

Profesör
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
1,610
Reaksiyon puanı
1,448
Puanları
293
Yaş
31
Kendisinin pek Atatürkle işi olmadığı için gayet normal geliyor ona.
 
Üst