1 günlük samsung ace (gt-S5830i)

trepaw13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, 2 gün önce almanyadan samsung ace (gt-s5830i) hediye aldım ilk açtıgımda %50 sarj olaraktı yaklaşık 5 saat sarjda bulundurdum ertesi gün telefona wattsap indirdim ve bir mesaj geldi telefonu açtım telefon 2 sayfaya bölünmüş bir şekildeydi yarısı siyah yarısıda wattsap telefon donmuştu bekledim 5 dakikaya yakın power tuşuna basılı tuttum kapandı açmaya çalıştım her zamanki gibi açılıyordu ama samsung animasyonunda kalıyor ve samsung animasyonunu tekrarlıyor ne yapmam lazım bir öneriniz varmı bir kaç root denedim ama yine olmadı yine olmadı şimdiden onerileriniz için teşekkürler.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Recovery'e gir. Wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache seçeneklerini uygula sonra reboot system now seçip yeniden başlat.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba, 2 gün önce almanyadan samsung ace (gt-s5830i) hediye aldım ilk açtıgımda %50 sarj olaraktı yaklaşık 5 saat sarjda bulundurdum ertesi gün telefona wattsap indirdim ve bir mesaj geldi telefonu açtım telefon 2 sayfaya bölünmüş bir şekildeydi yarısı siyah yarısıda wattsap telefon donmuştu bekledim 5 dakikaya yakın power tuşuna basılı tuttum kapandı açmaya çalıştım her zamanki gibi açılıyordu ama samsung animasyonunda kalıyor ve samsung animasyonunu tekrarlıyor ne yapmam lazım bir öneriniz varmı bir kaç root denedim ama yine olmadı yine olmadı şimdiden onerileriniz için teşekkürler.

yazılımsal bir soruna benziyor 5830i lere root ve rom atmak mümkün değil diye biliyorum nasıl root attınız ?

trepaw13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wipe reset ve wipe cache bunları yaptım ve reboot yaptım ama yine aynı sahne

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yanlış yazmışım dostum rom

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı sahneyi yaşıyorum dostum :(

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim