1 Mbps sınırsız internetmi yoksa 5 gb kotalı 3g internetmi ? acil ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clonner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clonner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. online oyun oynamak için sizce hangisi daha uygun. evimde telefon yok o yüzden ya metronetin 1 mbps 29 liraya olan tarifesi. yada aveanın 5 gb kotalı 25 liraya olan internetimi. pvp metin2 oynamak için ? hani oyunda lag olurmu korkum o. 3g modemin hızı en az 3 4 oluyor. bide metin2 saatte kaç mb yer ? :) lütfen çok acil cevap ? ? ? :crying:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kotadan her türlü uzak durulmalı bence. 1 mbps 29 lira.

Ruffles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kotali tarifelerden uZakdur gerekirse fazla ode sınırsız kullan keyfini sür pişman olursun

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
ben olsam kota işine girmezdim
sınırsız candır.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oynadığın oyunlar için 1mbos yeterlidir. Kotalı alman iyi olmaz.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
1 mbps 29 liraya lira olanı al derim ki sakin sakin mobil operatörlerin kotali internetine yaklaşma kota bittikten sonra haber vermiyorlar bir ay sonu faturanın beş katı gelme olasılı %70 Ha avea nin kotali olan interneti kotan bittikten sonra düşük hızda Hiçbir ücret talep etmeden internet veriyorsa düşünülebilir ve günde kaç saat Oyun oynuyorsun.

clonner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 mbps 29 liraya lira olanı al derim ki sakin sakin mobil operatörlerin kotali internetine yaklaşma kota bittikten sonra haber vermiyorlar bir ay sonu faturanın beş katı gelme olasılı %70 Ha avea nin kotali olan interneti kotan bittikten sonra düşük hızda Hiçbir ücret talep etmeden internet veriyorsa düşünülebilir ve günde kaç saat Oyun oynuyorsun.

valla bilmiyorum bi bak istersen 25 liraya 12 ay taahütlü internet. günde 3 saati geçmem.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
valla bilmiyorum bi bak istersen 25 liraya 12 ay taahütlü internet. günde 3 saati geçmem.

Yeter diye Düşünüyorum birde kotan bittiği an veri aktrimi duruyor o da güzel ama anlaşmanın içeriğini oku aynı madde orada da geçiyor sa öyle kabul et yoksa hiç geçme .