Yazın Hocam. Merakla BekliyoruzBeyler o kişi benim kızla barıştık. İsterseniz bu hesabımda nasıl barıştığımı anlatabilirim. [Hesabımın şifresini unuttuğum için yeni hesaptan yazıyorum.]
Yazın Hocam. Merakla BekliyoruzBeyler o kişi benim kızla barıştık. İsterseniz bu hesabımda nasıl barıştığımı anlatabilirim. [Hesabımın şifresini unuttuğum için yeni hesaptan yazıyorum.]
yaşanmıştır ben ordaki arabayımBaşka bir forumda günü birlik yazıyordum
orda baya yardımcı oldu arkadaşlar 700 800 yorum 12k hit falan aldım sağolsun her biri yardımcı oldular
hatta bir arkadaş ta istanbuldan arabasıyla geldi yanıma içtik falan![]()
Kızla barışıp sonra başkasıyla mı evlendin?Reis yukarıda yazdım en son ne yaptığımı
Arkadaşlar @AlicanKocaoglu adı ile yazan kişi ben değilim demiş ya kızla barıştık hikayeyi anlatabilirim diye niye böyle bişey yazmış anlamadım. Tokatcılık falan yapacak heraldeBen bu metnin bulunduğu her yerden silmiştim burası kalmış
Ben evleneli 5 Yıl oluyor tabi ki bir başkası ile. Hayatımda bu kadar saçma bir şeye takıldığım için gülüyor geçiyorum. Hayat yaşamaya değerBunca sene sonra beni buraya login eden bloğuma gelip yorum atan arkadaşlara selam olsun.
Yok reis kızla falan barışmadım hikaye oldu gitti oKızla barışıp sonra başkasıyla mı evlendin?
Ne iş yapıyorsun şimdi?
Bence hiç bulaşmaÖzet geçecek arkadaş varmı![]()
Reis daha sonra hiç o kızı gördüğün oldu mu, evlendikten sonra ya da önce? Üç aşağı beş yukarı şuan aynı şeylerin içindeyim biraz taktiğe ihtiyacımız varMesaj otomatik birleştirildi:
Yok reis kızla falan barışmadım hikaye oldu gitti oBi başkasıyla evliyim gayette mutlu bir hayatım var çocukça şeyler çok takılmamak gerek fazla büyütüyor insan o yaşlarda.
Yazılım şirketim var şuan.
Tabii ki hayat hep acı yüzünü göstermeye devam etti..
Annemi anneannemi ve dayımı trafik kazasında 2015 yılında kaybettim.
Serseri mayın gibi sürüklenirken, hayata tekrar bağlandım.
Bir çok zorlukla karşı karşıya kalabilirsiniz, kalacaksınızda. Ama nefes aldığınız sürece her şey geçiyor dostlar.
Başın sağolsunMesaj otomatik birleştirildi:
Yok reis kızla falan barışmadım hikaye oldu gitti oBi başkasıyla evliyim gayette mutlu bir hayatım var çocukça şeyler çok takılmamak gerek fazla büyütüyor insan o yaşlarda.
Yazılım şirketim var şuan.
Tabii ki hayat hep acı yüzünü göstermeye devam etti..
Annemi anneannemi ve dayımı trafik kazasında 2015 yılında kaybettim.
Serseri mayın gibi sürüklenirken, hayata tekrar bağlandım.
Bir çok zorlukla karşı karşıya kalabilirsiniz, kalacaksınızda. Ama nefes aldığınız sürece her şey geçiyor dostlar.