1.500 TL Bütçem Var, Ne Alayim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,

1.500 TL bütçem var net olarak, kullanmakta olduğum telefonum Zenfone 2 modeliydi, 5.5 inc ekrana sahipti. Anakartı arıza yaptı ve 535 TL değişim ücreti istedi teknik servisi. Bende yeni bir telefon alayim diyorum, aklınızdaki önerileri vesaire söylerseniz çok memnun olurum.

Öncelikli olarak belirtmem gerekirse daha önce hiç iOS kullanıcı olmamamla berabee iPhone 5S almayı planlıyordum. Fakat sizede danışmak istedim.

Telefonda kullanacağım şeyler: WhatsApp, Twitter, Messenger, Instagram, Snapchat vs vs (işim dolayısı ile sosyal medyaları mobil platformda kullanmam gereki bir elektronik spor klübünün sosyal medya sorumlusuyum.) Onun dışında Strike of Kings oyunu hariç başka bir oyun yüklemeyeceğim telefona. Yapacaklarım bunlar.

Keyifli forumlar diliyorum, önerileriniz benim için çok önemli.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar,

1.500 TL bütçem var net olarak, kullanmakta olduğum telefonum Zenfone 2 modeliydi, 5.5 inc ekrana sahipti. Anakartı arıza yaptı ve 535 TL değişim ücreti istedi teknik servisi. Bende yeni bir telefon alayim diyorum, aklınızdaki önerileri vesaire söylerseniz çok memnun olurum.

Öncelikli olarak belirtmem gerekirse daha önce hiç iOS kullanıcı olmamamla berabee iPhone 5S almayı planlıyordum. Fakat sizede danışmak istedim.

Telefonda kullanacağım şeyler: WhatsApp, Twitter, Messenger, Instagram, Snapchat vs vs (işim dolayısı ile sosyal medyaları mobil platformda kullanmam gereki bir elektronik spor klübünün sosyal medya sorumlusuyum.) Onun dışında Strike of Kings oyunu hariç başka bir oyun yüklemeyeceğim telefona. Yapacaklarım bunlar.

Xiaomi mi 5s

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Iphone 5s e para verilmez bu saatten sonra. O bütçede paralel ithalat alırım diyorsanız mi5s en iyi tercih. Türkiye garantili olsun diyosan da asus zenfone 3 lenovo p2 olabilir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat bandindaki en iyi model ithalatci garantili olan xiaomi mi5, mi5s modelleri. Fakat. Siz anakart yuzunden para isteyen servis icin dogrudan yeni model almayi dusunuyorsunuz. Oldu ki mi5s aldiniz servis iyi degil bi kere. Soyle bi bakiyorum ithalatci garantinin servisleri hakkinda yorumlara kullanici hatasi olmayan kendiliginden meydana gelen hicbir ucret talep etmeden yapmiyor. Kullanici hatasina ucret talep edilir tamam da kendiliginden olusan soruna etmemeleri gerekiyor. Mi5s bu bandin en iyi modeli. Model olarak tavsiye ederim. Lakin servis konusuni bir dusunun.

Distributor garantili olarak suan bu bandin en guclu modeli sony xperia x ve x compackt.

İphone 5s tavsiye edebilecegim bir model degil. Hele ki 1500 tl bandinda..

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Xiaomi Mi5s veya Zenfone 3

Hate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xioami mi5s migroslarda satılıyormuş oraya bakabilirsin.

kapaliali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Xiaomi Mi 5S, Asus Zenfone 3 ve Lenovo P2 telefonlarından birini öneririm.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Merhabalar,

Xiaomi mi5 e hiç yaklaşmayın, ama ithalatçı garantisine güveniyorsanız mi5s almanız en mantıklısı.
Türkiye garantili istiyorsanız arkadaşların da dediği gibi Lenovo P2, Asus Zenfone 3 alabilirsiniz. İphone 5s e 1500 lira vermek ise paranızı çöpe atmanız demektir.