0 Ayarinda full kutulu siyah iphone 5 32 gb kayitli

Justmystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu htc one ile takas karsiliginda aldim.iphone kullanicisiydim fakat gelin görünki cidden hic ozlemi egim sandigim telefonu 2 gun kullanms olsamda ozledm iphonenu yaninda ney is o telefn dedim htc one ile takas ederim telefon sifir ayarinda kayitli 32 gb full kutu. Fiyata 1425 lira

rtekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki daha açıklayıcı konuşsan yararına olabilir. Yazdıklarından pek bişey anlaşılmıyor

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sanki google translate ile yazlmış :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Arkadaş önceden htc one kullanıyormuş şuanki iphone ile takaslamış ama htc oneyi özlemiş ya 1425liraya satacakmış yada htc one ile takas yapacakmış :D Her türlü tercümanlık vb işler alınır :D

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
"ozlemi egim sandigim telefonu 2 gun kullanms olsamda ozledm iphonenu yaninda ney is o telefn dedim"

abi özleme ya da özlemden telefon almış sonra özlemiş geri vermek istiyormuş daha sonra iphona demiş ki ne o iş telefonu mu demiş o da yok htc one bu demiş sonra içlerinden biri takas demiş :)

itinayla ve de ücretsiz tercümanlık yapılır :)

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence konunun akıl oyunları bölümüne taşınması sonrasında buraya geri alınması daha uygun olur.
Arkadaş konuyu yazarken alkollümüydü neydi artık :D

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaş önceden htc one kullanıyormuş şuanki iphone ile takaslamış ama htc oneyi özlemiş ya 1425liraya satacakmış yada htc one ile takas yapacakmış :D Her türlü tercümanlık vb işler alınır :D

Doğru çevirisi budur. Hertürlü noter -onay işleri itinayla yapılır.:lol:

ilhanakbulut95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru çevirisi budur. Hertürlü noter -onay işleri itinayla yapılır.

Cincin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu htc one ile takas karsiliginda aldim.iphone kullanicisiydim fakat gelin görünki cidden hic ozlemi egim sandigim telefonu 2 gun kullanms olsamda ozledm iphonenu yaninda ney is o telefn dedim htc one ile takas ederim telefon sifir ayarinda kayitli 32 gb full kutu. Fiyata 1425 lira

Telefonu htc one ile takas karşılığında aldım. iphone kullanıcısıydım fakat gelin görün ki cidden hiç özlemeyeceğim sandığım telefonu, 2 gün kullanmış olsamda özledim. "phonenun yanında neymiş o telefon" dedim. htc one ile takas ederim. telefon sıfır ayarında, kayıtlı 32 gb full kutu. fiyatı 1425 tl.

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaş Türkçe katili çıktı,Google translate bile çeviri yaparken daha masum:)

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah'tan Türkçe'ye son derece hakimmiş kendisi ki kendini bu kadar net ifade edebilmiş .

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aklıma hemen necati Şaşmazın gezi parkı konuşması geldi