10.3 Temiz kurulum nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zel62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Z

zel62

SDN Okuru
Cihazıma 10.3 kurucam itunes üzerinden ama yedekleyip telefonu komple restore edip yani (sıfırlamak sanırım restore etmek yanlış bilmiyorsam) sonra da telefonumu güncellemek istiyorum hiç bir hata olmadan nasıl olacak anlatırsanız sevinirim internette bilgi bulamadım

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Telefonu iTunes'e bağlayın cihazın yedeğini alın sonra bu iPhone'u geri yükleyin deyin gerisini iTunes halleder.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Cihazıma 10.3 kurucam itunes üzerinden ama yedekleyip telefonu komple restore edip yani (sıfırlamak sanırım restore etmek yanlış bilmiyorsam) sonra da telefonumu güncellemek istiyorum hiç bir hata olmadan nasıl olacak anlatırsanız sevinirim internette bilgi bulamadım
Hepsi hikaye boşver sen için rahat edecekse yedek al sıfırla ayarlardan güncelle de telefon dan güncellenir zaten ben 4 den bu yana ıphone kullanıyorum bu bilgisayardan güncellemenin espirisi nedir anlamadım ben hep ayarlardan güncelleme yaptım ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım ilk ıos zamanın da pc lazım oluyor du tamam aktive falan etmek için ama onlar artık tarihte kaldı yanlış birşey olsa Apple ayarlara güncelleme seçeneği koymazdı

Z

zel62

SDN Okuru
Hocam ben bu 10.3 e tam alışamadım ayarlar farklı geliyor eski ayarları bulamıyorum 3G 2g seçenekleri yok nerede