10.000 ila 12.000 arası bütçe ile araba tavsiyesi ?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bazı arkadaşlar bu fiyatlara motor hatta bisiklet satıldığını düşünebilir.Olabilir de , fakat bana lazım olan piyasası olan ve klimadır , abs dir ( abs o kadar da şart değil) otomatik camlıdır vs.. özellikleri olabilecek bir araba arıyorum. Servise pek uğramayacak sağlam cinsten.
( Bu paraya bu şartlar sağlanır mı emin değilim )
Taş çatlasın 13.000 olur en son..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
93-94 Hondalara bakabilirsin, piyasası ve sağlamlığı malum

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
abim bayram arifesi fiat marea aldı 10.000 tlye bursadan sivasa gitti almak için,araç full tavsiye ederim temizini bulursanız kaçırmayın abs,airbag,4 cam otomatik,deri koltklar,klima(bu devirde klimasız araç çekilmiyor) ne arasanız var 2002 model 2000 motor lpg li güzel araç o fiyata doğan satıyor adamlar onu alacağına full araç almış oldu :D tabiki temiz araç yok 300-400 tl masrafı var arabanın ama güzel aklınızda bulunsun derim bu modeli araştırın

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
93-94 Hondalara bakabilirsin, piyasası ve sağlamlığı malum

Evet başkan onlara bakıyorum,daha önce 2000 Model Honda Civic 1.6 iES almıştım 16 milyara tertemiz araba.93 Modeller modeli çok düşük geliyor 20 yıllık araba sonuçta.Hani çok para da vermiyoruz ama biraz modelli olmasında fayda var.

abim bayram arifesi fiat marea aldı 10.000 tlye bursadan sivasa gitti almak için,araç full tavsiye ederim temizini bulursanız kaçırmayın abs,airbag,4 cam otomatik,deri koltklar,klima(bu devirde klimasız araç çekilmiyor) ne arasanız var 2002 model 2000 motor lpg li güzel araç o fiyata doğan satıyor adamlar onu alacağına full araç almış oldu :D tabiki temiz araç yok 300-400 tl masrafı var arabanın ama güzel aklınızda bulunsun derim bu modeli araştırın

Hondayı satıp , yerine 99 model siena aldım, fiat dan nefret ettim .Böyle bir mühendislik anlayışı olamaz. Görüş alanı çok az arabada.Abiniz çok iyi fiyata almış.Öneriniz için teşekkürler.Marea ya bi test sürüşü yapayım olmazsa..Siena gibi değilse mantıklı geldi bu fikir.

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
99 nisaan primera ya bak 10 numara araba. special edition ı öneririm