10 Dakikada Kendini Yok Eden Mail Adresi..

neco12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bazı durumlarda mail adresiniz, karşı tarafa vermek istemeyebilirsiniz,örnek olarak yazacak olursak üye olacağınız sayfa sizden mail adresi isteyebilir,kendi mail adresiniz yerine verebileceğiniz mail adresleri üreten onlarca sayfa bulabilirsiniz nette.SDN sayfasında bu yasak biliyorum,eskiden üyeleri uçururlardı yine öyledir kesin bunu eklemeden geçmiyeyim.

İşte anlatacağım ”10 Minute Mail”bu sistem ler gibi çalışan bir sayfa ,yalnız mail adresiniz 10 dakika içinde kendini net dünyasından yok ediyor.

Her sayfaya girişinizde sonuçları gösteren bölüm ile karşılaşıyorsunuz.İşiniz on dakikada bitmiyecekse artı on dakika daha zaman isteyebiliyorsunuz unutmadan yazayım.

Öncelikle sayfanın verdiği maili karşı tarafa gönderiyorsunuz,ardından gelen cevap mailide alt bölümde karşınıza geliyor,on dakika sonra mailde,gelen cevapda tarihe karışıyor.

10 Minute Mail

Bir kenarda saklayın bence bu sayfayı,gün olur gerekebilir.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir forumu sadece bir kere kullanıp bir daha bakmayacaksam kesinlikle buradan bir adres alıp üye oluyorum, bu noktada çok işe yarıyor...

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Belki lazım olur yerimlerine ekleyelim, teşekkürler

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Sağol bir gün mutlaka kullanırım gerçi bunlar için bi msn daha almıstım ama bu daha iyi :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kesinlikle işe yarar. bir dosya arıyorum download için bir sitede buluyorum birde ona kayıttı falan. ardından mail adresine hücum eden birsürü admin maili... bu çok güzel bir çözüm..

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İnci saldırılarında çok işe yarayan bi yöntem dakikasında fake adres alabiliyosun :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende böyle bi site arıyordum. Gerçekten güzel. Böyle siteler sayesinde kendi kullandığımız maillerimize spam mesajların gelmesini engelleyebiliriz. Çünkü spam içerikli mesajların çoğu zaten kendi mailimizle kaydolduğumuz sitelerin mailimizi spam listelerine vermesiyle ortaya çıkıyo.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Sürekli kullanıyorum gerçekten çok iyi.

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
buna benzer eskiden dandikmail.com vardı ama şimdi kapalı

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Evet ilk defa duydum böyle bir şey ve çok mantıklı ve güzelmiş teşekkürler..