1.200 TL'ye Canon EOS 600D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dadaist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Buradaki ilanda 600D 1.200 TL olarak verilmiş. Ben bu fiyatı ilk defa görüyorum. Ben epey araştırmama rağmen ancak 1.500 TL'lere kadar fiyatlarda bulabildim. Siz ne diyorsunuz? Böyle birşey mümkün olabilir mi???

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla sıfırsa fiyat çok iyi bana sanki bu işin içinde bir bit yeniği var gibi geldi bu cihaz ya çalıntı ya da sıfır değil ya da böbrek avcısı bir insan olabilir bilemiyorum ürünün en iyi ihtimal refurbished olma ihtimali var aklıma başka bir şey gelmiyor :D Bir de çok talep varmış demesi ise insanı iyice kıllandırıyor :D

Reaksiyon puanı
189
Adamlar kendileri getiriyodur yurt dışından. Olabilir yani, niye olmasın...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
valla sıfırsa fiyat çok iyi bana sanki bu işin içinde bir bit yeniği var gibi geldi bu cihaz ya çalıntı ya da sıfır değil ya da böbrek avcısı bir insan olabilir bilemiyorum ürünün en iyi ihtimal refurbished olma ihtimali var aklıma başka bir şey gelmiyor :D Bir de çok talep varmış demesi ise insanı iyice kıllandırıyor :D

isterse üstünden kamyon geçmiş olsun. bu makinanın ben spot fiyatını ancak 1500'lere inmiş gördüm. imkansız bir satış. yarın arayıp soracağım aslında da ürüne garanti falan - değişim vs. opsiyonu vermiş. nasıl iş nasıl bir fiyatlama anlamadım :S

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi dakka ya arkadaşım 1700 e alacak çok yakında bu cihazı. Ben söyleyeyim ona bi araştırsın bakalım. 500 tl oynuyo...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bence aradaki farkı ödeyerek GET ile satmasını söyleyin satıcıya.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Burada DH'de de benzer bir monu başlığında firma hakkında görüş alışverişi yapılmış. Gene de bana fiyatlama güvenilir gelmedi.