Hdd'nin bozuk olma ihtimali yok mu? Ne de olsa Samsung iki kere düşünmek gerek!
tabiki olabilir ama sıfır olduğunu düşünerek dos ortamında bi formatlanması gerektiğini düşünüorum.
bilgisayarıma sağ tuş tıkla. oradan yönet sekmesine gel. sol taraftakı panelden disk yönetimi bölümüne gel oradan kontrol et diskinin olup olmadığını yada biçimlendirilme yapılıp yapılmadığını biçimlendirme yapılacaksa biçimlendirmeyi bu bölümdende yapabilirsin. bazen windows görmemesine karşın disk yönetimi bölümde gözükebiliyor.
![]()
disk yönetiminden format at yada bölüm silme gibi işlemler yapılabiliniyor mu? oluyorsa bunlardan biriside yardımcı olacaktıröyle yaptım orda 7.86 Gb yazıyor ve biçimlemiyor
disk yönetiminden format at yada bölüm silme gibi işlemler yapılabiliniyor mu? oluyorsa bunlardan biriside yardımcı olacaktır
arkadaşım yeni almadınmı sen bu diski git hemen yenisiyle değiştir. 15 gün içinde birebir değişim hakkın var unutma !!!
olamaz !!!Peki arkadaşlar Anakartın desteklememe olayı olabilir mi?
olamaz !!!
Anakartla ilgili bir problem değil kesinlikle. Linux cd si varsa elinde birde onla biçimlendirmeyi dene. ama sonucun değişeceğini sanmıyorum sen yinede bi dene en azından herşeyi denedim dersin içinde kalmaz. Yeni hdd sonuçta hatalı üretim sana denk gelmiş arkadaşım
Böyle bi olay birkere de benim başıma gelmişti o hdd de samsung du.![]()
olamaz !!!
Anakartla ilgili bir problem değil kesinlikle. Linux cd si varsa elinde birde onla biçimlendirmeyi dene. ama sonucun değişeceğini sanmıyorum sen yinede bi dene en azından herşeyi denedim dersin içinde kalmaz. Yeni hdd sonuçta hatalı üretim sana denk gelmiş arkadaşım
Böyle bi olay birkere de benim başıma gelmişti o hdd de samsung du.![]()
ben bölecem ama Xp kurarken 7,86 GB gibi bişey görüyor bunu nasıl bölüyüm kibaşka bilgisayarda denesen bide, benim Asus board 250 gb samsungu 80 gb görmüştü, gittim bi arkadaşta denedim onda gördü, yönetten geri kalan bölümü biçimlendirip kendi pc mde öyle gösterebilmiştim ancak..
ben bölecem ama Xp kurarken 7,86 GB gibi bişey görüyor bunu nasıl bölüyüm ki
evet haklısın başka pc de denemek en iyisi.
NOT : flood ve mesajın tamamı kalın olmamalı
diğer hdd leri çıkarıp sadece 1tb olanı tak ve dire xp cd yi takıp formatla
eğer sorun devam ederse değiştir
denedim kurulumda bile 7,86 Gb gibi bişey görüyor ben kur dediğimde HDD hasarlı olabilir kurulum başarısı diyor
acaba HDD kutusu alsam taşınabilir olarak kullanabilirmiyim?
vede bios update de yaptım gene olmadı![]()