1 yillik akil almaz değişim (video)

skill4getz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba
Adım Burak, yaşım 17.
Spora ilk olarak başladığımda 2 3 ay kadar düzensiz bir spor yaptım ve sonunda sakatlandım. Bel fıtığı oldum ve5 6 ay kadar spor yapamadım, bu süreçte çok araştırma yaptım ve döndüğümde çok daha iyisi olmak istiyordum.Yaşadığım bir takım olaylarda beni bu spora bağlıyordu. 15 Eylülde tam 1 yılımı dolduracağım(2 3 ay hariç)yorumlarınızı bekliyorum saygılar
https://www.youtube.com/watch?v=d7lO3bjn7D0

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Geçmiş olsun hocam. Süreyi iyi değerlendirmişsiniz. Çalışma programı yapılırken kimlerden yardım aldınız? Bir de vücut ölçülerinize göre değişim ne kadar oldu.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Hocam benim soruma cevap verir misiniz[emoji4]

skill4getz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun hocam. Süreyi iyi değerlendirmişsiniz. Çalışma programı yapılırken kimlerden yardım aldınız? Bir de vücut ölçülerinize göre değişim ne kadar oldu.
Şöyle söyliyim okulda öğle arasında yemek yerken bile makale okuduğum oluyordu. Hangi kas grubunda hangi hareketin negatifi yavaş yapılması felan bunları çok araştırdım ve vücudumu teste soktum. Her ay 1 sistem denedim ve en çok verim aldığım sistemi kullandım

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Anladım birisinden yardım almadınız. Seneye ben de başlayacağım bu yıl 2 ay kendi kafam göre yaptım benim de belim rahatsız olmuştu.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Herkese merhaba
Adım Burak, yaşım 17.
Spora ilk olarak başladığımda 2 3 ay kadar düzensiz bir spor yaptım ve sonunda sakatlandım. Bel fıtığı oldum ve5 6 ay kadar spor yapamadım, bu süreçte çok araştırma yaptım ve döndüğümde çok daha iyisi olmak istiyordum.Yaşadığım bir takım olaylarda beni bu spora bağlıyordu. 15 Eylülde tam 1 yılımı dolduracağım(2 3 ay hariç)yorumlarınızı bekliyorum saygılar
https://www.youtube.com/watch?v=d7lO3bjn7D0
1 yılda bu kadar gelişme çok iyi ama protein tozu aldıysan bu vucudun pek bir yararı yok görüntüsünden başka....

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
"Never skip leg day" hatırlatmakta fayda var

skill4getz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
120 kilo squat videom var dilersen atabilirim bacak çalışmasam bu kadar büyüyemezdim bu da 2 dostum. Calf dediğin bölge anatomiktir. Herkeste istediğin verimi alamazsın, benimde anatomik yapım calf olarak kötü ve büyümüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 yılda bu kadar gelişme çok iyi ama protein tozu aldıysan bu vucudun pek bir yararı yok görüntüsünden başka....
Protein tozunu sihirli değnek felan mı sanıyorsun birader ? Ne demek pek bir yararı yok. Amerikada kanser hastalarına whey protein veriliyor, işte sizin gibiler yüzünden bu ülkede VG gelişmiyor :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
120 kilo squat videom var dilersen atabilirim bacak çalışmasam bu kadar büyüyemezdim bu da 2 dostum. Calf dediğin bölge anatomiktir. Herkeste istediğin verimi alamazsın, benimde anatomik yapım calf olarak kötü ve büyümüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Protein tozunu sihirli değnek felan mı sanıyorsun birader ? Ne demek pek bir yararı yok. Amerikada kanser hastalarına whey protein veriliyor, işte sizin gibiler yüzünden bu ülkede VG gelişmiyor :)
Kardeşim bende body'e gidiyorum senin bilgin kadar benimde var protein tozu senin belki 3 yılda olacak vucudunu 1.5 yıla düşürüyor yani şişiriyor.Yani saglam bir yemek düzeniyle düzenli ve dengeli bir spor ile çalışmak çok daha iyi....

skill4getz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bende body'e gidiyorum senin bilgin kadar benimde var protein tozu senin belki 3 yılda olacak vucudunu 1.5 yıla düşürüyor yani şişiriyor.Yani saglam bir yemek düzeniyle düzenli ve dengeli bir spor ile çalışmak çok daha iyi....
"yani şişiriyor" bunu diyen bir insanla tartışmaya dahi girmem, iyi günler

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Maşallah Hocam tebriklerde 1 Yılda cidden nası yaptın bunu protein tozu işe yarıyor mu ki
Bilgilendirirseniz iyi olur :)

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
videoyu göremedim ama toz kullanmayın :D düzenli beslenin azıcık düzen öğrenin..