Sıfır mı istiyorsunuz ?Merhabalar iyi günler 10000 TL civarı telefon almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım. Kamerası güzel olsun ekran hz iyi çözünürlüğü güzel olsun. Temiz kullanıyorum zaten.
Snapdragonlu S20 Fe yada S21 almanı tavsiye ederim.Merhabalar iyi günler 10000 TL civarı telefon almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım. Kamerası güzel olsun ekran hz iyi çözünürlüğü güzel olsun. Temiz kullanıyorum zaten.
Ben fanboy değilim@kayn ın bunları görememesi üzücü
hocam geçen konularda se3 veya başka konularda xs önerdiğini gördüm kendiside dedi aranızda tatlı bir rekabet var ama bnce abartmayınBen fanboy değilimÜlke şartlarımızde telefon peynir ekmek gibi satılmıyor
Alanın mutlu olmasını isterim.Ona göre önerimi yaparım.
Neyi abartmışım? Ben ona fanboy demedim burada?hocam geçen konularda se3 veya başka konularda xs önerdiğini gördüm kendiside dedi aranızda tatlı bir rekabet var ama bnce abartmayın
Konuyu açan kişi iyi kamera ve yüksek ekran hızından bahsetmiş.Apple tarafında 90hz lı cihaz yok.120hz lı iki model var onlarında fiyatı 30000tl ve üzeri.Samsungun son dönemlerdeki duruşunu beğenmesemde mantık olarak bu cihazlar konuyu açan kişi için doğru tercih.@kayn ın bunları görememesi üzücü
evetSıfır mı istiyorsunuz ?
•Mi 11T
•S20-S21FE
Önerdim cihazları.
Peki Samsung Galaxy A73 nasıl telefonÖnerdim cihazları.
Dediğim cihazlar daha iyi.Peki Samsung Galaxy A73 nasıl telefon
Onlara baktım mi11T daha iyi gibi sizce nasılDediğim cihazlar daha iyi.
Kamera yönünde değil performans yönünde güzel cihaz.Onlara baktım mi11T daha iyi gibi sizce nasıl
Sen bilirsins21fe ve s20 baktım da s20 biraz fazla geldi 13500 TL s21fe ise 12 bin tam karar veremedim ikiside biraz fazla geldi mi11 t biraz daha uygun gibi 11 bin tl. Ben kamerası iyi olsun da ötekiler beklediğimden daha fazla kameraları iyi.
Biraz daha baktım da s21fe biraz daha cazip geldi 1000 TL daha verip daha iyi olabilir gibiSen bilirsin![]()
Oyun oynamıyorsan olur.Biraz daha baktım da s21fe biraz daha cazip geldi 1000 TL daha verip daha iyi olabilir gibi
Xiaomi'nin ekranları gayet kaliteli.Samsung üretiyor zaten?Xiaomi önermem hocam. S21 al Fe değil bak FE'de 8K yok S21 al rahatına bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He diyosan tam 10K var S20 FE snapdragon öneririm Xiaomi bataryası her ne kadar güzel olsa da ekranı ve kamerası (en azından ön kamerası) güzel değil. Samsung ekran konusunda harika.
Ya da XR al 2.el 5 sene kullanırsın iPhone 11 ile nerdeyse aynılar.
Realme GT'de bu fiyat bandında.KIsmen Uygun fiyatlı alacaksan Şu modeli öneririm.
8699 TL fiyat ile
![]()
realme GT Master Edition
realme GT Master Edition RMX3363 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
10 bin TL bandında olsun dersen S20 FE snapdragon modelini öneririm.
Sebep? Gayet kaliteli cihazlar üretiyorlar?8700 liraya RealMe almak gibi bir hata sakın yapma.
8 k çok fazla o kadar kamerası iyi olmasına gerek yok ya sadece oyun oynamayacağımdan dolayı kamerası biraz daha iyi olsun diye düşündüm. Tam emin olamadım hangisini alacağımdanXiaomi önermem hocam. S21 al Fe değil bak FE'de 8K yok S21 al rahatına bak.
He diyosan tam 10K var S20 FE snapdragon öneririm Xiaomi bataryası her ne kadar güzel olsa da ekranı ve kamerası (en azından ön kamerası) güzel değil. Samsung ekran konusunda harika.
Ya da XR al 2.el 5 sene kullanırsın iPhone 11 ile nerdeyse aynılar.
s20fe alabilrim emin olamadımKIsmen Uygun fiyatlı alacaksan Şu modeli öneririm.
8699 TL fiyat ile
![]()
realme GT Master Edition
realme GT Master Edition RMX3363 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
10 bin TL bandında olsun dersen S20 FE snapdragon modelini öneririm.
s21fe mi daha iyi olur yoksa s21 olan mıKamera yönünde değil performans yönünde güzel cihaz.
Çok farkları yok.S21'in kamerası biraz daha iyi.8 k çok fazla o kadar kamerası iyi olmasına gerek yok ya sadece oyun oynamayacağımdan dolayı kamerası biraz daha iyi olsun diye düşündüm. Tam emin olamadım hangisini alacağımdan
s20fe alabilrim emin olamadım
s21fe mi daha iyi olur yoksa s21 olan mı
Arka kamerada S21 Fe,ön kamerada S21 daha iyi.8 k çok fazla o kadar kamerası iyi olmasına gerek yok ya sadece oyun oynamayacağımdan dolayı kamerası biraz daha iyi olsun diye düşündüm. Tam emin olamadım hangisini alacağımdan
s20fe alabilrim emin olamadım
s21fe mi daha iyi olur yoksa s21 olan mı