02 Şubat Barış Manço'nun 14. Ölüm Yıldönümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meksus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
061pl7.jpg

Büyük sanatçı kültür ve barış elçisi rahmetli Barış Manço'nun aramızdan ayrılışının 14. yıl dönümü kendisininde söylediği gibi bir insan en son ne zaman ismi anılırsa o zaman ölür ama biz yaşadıkça Barış Manço'yu unutmayacağız.Göz yaşlarımızla beraber Barış Manço'yu rahmet ve özlemle anıyor arıyoruz allah rahmet eylesin.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kendisini çok göremedik,kendisine doyamadık belki ama bizler onunla büyüdük,onun müzikleriyle biz olduk. Ruhun şad olsun bu milletin gördüğü en şerefli,en dürüst,en temiz,en güleryüzlü sanatçı!

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Özellikle şu içinde bulduğumuz yalan dünyada, Kemal Sunal ve Barış Manço 'yu mum ile arıyoruz gerçekten.
Onlarla büyüyen bir nesil olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. İkisinden de Allah razı olsun, toprakları bol, dua edenleri eksik olmsın.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Özellikle şu içinde bulduğumuz yalan dünyada, Kemal Sunal ve Barış Manço 'yu mum ile arıyoruz gerçekten.

Yaş itibari ile bizden tecrübeli olanlar bunu dahi bilir (sizi kasdetmedim) elbet ama gerçekten bu söylediğiniz de haklınız. Bu iki değerli kişiyi hiç görmedim ama giderken bıraktıkları onların ne kadar saygı duyulması gerektiğini gösteriyor.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde, en gereksiz konulara bile 383982398123 tane mesaj atılırken böyle güzel bir insan için 3 kişinin Allah rahmet eylesin yazmaması ne kadar üzücü bir olay.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
vefat eden bir çok sanatçıyla büyüdüm,Allah rahmet eylesin

yeniler eskiler gibi değil,şimdikilere sanatçı diyebilmek için daha çok yolları var