1 ay içinde telefon alıcağım önerilerinizi bekliyorum

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce yazmıştım (lg g4 ü çaldıran çoçuk :unsure::unsure::unsure:) önerilerinizi dinlemiştim ama bir terslik oldu telefona ayırabileceği para tutarım azaldı
telefondan beklentilerim film izlenebilecek bir ekran büyüklüğü ve görüntü kalitesi
kulaklık çıkışının kaliteli olması
yeni oyunların çoğunu orta grafikte açması
4,5g desteği sağlaması
kamera performansının orta seviyede olması
bataryanın bir günü çıkarması
ve hafıza kartı desteği
son olarak şunuda ekleyim samsung cihazları fazla sevmiyorum ama önerilere açığım(bu arada söyleyim sony xperia c4 nasıl? hoşuma gitti ama yazılımsal sorunları varmış)
verebileciğim fiyat bandı iste 900-1300 gibi bir aralık şimdi bu fiyat aralığını söledim diye 100 ekle bunu al felan yapmayın :D ya da hepsi 1300 ₺ lik fiyat bandında öneri yapmayın şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Lenove vibe p1

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
C4 güzel, güzel de şarjı biraz hızlı bitiyor.

Bence bulma şansın varsa temiz bir Xperia Z2 bul.

Hiç değilse piliyle çoğu telefonu ezer.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önerin için teşekkürler kardeşim bu fiyata lg g3 daha iyi değil mi 1299 lira

- - - Mesaj Güncellendi - - -

C4 güzel, güzel de şarjı biraz hızlı bitiyor.

Bence bulma şansın varsa temiz bir Xperia Z2 bul.

Hiç değilse piliyle çoğu telefonu ezer.
önerin için teşekkürler 2. el almaya pek yakın değilim birde az önceki arkadaşada yazdım z3 yerine g3 daha alınabilir değil mi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
önerin için teşekkürler kardeşim bu fiyata lg g3 daha iyi değil mi 1299 lira

önerin için teşekkürler 2. el almaya pek yakın değilim birde az önceki arkadaşada yazdım z3 yerine g3 daha alınabilir değil mi?

Abi g3 2k ekran ile problemi vardı ısınıyordu. P1 hem batarya hem güvenlik(parmak izi okuyucusu) vs olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. G3 de ısınmadan dolayı performans düşüşü yaşanıyor. Kronik problemleri var bir de. P1 in problemleri var mı araştırmadım yalnız.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi g3 2k ekran ile problemi vardı ısınıyordu. P1 hem batarya hem güvenlik(parmak izi okuyucusu) vs olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. G3 de ısınmadan dolayı performans düşüşü yaşanıyor. Kronik problemleri var bir de. P1 in problemleri var mı araştırmadım yalnız.
tasatımı fazla gıcık geldi + parmak izi okuyucu benim için önemli bir özellik değil lg g3 6.0 güncellemesini aldı bir çok sorunu düzelmiştir birde bana garip gelen şey lg g4 kullandım şimdi g3 e düşmek saçma geliyor çok kararsızım finallerden sonra almayı planlıyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
tasatımı fazla gıcık geldi + parmak izi okuyucu benim için önemli bir özellik değil lg g3 6.0 güncellemesini aldı bir çok sorunu düzelmiştir birde bana garip gelen şey lg g4 kullandım şimdi g3 e düşmek saçma geliyor çok kararsızım finallerden sonra almayı planlıyorum

G3 de bu saatten sonra alınmaz. 2K ekran yüzünden ısınıyor,ısınınca perfromans düşüşü yaşanıyor, kasa çatlıyordu zar zor düzelttiler. Siz kasası çatlayan bir sürümü de alabilirsiniz. Bu kadar problemi olan

Z2 de 6.0 alacak. Ve Z2'nin sorunu ise ekranının kullanılan ips yüzünden rakiplerine nazaran az daha sönük kalması. Daha ilk denemesiydi z1C ile. Yine Z1'den daha iyi performans gösteriyor kesinlikle.

Ki Z3 demişsiniz z3 alma imkanınız varsa o fiyat segmentinde. Zaten bir zahmet Z3 alın.

Yok mümkün değilse Z2'yi şiddetle öneririm.

S615li hiçbir cihaz almanızı önermem. Performansı çok kötü. P1 pili güzel olsa bile donanımı kötü.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 de bu saatten sonra alınmaz. 2K ekran yüzünden ısınıyor,ısınınca perfromans düşüşü yaşanıyor, kasa çatlıyordu zar zor düzelttiler. Siz kasası çatlayan bir sürümü de alabilirsiniz. Bu kadar problemi olan

Z2 de 6.0 alacak. Ve Z2'nin sorunu ise ekranının kullanılan ips yüzünden rakiplerine nazaran az daha sönük kalması. Daha ilk denemesiydi z1C ile. Yine Z1'den daha iyi performans gösteriyor kesinlikle.

Ki Z3 demişsiniz z3 alma imkanınız varsa o fiyat segmentinde. Zaten bir zahmet Z3 alın.

Yok mümkün değilse Z2'yi şiddetle öneririm.

S615li hiçbir cihaz almanızı önermem. Performansı çok kötü. P1 pili güzel olsa bile donanımı kötü.
z3 değil z2 demek istedim onun için özür dilerim öneridiğiniz telefonu biraz araştırıyım ama 2. el telefonlardada bozuk bir tarafı olur aldığımda göremezsem o kötü olur

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
merhaba,

Yazdiklariniza gore butce araliginiz da beklentilerinize gore onerebilcegim cihazlar;

(*)900 tl icin: asus zenfone laser. Laser modeli ana kamera performansi ile 1000 tl altindaki en iyi kamera perfoemansini veriyor. Ayrica batarya omru oldukca iyi. Iki versiyonu var. Biri 5" digeri 5.5". Siz 5.5" olan versiyonunu alin film keyfiniz icin daha uygun olur. Snapdragon 410 islemcisini kullaniyor. Yani orta seviyede oynatir oyunlari.

1000-1.099 tl icin: sony c4. Tasarim olarak begendigim bir model. On kamerasi ana kamerasi fiyatinin hakkini veriyor. Cihaz 5.5" 1080p ekrana sahip. Film keyfiniz icin memnun eder. mediatek mt6752 islemcisini kullaniyor. 2gb ram. Bu islemci 720p ekranda harika bir performans veriyor. Ama 1080p ekranda orta seviye bir oyun perdormansi sunuyor. Batarya performansi islemcinin mediatek olmasindan dolayi pek iyi gitmiyor.

(*)Asus zenfone selfi: asus un yeni urunlerinden. 32gb dahili hafizaya sahip. Adindan da anlasilcagi gibi on kamerasi selfi keyfini arttirmak icin gelistirilmis bir model. Ekranda 5.5" gayet buyuk. Islemcide snapdragon 615 performansi guzel bir islemci. Normalde 1300 tlye girdi piyasaya ama vatan bilgisayarda 1.099 tl ye dusmus. ayrica batarya performansida oldukca iyi. Sony c4 e gore artilari daha cok bence.

1000-1250 tl: Lg g3 32gb. Oyun performansi orta seviyenin biraz ustu. Aslinda snapdragon 801 ile cok iyi oyun oynaasi gerekiyor. Ama ekran 2k oldugu icin buda islemciye biraz yuk oluyor. Bu ekranun 2k olmasi bataryayi da kotu etkiliyor. Ama genede performans olarak orta seviye bir urunden daha iyi. Ekranin 2k olmasi film izlemeyide keyifli hale getiRiyor. webden veya kipa bu fiyata bulmak mumkun.

Ikinci el sony z2: (*)performansi cok iyi. Ekran 1080p guzel. Batarya cok iyi. Kamera eh. Ben kullandim. Tik demedi. Saglam bi cihaz.

1300tl: (*)asus zenfone 2 32gB. Tam bir performans cihazi. 1800-1900 tl lik cihazlar gibi iyi oyun oynatir. batatyasi iyi gidiyor. Ekranda 5.5". Kamera fiyatina uygun.

Onerebilcegim cihazlar bunlar. Favorilerimin basina * koydum. Sana uygun olani sec. Ozellikle farkli fiyatlarda tavsiyelerde bulundum butcene gore fikir sahibi ol diye. Aklinda olan bir cihaz olursa daha da detay veririm.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
C5 Ultra tercih edebilirsiniz ,1100 tl civarına bulunabiliyor.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
TT 175 var 850tl falan asus al diyeceğim ama daha önce de yazdım ve tasarım LG ye benziyor deyip red etmiştin yine de bu fiyata alınan bilecek en performanslı cihaz zenfone 2

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,

Yazdiklariniza gore butce araliginiz da beklentilerinize gore onerebilcegim cihazlar;

(*)900 tl icin: asus zenfone laser. Laser modeli ana kamera performansi ile 1000 tl altindaki en iyi kamera perfoemansini veriyor. Ayrica batarya omru oldukca iyi. Iki versiyonu var. Biri 5" digeri 5.5". Siz 5.5" olan versiyonunu alin film keyfiniz icin daha uygun olur. Snapdragon 410 islemcisini kullaniyor. Yani orta seviyede oynatir oyunlari.

1000-1.099 tl icin: sony c4. Tasarim olarak begendigim bir model. On kamerasi ana kamerasi fiyatinin hakkini veriyor. Cihaz 5.5" 1080p ekrana sahip. Film keyfiniz icin memnun eder. mediatek mt6752 islemcisini kullaniyor. 2gb ram. Bu islemci 720p ekranda harika bir performans veriyor. Ama 1080p ekranda orta seviye bir oyun perdormansi sunuyor. Batarya performansi islemcinin mediatek olmasindan dolayi pek iyi gitmiyor.

(*)Asus zenfone selfi: asus un yeni urunlerinden. 32gb dahili hafizaya sahip. Adindan da anlasilcagi gibi on kamerasi selfi keyfini arttirmak icin gelistirilmis bir model. Ekranda 5.5" gayet buyuk. Islemcide snapdragon 615 performansi guzel bir islemci. Normalde 1300 tlye girdi piyasaya ama vatan bilgisayarda 1.099 tl ye dusmus. ayrica batarya performansida oldukca iyi. Sony c4 e gore artilari daha cok bence.

1000-1250 tl: Lg g3 32gb. Oyun performansi orta seviyenin biraz ustu. Aslinda snapdragon 801 ile cok iyi oyun oynaasi gerekiyor. Ama ekran 2k oldugu icin buda islemciye biraz yuk oluyor. Bu ekranun 2k olmasi bataryayi da kotu etkiliyor. Ama genede performans olarak orta seviye bir urunden daha iyi. Ekranin 2k olmasi film izlemeyide keyifli hale getiRiyor. webden veya kipa bu fiyata bulmak mumkun.

Ikinci el sony z2: (*)performansi cok iyi. Ekran 1080p guzel. Batarya cok iyi. Kamera eh. Ben kullandim. Tik demedi. Saglam bi cihaz.

1300tl: (*)asus zenfone 2 32gB. Tam bir performans cihazi. 1800-1900 tl lik cihazlar gibi iyi oyun oynatir. batatyasi iyi gidiyor. Ekranda 5.5". Kamera fiyatina uygun.

Onerebilcegim cihazlar bunlar. Favorilerimin basina * koydum. Sana uygun olani sec. Ozellikle farkli fiyatlarda tavsiyelerde bulundum butcene gore fikir sahibi ol diye. Aklinda olan bir cihaz olursa daha da detay veririm.
bu kadar özndiğin için öncelikle çok teşekkür ediyorum biraz daha araştrdım ve sony xperia m5 modelini buldum istanbul bilişimde 1299 ₺ ve aradığım tüm özelliklere uygun olduğunu düşünüyorum şuan lg g3 ile m5 arasında kaldım birde z2 nin 2. eli mantıklı geldi bunlara ne dersiniz

C5 Ultra tercih edebilirsiniz ,1100 tl civarına bulunabiliyor.
6 inc benim için fazla büyük olur küçük tipli birisiyim 5,5 inc kullandım o bile bana fazla geldi önerin için teşekkür ederim

TT 175 var 850tl falan asus al diyeceğim ama daha önce de yazdım ve tasarım LG ye benziyor deyip red etmiştin yine de bu fiyata alınan bilecek en performanslı cihaz zenfone 2
öncelikle teşekkürler araştırmalarımda bana uygun olarak sony xperia m5 modelini buldum ve lg g3 arasında kararsızım birkeç arkadaşta z2 2. el almamı söyledi siz ne dersiniz m5 istanbul bilişimde 1299 TL

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Batarya senin için çok da önemli değilse M5.

Batarya benim hayati ihtiyacım dersen Z2.

Başka da bir şey önermem açıkçası. C4'te pil zar zor dayanıyor. C5 Ultra'yı siz düşünün.

mehmetcirock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi mi note modeli bir incele istersen hoşuna giderse yardımcı olurum

E

eseckg

SDN Okuru
Telefon almak ıstıyorum ama 3 telefon arasında kaldım zenfone 2 sony xperia m5 ve huawei g8 sızce hangısı alinmali performans olarak hangısı daha ıyı ve sorunsuz calisıyor yardimcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Lg g3 de sony m5 de guzel modeller. Hrr cihazda oldugu gibi iyi ve kotu.oldugu yonleri var.

Lg g3, 2k guzel bir ekrana sahip. Ana kamerasi guzel. On kamerasi eh dedirtiyor. Bataryasi 2k ekran yuzunden 1 gunu cikarmaz. 5.5", 2k ekrani guzel film keyfi verir. 2k ekran islemciye oyunlarda biraz yuk oluyor ama orta seviyede oynatir.

Sony m5: piyasada 1500tl idi. Sen 1300'e bulmussun oncelikle 200 tl cepte kaldi bu guzel birsey. Mediatek hellio x10 kullaniyor. İslemci performansi guzel. Guclu bir cihaz. Sony normalde snapdragon islemci kullaniyor. Ve bu snapdragon islemciler ile en stabil android performansini veren markalardan. Ama m5'te, c4'te, c5u cihazlarinds mediatek kullandi buda iyi optinizssyonlar yapamamasina neden oldu. Sony guncelleme bakimindan iyi bir firma. Bu tur optimizasyon sorunlarini yazilim update leri ile duzelticegini dusunuyorum. Cihazin bayarta omru xperia lardaki gibi iyi degil. Bununda sebebi mediatek. Ayrica hizli sarj yok. Kamera konusunda bulundugu fiyat bandindaki rakiplerine gore bence daha iyi. Ayrica on kamersida gelismis bir cihaz.

İkinci el xperia z2: Kullandigim bir cihazdi. Baktiginiz diger iki cihazla karsilastiralim; lg g3 de oldugu gibi snapdragon 801 islemcisini kullaniyor ve g3 den daha performansli calisiyor. Bunun sebebi ekranin lg g3 de 2k olup sony z2 de 1080p olmasi. Yani daha performansli bir urun. Batarya suresi g3 e gore cok daha iyi. Kasa malzeme kalitesi cok daha iyi. Kamerasi g3e gore daha kotu.

Sony m5e gore kiyasladiginda islemci performansi ayni sayilir. Ama z2 daha stabil. Yazilim optimizasyonu cok daha iyi. Daha stabil. Batarya konusunda cok daha iyi. Ekran biraz daha buyuk. Kasa malzeme kalitesi daha iyi. Kamera olarak m5 daha iyi.

Yani sonuc olarak,

Ekran kamera icin lg g3,

Oyun performansi, batarya, stabilite icin z2

Oyun performansi, kamera icin m5.

İlgilendiginiz bu uc cihaz bu sekilde gruplayabiliriz.

Eger ikinci ele sicak bakiyorsaniz size tavsiyem nerdd yasadiginizi bilmiyorum ama sahibinden den ikinci el samsung note 4'e bir bakin derim. Cunku aradiginiz butun ozelliklerin bulundugu bir cihaz. Samsung a on yargili olmayin uzun sure note 4 kullandim. Ne zamanla bir yavaslama ne performans kaybi. Touchwiz arayuzu note 4 ve note 5 modellerinde oldukca basarili. Aklinda olsun. Bu baktigin cihazlarin her konuda cok otesinde bir model.