Yeni Eee PC Seashell

Bu konuyu okuyanlar

Yavuz Şahin-1

Müdavim
Katılım
2 Şubat 2009
Mesajlar
1,721
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Eee PC Seashell'in göz alıcı tasarımı; açık mavi okyanusları, yumuşak ipek gibi kum tanelerini ve tabii ki deniz kabuklarını akla getiriyor. Ürünün ağırlığı ise sadece 1.1 Kg.

Deniz kabuğundan esinlenerek tasarlanan Eee PC Seashell, tıpkı bir tutam ince kum tanesinin deniz kabuğunun üzerindeki ışıltısını andıran parlak dış kaplamasıyla, nerede olursa olsun sadece baş döndürmekle kalmıyor aynı zamanda koruyucu bir kabuk görevi üstlenerek onu oluşabilecek çiziklere karşı da koruyor.

Aralanmış bir istiridye kabuğu gibi içerisindeki hazineyi gözler önüne sererken, zekice tasarlanmış kavisli kapağı ve arka LED aydınlatmalı 10" geniş matriks WSVGA parlak ekranı ekranı ile kullanıcılara döküman ve multimedya dosyaları için yeterli alan yaratıyor. Ergonomik olarak tasarlanan ve genel notebook klavyelerının %92´si büyüklüğündeki rahat ve kullanışlı klavyesi ile hareket halindeyken de kullanımı oldukça kolaylaştırıyor.
11245064061.jpg
Sadece 2,6 cm kalınlığında ve 1.1 kg ağırlığında olan, ince yapısı ve hafifliği ile her zaman kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz Eee PC Seashell, 6 saate kadar varan pil ömrü ile de seyahatlerinizde size gerçekten mükemmel şekilde eşlik ederek eğlenceli vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkaran ASUS Super Hybrid Engine (ASHE) teknolojisi ile performans ve güç arasında gerekli ayarlamalar yapılarak sadece gerektiği kadar güç tüketimi sağlanıyor.
21245064072.jpg
Eee PC Seashell birçok teknolojik yeniliği de beraberinde getiriyor. Çoklu dokunmatik Touchpad, fotoğrafları kolaylıkla yakınlaştırıp uzaklaştırabilme veya sayfalar arasında yukarı ve aşağı gezinebilme imkanı sunuyor. Ayrıca, yüksek hızda veri depolayabilme imkanı sunan 160GB 2.5-inch SATA II sabit disk sürücüsüne ek olarak Eee Storage olarak bilinen, kullanıcılara önemli dökümanlarını depolama ve her zaman her yerden erişim imkanı tanıyan şifrelenmiş 10 GB internet depolama özelliği ile beraber geliyor. Wi-Fi 802.11n desteği ile de her yerde yüksek hızda internete bağlanabilme olanağı sağlıyor.

:: Böyle bir Netbook'unuz olmasını ister misiniz?

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net
 

NikeSteeL

Müdavim
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,420
Reaksiyon puanı
131
Puanları
63
Bunu kendi Sayfasından incelemiştim . Artık NetBook MiniBook NoteBook'lar Slim modelleri Çıkartmaya Başladılar Bu çılgınlık 1 mm e kadar Gider

Ama benim Favorim Hala "ASUS EeePc 1000HE" Modeli
 

ulash

Doçent
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
820
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Nasıl resim onlar öyle! Resmen aşık oldum cihaza
 

Son mesajlar

Üst