DKN NZY
Rektör
10 bin tl niz var araba alacaksınız hangi marka ve model aracı tercih ederdiniz üste alım vb dahil değil bütçeye
İhtiyaç varda üstüne eklemem imkansız gibi şimdilik10k ya araba almanızı tavsiye etmem çünkü alacağınız arabanın kronik arızalarıyla çok uğraşırsınız temiz bakımlı bulmanız zor ihtiyacınız çok yoksa biraz daha üstüne koyup beklemenizi tavsiye ederim
Ailemi sepete doldururum??Biraz sonra birinin gelip ''Lada Samara'' diyeceğini görebiliyorum.
10 bin liraya ben olsam motor bakardım tek ihtiyacınız bir yerden bir yere gitmekse.
Ya da hocam fiyatın göre Fiat Tempra alırsınız. O da efsane. Bütçeyi karşılar. Spoiler takıp modifiye edip kullanırsınız.Hocam o paraya Lada Samara altınıza çekmeniz mümkün. Tofaş'tan iyidir bari.
Hocam o paraya Lada Samara altınıza çekmeniz mümkün. Tofaş'tan iyidir bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da hocam fiyatın göre Fiat Tempra alırsınız. O da efsane. Bütçeyi karşılar. Spoiler takıp modifiye edip kullanırsınız.
Hocam Sultangazi'de böylelerinden çok var. Adam BMW'ye efsane kamber açmış. Yolda tümsekten geçerken ön tamponu gitti adamın.Ekli dosyayı görüntüle 77874ladaya napmışlar
Kaybınız büyükmüş 3 500 tl az değil sizce kuş serisi tofaşlar nasıl doğan slx slValla onu bunu bilmem de tertemiz sorunsuz 1999 Model Doğan S aracımı 10.500'e vermiştim maddi durumdan ötürü aceleydi bir de paraya sıkışıktım düğün vs yapıcaktım çünkü. Satmadan önce 14.000 TL teklif etmişlerdi satmamıştım aracı![]()
Kaybınız büyükmüş 3 500 tl az değil sizce kuş serisi tofaşlar nasıl doğan slx sl
Drift sevmem hız yaparım sadeceValla hocam ben Doğan S kullandım benim aracımda orjinal Hidrolik Direksiyon vardı paspaslarına kadar orjinaldi araç uzun yola da çıktım hiç bir sorun da olmadı bakıyordum arabaya düzenli bakım yaptırırsan hor kullanmazsan saçma sapan driftmiş yanlamaymış yapmazsan uzun süre idare eder sorun bile yapmaz.