iPhone 8 beklenenden daha az satılabilir!

Bu konuyu okuyanlar

ilkker

SDN Editörü
Editor
Katılım
5 Ekim 2013
Mesajlar
115
Reaksiyon puanı
15
Puanları
18
iPhone 8 beklenenden daha az satılabilir! - ShiftDelete.Net



Apple, iPhone 8'i bir sıçrama tahtası olarak görürken, anket sonuçları satışların beklendiği kadar iyi olmayacağını gösteriyor. Apple, yeni iPhone modellerinde hayal kırıklığı yaşayabilir.

Sizce Apple, yeni iPhone modelleri ile başarıya ulaşabilir mi?

55a231a95a9db14ca0be1df25a545a1d.jpg
 

teknikercnyt

Profesör
Katılım
8 Ekim 2015
Mesajlar
1,334
Reaksiyon puanı
250
Puanları
83
Dikey kameradan kaybeden tek telefon olucak rezervasyon :)

Alici kitlesi bu anketlere katilmiyor.gorunen o.her yeni modelden once benzer yorumlar geliyor ama bir bakmissin satis rekorlari kirmis.bu telefon kanimca 5k dan filanda cikmaz.ustunu gormemiz olasidir.note8 in fiyatida hayal kirikligi.insallah duser soyle 3k lara da apple karsisinda bi duzgun rakip gorur.
 

TeknoLee

Doçent
Katılım
22 Haziran 2017
Mesajlar
657
Reaksiyon puanı
135
Puanları
43
Ben bu haberlerin, bu anketlerin Apple tarafından kasıtlı olarak yaptırıldığına inanıyorum. Her şirket bir ürün tanıtmadan, bir atılım yapmadan önce mutlaka el altından yaptığı anketler ve kasıtlı olarak yapılmasına izin verdiği sızıntılarla insanların tepkilerini ölçer. Gelen tepkilere, anketlerden çıkan sonuçlara göre ürün yapar. Yani işini şakaya bırakmaz. Az satsada yine istediği ölçüde satar. Mesela böyle bir haber yapıldı. Bizde yok canım iphone 8 e o para konur ben koyarım şeklindeki yorumlarımızı yaptık. Ya da alınmaz ben almam falan dedik. Apple bizim bu yorumlarımıza göre birşeyler yapar. Tepkiler olumsuzsa fiyatı düşürür veya üründe bazı değişiklikler yapar. Her şirket, özellikle Apple gibi büyük oynayan bir şirket işini şansa bırakmaz.
 
Üst