1 Yıl Ücretsiz OkayFreedom VPN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan re13el
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Linkten download'a tıklayın, sonra gelen adrese mail adresinizi yazın ve keyiniz gelsin.
http://www.windowsdeal.com/w/okayfreedom-vpn-premium-100-discount/

fQL0Is3.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Teşekkür ederim iniyor.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Ne işe yarıyor arkadaşlar bu ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ne işe yarıyor arkadaşlar bu ?

VPN, Virtual Private Network'ün VPN, Virtual Private Network, yani Sanal Özel Ağ‘ın kısaltılmasıdır. VPN sayesinde ağlara uzaktan erişim sağlanır. VPN sanal bir ağ uzantısı oluşturduğu için ağa fiziksel olarak bağlıymış gibi görünür. Kısacası Virtual Private Network (VPN), İnternet üzerinden başka bir ağa bağlanmayı sağlayan bağlantı çeşididir.
Devamı

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
VPN, Virtual Private Network'ün VPN, Virtual Private Network, yani Sanal Özel Ağ‘ın kısaltılmasıdır. VPN sayesinde ağlara uzaktan erişim sağlanır. VPN sanal bir ağ uzantısı oluşturduğu için ağa fiziksel olarak bağlıymış gibi görünür. Kısacası Virtual Private Network (VPN), İnternet üzerinden başka bir ağa bağlanmayı sağlayan bağlantı çeşididir.
Devamı

Açıklaman için sağol :D

oYVPVQ.jpg
[/URL][/IMG]
ZA3g3g.jpg
[/URL][/IMG]

bunlar yazıyo bende ayrıca kodu biyere yazdım reedem dedim 500 mb yazan ilk fotoda öyle oldu sonra premium yzan yere tıkladım yazdım 2.foto çıktı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca fastest connection yapınca sahibinden e falan girmiyor . :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Premiumu kullanmışsın işte bende sadece Almanya gözüküyor sizdede öylemi kullanılabilinir ülke olarak?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Premiumu kullanmışsın işte bende sadece Almanya gözüküyor sizdede öylemi kullanılabilinir ülke olarak?
Hayır çok var bende :D premium olmuş mu ? Ayrıca bu torrentte fark eder mi ;? akk ye yakalanmama rağmen ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İstediğimi seçiyorum ben.
BJfkc8L.png

Hayır çok var bende :D premium olmuş mu ? Ayrıca bu torrentte fark eder mi ;? akk ye yakalanmama rağmen ?
AKK ile alakası yok bunun. Yasaklı sitelere girebilirsin ya da America seçip vevo gibi siteleri açabilirsin.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
hangisini seçersem daha çok verim alırım ve pc ye zararı var mı ?

hangisini seçersem daha çok verim alırım ve pc ye zararı var mı ?
Bir zararı olmaz fakat bankacılık vb. önemli işleri vpn ile yapma. Ayrıca online oyunlarda tam verim alamayabilirsin.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bir zararı olmaz fakat bankacılık vb. önemli işleri vpn ile yapma. Ayrıca online oyunlarda tam verim alamayabilirsin.
Bankacılık yapacakken exit mi yapim napi m ?

? cevap verir misiniz ?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hâlihazırda Pia ile sisteme devam ama her ihtimale karşı key alındı, ilerde lazım olabilir, teşekkürler reyis.

Vpn'lerin farklı bir faydasını daha söyleyeyim sizlere ; mobilden AKK'ye düştükten sonraki çok düşük hızları (96 kb/s , 128 kb/s gibi) uygun programlarla tünelleyerek hızlandırabilirsiniz, tabi burada mobil cihazın rootlu olması gerekiyor.
Evinde interneti olanlar için her ne kadar gereksiz gibi gözükse de benim gibi sık seyehat eden ve mobil internete mahkum olanlar için güzel bir alternatif.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Önemli değil abi. Lazım olmaz herhalde sana. :)

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
çok işime yaradı teşekkür etmek için giriş yaptım :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Önemli değil arkadaşlar. Kampanyadan yararlanmak isteyen arkadaşlar 7 gün 22 saat daha süre var. Kaçırmayın derim, elinizin altında bir vpn bulunsun. :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
openvpn ile kullaniliyor mu bu?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kafama takılan bir şey var. Uzun bir süredir zenmate kullanıyorum (çok sık kullandığımda söylenemez) bu adamlar para falan istemiyor. Paralı VPN ile ücretsizler arasında bir fark varmı yada ne fark var?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kafama takılan bir şey var. Uzun bir süredir zenmate kullanıyorum (çok sık kullandığımda söylenemez) bu adamlar para falan istemiyor. Paralı VPN ile ücretsizler arasında bir fark varmı yada ne fark var?

Genelde paralılar, daha yüksek hız ve pingleri daha az oluyor. Bir de Zenmate şu an sadece tarayıcı desteklerken bu programlar pc deki her bağlantıyı vpn üzerinden yapıyor.

Telefonlara özel paralı vpn ler de akk'den sonra yüksek hızla bağlanabilmemizi sağlıyorlar biraz ayarlarla uğraştıktan sonra. (İnternette araştırın bir çok facebook sayfası var bu konu ile ilgili)
Yüksek hız dediğim yerine göre 20mbit'i buluyor. Ping durumu kötü olsa da torrentçiler için iyi.