1.1 Hatası

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İOS7den İOS6ya dönüş yaparken 1.1 hatası verdi bunun sebebi nedir. Telefonum ne açılıyor ne kapanıyor

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
1.1 hatası apple serverden yani sana diyorki İOS6 dönmen mümkün değil İOS7 gecenler tekrar dönüş yok diyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iOS 7'den Geri Dönüş Yok!

Cihazlarına iOS 7 yükledikten sonra, bir önceki iOS sürümüne dönmek isteyenler için bugün kötü bir haber geldi.

ios7_286331252523d93777c56a.jpg

Geçtiğimiz günlerde iPhone, iPad ve iPod Touch 5 için yayınlanan iOS 7'yi cihazlarına kuran kullanıcıların büyük bir bölümü yeni iOS'i çok beğense de, bazı kullanıcılar iOS 7'yi pek beğenmemişti.
iOS 7'den bir önceki iOS sürümü olan iOS 6.1.3 ve 6.1.4'e dönmek isteyenler, bugüne kadar cihazlarına uygun olan ipsw dosyaları ile geri dönüş işlemini gerçekleştirebiliyordu.
iTunes üzerinden gerçekleştirilen bu geri dönüş işleminde, ipsw dosyaları Apple'ın serverlarından onaylandıktan sonra iOS 6.1.3/4 cihazlara yüklenebiliyordu.
Cihazlarına iOS 7 yükledikten sonra, bir önceki iOS sürümüne dönmek isteyenler için bugün kötü bir haber geldi.
Apple bugün iOS 6 sürümlerini imzalamayı bıraktığını açıkladı. iTunes üzerinden ipsw dosyaları ile iOS 7'den geri dönmek isteyen kullanıcılar artık bu işlemi gerçekleştiremeyecek.
Yazılımı doğrulama aşamasında ipsw dosyaları Apple'a gönderildiği zaman, iOS 6.x.x sürümleri imzalı olmadığı için "downgrade" yani versiyon düşürme işlemi başarısız olacak.

ShiftDelete

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi telefonu açamıyorum iTunnes geri kurtarma yapmıyor ne yapmam lazım?

Off yaptım çok teşekkür ederim. Forumda gezinirken 1kaç konu buldum

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şimdi telefonu açamıyorum iTunnes geri kurtarma yapmıyor ne yapmam lazım?

Off yaptım çok teşekkür ederim. Forumda gezinirken 1kaç konu buldum

SDN forumuz iceriği zengindir bence herkes icin gecerli birşey yapmadan önce yapacağınız şeyi önce bir araştırmak lazım ne kadarda bilgiye sahip olursak olalım belki gözden kacırdığımız birşey olur ben ne kadar bilesem bilgim olsada yinede araştırma yapıyorum