- Reaksiyon puanı
- 255
Tanıtım
Disklerinizi parçalara bölmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız EASEUS Partition Manager Server yazılımı tam size göre. Yazılım bugüne özel ücretsiz.
EASEUS Partition Manager Server yazılımı ile harddiskinizi parçalara bölüp ayrı bir disk şeklinde kullanabilirsiniz. Özellikle server işletim sistemi kullananları işine yarıyacak olan yazılım Windows 2000 Server/Advanced Server, 2003 Server, Windows 2000 Professional SP4, Windows XP işletim sistemleri altında çalışmaktadır. Yazılım ile bölme işlemini çok kolay bir şekilde yapacaksınız. Oluşturduğunuz diskler üzerinde silme veya düzenleme gibi birçok işlemi yapabilirsiniz.
Yazılım bölme işleminde veri kaybı olmaması için koruyucu önlemleri bulunmaktadır. Server işletim sistemlerinizde rahatlıkla kullanmanızı sağlar.
(Resmi büyültmek için resmin üzerine tıklayınız)
Yazılımı İndirmek İçin Tıklayın
Kurulum
:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.
Yazılımın Künyesi
Adı: EASEUS Partition Manager Server
Dosya Boyutu: 2.72 MB
Firma: CHENGDU YIWO Tech Development
İşletim Sistemi: Windows 2000 Server/Advanced Server, 2003 Server, Windows 2000 Professional SP4, Windows XP
Dili: İngilizce
Yarınki Fiyatı: 99,95$
Bilgi İçin: GOTD
Disklerinizi parçalara bölmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız EASEUS Partition Manager Server yazılımı tam size göre. Yazılım bugüne özel ücretsiz.
EASEUS Partition Manager Server yazılımı ile harddiskinizi parçalara bölüp ayrı bir disk şeklinde kullanabilirsiniz. Özellikle server işletim sistemi kullananları işine yarıyacak olan yazılım Windows 2000 Server/Advanced Server, 2003 Server, Windows 2000 Professional SP4, Windows XP işletim sistemleri altında çalışmaktadır. Yazılım ile bölme işlemini çok kolay bir şekilde yapacaksınız. Oluşturduğunuz diskler üzerinde silme veya düzenleme gibi birçok işlemi yapabilirsiniz.
Yazılım bölme işleminde veri kaybı olmaması için koruyucu önlemleri bulunmaktadır. Server işletim sistemlerinizde rahatlıkla kullanmanızı sağlar.

(Resmi büyültmek için resmin üzerine tıklayınız)
Yazılımı İndirmek İçin Tıklayın
Kurulum
:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.
Yazılımın Künyesi
Adı: EASEUS Partition Manager Server
Dosya Boyutu: 2.72 MB
Firma: CHENGDU YIWO Tech Development
İşletim Sistemi: Windows 2000 Server/Advanced Server, 2003 Server, Windows 2000 Professional SP4, Windows XP
Dili: İngilizce
Yarınki Fiyatı: 99,95$
Bilgi İçin: GOTD