Egekagan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar.Öncelikle başlık da yazdığı gibi 10 bin tl ye kadar çıkabileceğim bir sistem toplamak istiyorum içinde monitör olan pek masa üstü kullanmadım eskiden oyuncu laptobu kullanıyordum fakat hem masa üstünün daha sessiz daha performanslı çalışmasından masa üstü toplayayım dedim hem bu labtobuda satarım diye.Kendi labtobumu satıp üstüne koyup böyle bir bütçeye sahibim ama pek bilgim yok masa üstü olarak naıl bir şey toplarım.
Biliyorsunuzdur teknoloji marketi çalışanlarının amacı daha yüksek fiyatlı bir ürünü satmak olduğundan oraya pek güvenmiyorum benim istediklerim yeni oyunları yüksek kalitede 60 fps üstü oynatabilecek bir sistem 10 bin tl olması şart değil sınır o kadar ki zaten monitör de girecek araya o yüzden sisteme 9000 bin filan kalır tahminimce daha az da olabilir.
İlk toplama sistemim olucak teşekkürler şimdiden hepinize.
Biliyorsunuzdur teknoloji marketi çalışanlarının amacı daha yüksek fiyatlı bir ürünü satmak olduğundan oraya pek güvenmiyorum benim istediklerim yeni oyunları yüksek kalitede 60 fps üstü oynatabilecek bir sistem 10 bin tl olması şart değil sınır o kadar ki zaten monitör de girecek araya o yüzden sisteme 9000 bin filan kalır tahminimce daha az da olabilir.
İlk toplama sistemim olucak teşekkürler şimdiden hepinize.