Soru 10.000 TL'ye Telefon Önerisi

hydra_oxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben 10 bin TL ye 8 GB ram kavisli ekran (yanlara doğru) ve snapdragon 7 ve üstü bir batarya günlük kullanımda bitmeyen 128 GB hafızalı (illa kavisli olmak zorunda değil)telefon arıyorum yardımcı olur musunuz

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,812
Redmi Note 12 pro Alabilirsiniz ama bütçemi biraz zorlarım derseniz Realme gt 2 öneririm.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben 10 bin TL ye 8 GB ram kavisli ekran (yanlara doğru) ve snapdragon 7 ve üstü bir batarya günlük kullanımda bitmeyen 128 GB hafızalı (illa kavisli olmak zorunda değil)telefon arıyorum yardımcı olur musunuz
Realme GT2 öneririm Samsung tarafında ise A54 S20 FE modellerini öneririm.
Xiaomi'den hele ki alt markası olan Redmi'den uzak dur bence.

hydra_oxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ama redminin ne sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bide snapdragon 7 ve üstu ve iyi bir batarya yanlış anlaşılma olmasın

Bide huawei nova 9 alsam mantıklı olurmu

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ama redminin ne sorunu var

Ha bide snapdragon 7 ve üstu ve iyi bir batarya yanlış anlaşılma olmasın

Bide huawei nova 9 alsam mantıklı olurmu
Honor 50 ve 70 modellerine bakmanı öneririm.
Redmi önermem cünkü hem düzenli güncelleme almıyor telefon elinde kalıyor MIUI arayüzü de rezalet. Bunu 4 sene Xiaomi kullanmış biri olarak söylüyorum.

hydra_oxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
@Webhead benimde ailemde şuan ve öncesinde xioami kullanan kişiler var memnunlar bende bazen baktığımda arayüz bence iyi ama ne biliyim honorada baktım 70 50den daha ucuz belki onu alırım

@Webhead benimde ailemde şuan ve öncesinde xioami kullanan kişiler var memnunlar bende bazen baktığımda arayüz bence iyi ama ne biliyim honorada baktım 70 50den daha ucuz belki onu alırım
Yani 70

Honor 50 ve 70 modellerine bakmanı öneririm.
Redmi önermem cünkü hem düzenli güncelleme almıyor telefon elinde kalıyor MIUI arayüzü de rezalet. Bunu 4 sene Xiaomi kullanmış biri olarak söylüyorum.
@Webhead Bide mi note 10 lite var 6 GB Ram yada 8gb ram var alırsam onun 8 liğini alırım bu alınırmı

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Yani 70

@Webhead Bide mi note 10 lite var 6 GB Ram yada 8gb ram var alırsam onun 8 liğini alırım bu alınırmı
Note 10 lite amcam kullanıyor gayet memnun ama günümüzde alınır mı bilmiyorum. Bu saatten sonra asla Xiaomi almam ve önermem cünkü Samsung daha iyi ve daha güzel alternatifler var

Legend_Swordd

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
S20 veya S10 serisi öneririm. 2.el temiz bulursanız kaçırmayın. 5 sene üzmez sizi. Abidik gubudik markalara bakmayın ucuz diye.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
@Webhead ben xiaomi mi note 10 lite dedim yanlış anlaşılmasın

@Webhead eyw abi
kardeşim zaten aynı telefondan bahsediyoruz Redmi Note serisi benim ilgi alanımın dışında

S20 veya S10 serisi öneririm. 2.el temiz bulursanız kaçırmayın. 5 sene üzmez sizi. Abidik gubudik markalara bakmayın ucuz diye.
ucuz fiyat performans dediğimiz Xiaomi bile en dandik telefonunu 11 binden satıyor amiral gemisini de 30 binden satıyor fiyat konusunda anca Apple ve Samsung ile yarışsın. Bu fiyat politikası ile giderse çok fazla müşteri kaybeder benden söylemesi bunu 4 yıl Xiaomi Mİ9T kullanmış biri olarak söylüyorum ayrıca tek sorun fiyat politikası değil ki MIUI arayüzü çöp güncelleme verecez dediği telefona güncelleme vermiyor telefon pabucu dama atılıyor kendi telefonumdan biliyorum. 2019 yılında başlayan Xiaomi defterini bu sene kapatıyorum artık yola Samsung veya Apple ile devam edecem.

Son düzenleyen moderatör:

hydra_oxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ama apple da zaten 2019-2020 de çıkan telefona 64 e 17 bin 128 18 bin ve bu iphone 11 ve güncelleme vermiyor 2. Olarak apple da fiyat performans bekliyorsan bulamazsın bence en mantıklısı samsung(günlük yaşamda batarya konusunda iphone kötü ama günlük yaşamda götürür iphone 11 den aşağı değilse)

Hem bide mi note 10 lite android 11 de yaşıyor ve miui arayüzü 13 daha yeni güncellendi yani her anlamda iyi ama sürüm konusunda kötü

Hem ben marka demeyeceğim bana telefon lazım samsung j7 2016 ile yaşanılır mı