10 Farklı Pozisyon Denendi +16

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
10-farkli-pozisyon-denendi_o.jpg

Yer Çekimi Olmadan Seks Olur mu? Amerikalı ve Rus Astronotlar Bu Soruya Cevap Aramışlar

Amerikalı ve Rus astronotlar dünya dışında cinsel ilişkinin nasıl olacağını incelemek için uzayda 10 farklı pozisyon denemiş

Amerikalı ve Rus uzay uzmanlarının dünya dışında cinsel ilişkinin nasıl olacağını incelemek için 1996 yılında iki astronota uzayda seks deneyimi yaşattığı ortaya çıktı. İnsan ırkının uzayda varlığının sürdürmesi amacıyla hazırlanan projede önce bilgisayar simülasyonunda 20 seks pozisyonu tek tek incelendi.

Bunlardan 10'unun uzayda gerçekleştirilebileceği sonucuna varıldı. STS-XX kod adı verilen projede kimliği açıklanmayan biri Rus diğeri Amerikalı iki astronot uzayda bu pozisyonları denedi ve sadece dördünde başarılı oldu. Sekste en çok tercih edilen misyoner pozisyonun uzayda imkansız olduğu belirlendi. Görüntüler videoya alındı ve NASA tarafından arşivlendi. Bu dönem içinde Amerika ve Rusya uzaya ikişer misyon gerçekleştirdi. Seks deneyimini o dönemde uzaya giden Yelena Kondakova, Bonnie J. Dunbar ve Ellen S. Baker üç kadın astronottan birinin yaşadığı sanılıyor. (Gecce.com)

Kaynak: haberler.com
--------------------------

görüntüler için NASA ile iletişime geçeceğim :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
aman kanka şu görüntü işini hemen hallet :D

benim bir baska sorum daha olacak.. bu ilişkiye girenler rus rusla, abdli abdli ile mi oldu.. burası cok önemli yani atlamayalım burayı.. :P

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
emu.. diyecek bir şey bulamıyorum sana.. merak ettiğin şeye bak yaa.. :(

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
otantic76 dedi ki:
emu.. diyecek bir şey bulamıyorum sana.. merak ettiğin şeye bak yaa.. :(
;D bu konuda merak edilecek ne var.. hangi pozusyonlarda basarılı olmuslar onumu.. yarın olada uzaya cıktım kıza rezil olmayalım die hemen arastıralım... adamların yaptıgı deney cok garip bunuda böle cvb verilir bence :D

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
adamlar zaten uç noktalarda. uzayda insan yaşarsa... biz önce aynı topraklarda insan gibi yaşamayı öğrenelim.

kıza rezil olmayalım diyorsun.. korkma o zaman kadar yazılı veya görsel belgeler olur okursun-izlersin..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
otantic76 dedi ki:
adamlar zaten uç noktalarda. uzayda insan yaşarsa... biz önce aynı topraklarda insan gibi yaşamayı öğrenelim.

kıza rezil olmayalım diyorsun.. korkma o zaman kadar yazılı veya görsel belgeler olur okursun-izlersin..
belge diyorsun yani :* uzaya cıkanlara demelisin dünyada insan gibi yasamayı ;)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
tamam lütfen arkadaşlar lütfen.. araştırıyorum..

rus ile abd'li birleşmiş onu haberimde yazdım :D

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
konuyla alakalı resim çok dikkat çekici
bende sanki elbiseleri çıkarmadan sex yapmışlar izlenimi uyandırdı delik melik açmışlardır kıyafetlerde :P
illa uzay mekiğindemi yapıcaklardı belki fanteziye kaçıp uzay boşluğunda yapmışlardır olamazmı:)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
ama 3. kişi dikkaimi çekti şimdi... üstüne bastırıyo üsttekinin :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
mdkbet dedi ki:
konuyla alakalı resim çok dikkat çekici
bende sanki elbiseleri çıkarmadan sex yapmışlar izlenimi uyandırdı delik melik açmışlardır kıyafetlerde :P
illa uzay mekiğindemi yapıcaklardı belki fanteziye kaçıp uzay boşluğunda yapmışlardır olamazmı:)
sen olur diosan...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
uzayla ilgili o kadar şey düşündüm de bunu düşünmedim, kınıyorum kendimi...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Çok deneysel ve bir o kadarda ilginç bir olay...Üzerinde daha uzunca zaman calısmak lazım :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Aslında buna benzer bişey vardı. "Emmanuelle In Space" diye bir filmi hatırlıyorum. :D Tabi günümüz sinema teknolojileriyle ele alındığında daha bi etkili olabilir bu fikir. :D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Bu deneyden sonra uzayda nasıl gusul abdesti alınacagını arastıran bilim adamlarıda vrmıdır?.

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merak etmeyin emu bu konuda tez hazırlyor. detayları ondan öğreneceğiz..

tabii önce yenge onu öldürmezse :P

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
bir rus hatun denek buldum. bu buluş için seve seve görev yaparım dedi