1 Hafta Ceza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akillli55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

akillli55

SDN Okuru
Biraz fazla kasıyorsunuz yönetici ve ekibi. basit bir kaç kelime yüzünden 1 hafta ceza vermek. ki bir çok atasözünde bu tür argo kelimeler geçmektedir. Neyse arada bir foruma uğruyorduk bu tür saçma yasaklar yüzünden iyiden iyiye ayağımızı kesmek isteniyor. Hadi kolay gele.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Atasözünü anlarız değiştiririz de peki ikinci kullanmış oldugun yani bir harfini degistirdigin yeri geldiğinde argo kullanıma sahip ama genel anlamda küfür içeren kelimeyi neden yazmiyorsunuz. Sonuçta harfini değiştirip sansurlemis bilenolsaniz kullanıyorsunuz. Yinede yönetici arkadaşımız bir hafta vermiş normal küfür olarak işlem yapmamis.

0

0zkanK

SDN Okuru
Atasözünü anlarız değiştiririz de peki ikinci kullanmış oldugun yani bir harfini degistirdigin yeri geldiğinde argo kullanıma sahip ama genel anlamda küfür içeren kelimeyi neden yazmiyorsunuz. Sonuçta harfini değiştirip sansurlemis bilenolsaniz kullanıyorsunuz. Yinede yönetici arkadaşımız bir hafta vermiş normal küfür olarak işlem yapmamis.

Atasözünü anlarız ve değiştiririz derken ! :) Ana avrat söven ile atasözü kullananı bir kefeye koymayın lütfen.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Tabiki aynı kefeye koymuyoruz.Argo küfür vb kelime kullananlari bir hafta uyarı mahiyetinde uzaklastiriyoruz ama bariz küfür olursa onun uyarı süresi çok fazla.

0

0zkanK

SDN Okuru
Tabiki aynı kefeye koymuyoruz.Argo küfür vb kelime kullananlari bir hafta uyarı mahiyetinde uzaklastiriyoruz ama bariz küfür olursa onun uyarı süresi çok fazla.

Hocam sen yetkili bir abi ye benziyon :) Nerde Çokluk orada B.kluk sence 1 hafta ceza hakedecek bir laf mı ?
Hemde bir üyeye veya şahısa söylenmeyip oto sansürlü olarak yazılsa bile !

Ayrıca bu kelime ATASÖZCÜ olarak tescilli ve kitaplara bile girmiş iken ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Hocam sen yetkili bir abi ye benziyon :) Nerde Çokluk orada B.kluk sence 1 hafta ceza hakedecek bir laf mı ?
Hemde bir üyeye veya şahısa söylenmeyip oto sansürlü olarak yazılsa bile !

Ayrıca bu kelime ATASÖZCÜ olarak tescilli ve kitaplara bile girmiş iken ?
İlk mesajimi okudunuz mu bilmiyorum lakin nerde çoklukla beraber kullanılan bir kelime varki sadece bir harfi değiştirilip sansurlemis bile olsa küfür olarak sıklıkla kullanilan bir kelime. O kelimeyi buraya yazmayip atasozunden uyarı alınmış gibi bir durum yok yani.

0

0zkanK

SDN Okuru
İlk mesajimi okudunuz mu bilmiyorum lakin nerde çoklukla beraber kullanılan bir kelime varki sadece bir harfi değiştirilip sansurlemis bile olsa küfür olarak sıklıkla kullanilan bir kelime. O kelimeyi buraya yazmayip atasozunden uyarı alınmış gibi bir durum yok yani.

Bu üyenin ne yazdığını bilemem. Ne yazdığınıda tahmin edemedim açıkçası nerde çoklukla kullanılan argo ne var aklıma gelmedi .

Ama benim sorduğum sadece Nerede çokluk orada b.kluk yazmış olsaydı 1 hafta ceza alır mıydı almaz mıydıyı soruyorum ben.

Not: Ben sırf o yüzden aldımda o yüzden soruyorum :D Şuan 1 hafta cezalıyım işte... Ceza gerekçesi olarakta Tarafsızlık ve şeffaflık flan bir şeyler söyledi ama anlamadım pek !