Her An ama Her An Başlayabilir, BARIŞ PINARLARI ..!

Bu konuyu okuyanlar

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Son dakika! abd Başkanı trump'tan Suriye açıklaması:

Son dakika haberi... abd Başkanı donald trump, Suriye ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu. "Suriye'de kaldık ve bir hedef olmaksızın savaşın içine gömüldük." diyen trump, "abd'nin sonu olmayan bu saçma savaşlardan çekilme zamanı geldi" dedi.
trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında bu savaştan çıkma vakti geldiğini belirterek "Suriye'den askerlerimizi getireceğiz" ifadesini kullandı.
trump'ın Suriye ile ilgili açıklaması şu şekilde:
"abd, 30 günlüğüne Suriye'de olması gerekiyordu ve bu yıllar önceydi. Kaldık ve bir hedef olmaksızın savaşın içine gömüldük. Göreve ilk geldiğimde deaş bölgede etkiliydi, yüzde yüz yendik. deaş'la Türkiye, Suriye, İran, Rusya ve Kürtler(!) ilgilenmeli."
Mesaj otomatik birleştirildi:

deaş belasını onlar yenmiş (!) ? Gülmekten mideme yumruk yemiş gibi oldum... Zaten bizimkisi tiyatroydu, onların her yaptığı ise gerçekti sonuçta holivud onlara değil bize çalışıyor.
 
Son düzenleme:

Oriolus Belası

Asistan
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
173
Reaksiyon puanı
116
Puanları
43
Deaşı gerçekten onlar yendi. Tek emirleri ile tüm deaş birlikleri tavsiye oldu ve pyd ye katıldı.


Amerika benim yorumumca hiçbir zaman o bölgeden çekilmeyecek.

Bu açıklamanın arkasında yatan cümle bence Suriye yi karıştıracağız ve bunun sebebi olarak haber kaynaklarımıza bizim o bölgeden çekilmemiz sonucu türeyen terör olduğunu söyleyeceğiz olmalı...

Allah askerimizi korusun.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Deaşı gerçekten onlar yendi. Tek emirleri ile tüm deaş birlikleri tavsiye oldu ve pyd ye katıldı.

Allah askerimizi korusun.
Yazdıklarının bu kısmındaki bölümün harfi harfine katılmakla beraber "az bile yazmışsın" dicem :D Harfleri yutmuşsun "tasfiye" olacaktı sanırım...
 

Constantin87

Müdavim
Katılım
1 Aralık 2013
Mesajlar
3,415
Reaksiyon puanı
1,930
Puanları
113
Allah yardımcımız olsun ancak davul zurna ile harekat başlatıldığının dünya alame duyurulmasının mantığı nedir? Bu harekatın belirsiz süreli olması gerekli değil midir teröristlere neden hazırlanma, mevzilenme fırsatı veriliyor ki anlamıyorum.
 

KamtariR

Müdavim
Katılım
2 Nisan 2019
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
2,697
Puanları
113
İstişare ve eleştiri emirden önce yapılır, emirden sonra istişare ve muhalefet olmaz.

Ordumuz yola çıkmıştır, Rabbim muzaffer eylesin.


Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!


Yahya Kemal


Vatan uğruna can alıp, can verenlerin şerefine!

 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Gazamız Mübarek Olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kara harekatı da başladı...

1570650041907.png


1570650123125.png


1570650260602.png
 
Son düzenleme:

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
1570801415785.png


FETİH SURESİ’NİN NÜZUL SEBEBİ
Tarih: 01 Aralık 2017 Nübüvveti Siyer-i Nebî

Fetih Suresi ne zaman ve nerede indirilmiştir? Fetih Suresinin nüzul (iniş) sebebi nedir?

Müslümanlar, Hudeybiye Barış Antlaşmasının hikmetini ilk anda kavrayamadıkları için gösterdikleri memnûniyetsizlik ve işi ağırdan alma sebebiyle büyük bir korkuya kapıldılar. Haklarında vahiy ineceğini ve helâk edileceklerini düşünmeye başladılar. O sırada “Fetih Sûresi”¹ nâzil oldu:

اِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُبِينًا لِيَغْفِرَ لَكَ اللهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِكَ وَمَا تَاَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُسْتَقِيمًا وَيَنْصُرَكَ اللهُ نَصْرًا عَزِيزًا

(Ey Rasûlüm!) Muhakkak ki Biz Sana apaçık bir fetih ihsân ettik. Böylece Allâh, Sen’ingeçmiş ve gelecek kusurlarını bağışlayacak; Sana olan nîmetini tamamlayacak ve Sen’i (dâimâ) doğru yola götürecektir. Ve Sana şanlı bir zaferle yardım edecektir.” (el-Fetih, 1-3)

SAHABEYİ KORKUTAN ANLAR

Mücemmî bin Câriye -radıyallâhu anh-, Fetih Sûresi’nin inişi esnâsında ashâbın nasıl korkulu anlar yaşadığını şöyle anlatır:

“İnsanlar korka korka develerinin yanlarına dağılmışlardı. Birbirlerine:

«–İnsanlara ne oluyor?» diye soruyorlardı.

«–Rasûlullâh’a -sallâllâhu aleyhi ve sellem- vahiy gelmiş!» dediler. Biz de herkesle birlikte, korka korka Allâh Rasûlü’nün yanına doğru gittik. Ashâb toplanınca Âlemlerin Efendisi Fetih Sûresi’ni okudu.” (İbn-i Sa’d, II, 105)

Hazret-i Ömer -radıyallâhu anh- da şöyle demektedir:

“O gün Resûlullâh’a -sallâllâhu aleyhi ve sellem- karşı sarf etmiş olduğum sözlerimden duyduğum korku sebebiyle, âkıbetimin hayrolması için devamlı oruçlar tuttum, sadakalar verdim, nâfile namazlar kıldım ve pek çok köle âzâd ettim.” (İbn-i Seyyidinnâs, II, 167)

Fetih Sûresi, mü’minlere Hudeybiye ile birlikte açılmış bulunan zafer kapılarının müjdelerini veriyordu. Nitekim çok geçmeden müjdeler birer birer gerçekleşmeye başladı: Civar kabîleler, Rasûlullâh’ın Kâbe’yi ziyâret için çıktığı bu yolculuğu, “dönüşü olmayan bir yolculuk” diye vasıflandırmışlardı. Fakat Allâh Rasûlü’nün -sallâllâhu aleyhi ve sellem- en ufak bir zarara dahî uğramadan sağ sâlim geri döndüğünü görünce, telâş içinde gelip kendisinden özür dilediler. Allâh Teâlâ onların bu hâlini âyet-i kerîmelerde şöyle ifâde buyurur:

بَلْ ظَنَنْتُمْ اَنْ لَنْ يَنْقَلِبَ الرَّسُولُ وَالْمُؤْمِنُونَ اِلَى اَهْلِيهِمْ اَبَدًا وَزُيِّنَ ذَلِكَ فِى قُلُوبِكُمْ وَظَنَنْتُمْ ظَنَّ السَّوْءِ وَكُنْتُمْ قَوْمًا بُورًا وَمَنْ لَمْ يُؤْمِنْ بِاللهِ وَرَسُولِهِ فَاِنَّا اَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ سَعِيرًا

“Aslında siz, Peygamber’in ve mü’minlerin, âilelerine bir daha geri dönmeyeceklerini sanmıştınız. Bu sizin gönüllerinize güzel göründü de kötü zanda bulundunuz ve helâke müstehak bir topluluk oldunuz. Kim Allâh’a ve Rasûlü’ne îmân etmemişse bilsin ki Biz, kâfirler için çılgın bir ateş hazırlamışızdır.” (el-Fetih, 12-13)

[¹] Fetih Sûresi, Mekke-Medîne eski yolunun Mekkeʼden itibaren 70. kilometresinin karşısındaki Kürâ‘uʼl-Gamîm denilen yerde nâzil olmuştur.

Kaynak: Osman Nuri Topbaş, Hz. Muhammed Mustafa 2, Erkam Yayınları

 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113

Barış Pınarı Harekatı anketi! Sonuçlar bomba etkisi yaptı
The Spectator Index’in sosyal medyadan yaptığı ve 124 bin kişinin katıldığı, "Türkiye Suriye'deki askeri harekatta haklı mı?" anketinin sonuçları, harekata destek vermeyen ülkelerde dahi bomba etkisi yaptı.
11 Ekim 2019 Cuma 10:11

1571315699075.png


Türkiye, sınırındaki teröristleri temizlemek ve güvenli bölge oluşturmak amacıyla Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. Harekata, Türkiye’nin tarihi düşmanları karşı çıkarken, dost görünenlerin kınamaları da hafızalarda yerini aldı. Buna karşın, ülke yönetimleri harekata karşı çıksa dahi kamuoyu aynı fikirde değil. Uluslararası bir anketle, dünya vatandaşlarının Barış Pınarı Harekatı’nı desteklediği ortaya çıktı.

Yüzde 70: Türkiye haklı
Yayınladığı istatistik verileriyle ön plana çıkan Uluslararası The Spectator Index, sosyal medya hesabından, “Türkiye, Suriye’deki askeri politikasında haklı mı?” sorusunu yöneltti. Ankete 124 bin 721 kişi katıldı. Katılanların yüzde 70’i, “Evet” seçeneğini işaretledi.

1570777543-d47947.png


Söz konusu anketin altında, yabancı sosyal medya kullanıcıların Türkiye’ye destek mesajları dikkatlerden kaçmadı.


 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Türkiye, Suriye Satrancında abd ve rusya ile dengeli bir oyun oynamakta :)

Türkiye Barış Pınarı harekatına rusyanın açıkça saldırısı karşısında abd ve nato ve avrupa birliği (kısaca "batı" ) hamlesini öne sürdü ayrıca şimdi tüm yaptırımlar kalkacak ve rusyanın bi taraflarındaki kaşıntı da böylece derman bulacak ? Zira Türkiye bi taraftan abd ve onun kuklası pkk ile uğraşırken alanı boş bulup saldırıya geçen rusya Türkiye'ye karşı açıkça bir operasyon çekmiştir..! Bunun karşılığında Türkiye de rusya ya restine rest diyecek güçle tekrar diplomasi ve abd ve nato kuvvetleriyle beraber Şah çekmiştir. Çok zorlu bir satranç oyunu oynanmaktadır suriyede gerçekten de.

ALLAH Devletimize ve Devlet Büyüklerimize Yardım etsin :)
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve abd Başkan Yardımcısı Mike Pence'in başkanlık ettiği toplamda 4 saat 20 dakika süren heyetler arası görüşmeni ardından ortak açıklama yayınlandı.
13 maddeden oluşan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
  • 1. Türkiye ve ABD, iki yakın NATO üyesi olarak bu ilişkilerini teyid eder. ABD, Türkiye’nin güney sınırına dair meşru güvenlik kaygılarını anlar.
  • 2. Türkiye ve ABD, kuzeydoğu Suriye başta olmak üzere sahadaki gelişmelerin, ortak çıkarlar temelinde daha yakın eşgüdüm gerektirdiğini kabul eder.
  • 3. Türkiye ve ABD “hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için” anlayışıyla, NATO topraklarını ve halklarını tüm tehditlere karşı koruma taahhütlerini muhafaza eder.
  • 4. Her iki ülke, insan hayatı, insan hakları ile dini ve etnik toplulukların korunmasına yönelik taahhütlerini yineler.
  • 5. Türkiye ve ABD, Suriye’nin kuzeydoğusunda DEAŞ’la mücadele faaliyetlerinin devamında kararlıdır. Bu, önceden DEAŞ kontrolünde olan alanlarda yaşayıp yerinden edilen şahıslar ile alıkoyma merkezleri hususlarında uygun şekilde gerçekleştirilecek eşgüdümü de içerir.
  • 6. Türkiye ve ABD, terörle mücadele harekatlarının yalnızca terör unsurları ile bu unsurlara ait barınak, sığınak, mevzi, silah, araç ve gereci hedef alması gerektiği üzerine mutabık kalır.
  • 7. Türk tarafı Türk kuvvetleri tarafından kontrol edilen güvenli bölgedeki tüm meskun mahal (güvenli bölge) sakinlerinin dirliği ve güvenliğini sağlayacağını taahhüt eder, sivillerin ve sivil altyapının zarar görmemesi için azami dikkati göstereceğini vurgular.
  • 8. Her iki ülke Suriye’nin siyasi birliği ile toprak bütünlüğüne ve Suriye ihtilafını Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 2254 sayılı kararına uygun şekilde sonlandırmayı hedefleyen, BM öncülüğündeki siyasi sürece olan bağlılıklarını yineler.
  • 9. Her iki taraf Türkiye’nin, YPG ağır silahlarının toplanması ve YPG tahkimatları ile tüm muharip mevzilerinin kullanılmaz hale getirilmesi dahil, milli güvenlik kaygılarının giderilmesini teminen bir güvenli bölge kurulmasının devam eden önemi ve işlevselliğinde mutabık kalır.
  • 10. Güvenli bölge, evvelemirde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolünde olacak ve her iki taraf, güvenli bölgenin her veçhesiyle uygulanmasında eşgüdümü artıracaktır.
  • 11. Türk tarafı Barış Pınarı Harekatı’na, güvenli bölgeden YPG’nin 120 saat içinde geri çekilmelerini teminen ara verecektir. Barış Pınarı Harekatı, bu geri çekilmenin tamamlanmasını müteakip durdurulacaktır.
  • 12. Barış Pınarı Harekatı’na ara verildiğinde ABD, Blocking Property and Suspending Entry of Certain Persons Contributing to the Situation in Syria başlıklı 14 Ekim 2019 tarihli Başkanlık Kararnamesi uyarınca hayata geçirilen yaptırımlara ilavelerini getirmeme ve Kongre nezdinde uygun şekilde çalışmalar ve istişareler yürüterek Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin 2254 sayılı kararı doğrultusunda Suriye’de barış ve güvenliğin teminine dönük kaydedilen ilerlemenin altını çizmek hususunda mutabık kalır. Barış Pınarı Harekatı 11. paragraf uyarınca durdurulduğunda, yukarıda bahsigeçen Başkanlık Kararnamesi uyarınca hayata geçirilen mevcut yaptırımlar kaldırılacaktır.
  • 13. Her iki taraf bu açıklamada kaydedilen tüm hedeflerin uygulanması için birlikte çalışma taahhüdünde bulunmaktadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SOÇİ ZİRVESİ SONUCU:

Soçi'deki zirvenin ardından kamuoyu ile paylaşılan mutabakatın tam metni şöyle:
1571779774348-1571767340474-e-hf-6-x-fd-ww-a-aut-xs.jpg

1571804339102-1571767350432-e-hf-6-x-fe-xya-eu-p-8-y.jpg
 

astegon

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,973
Reaksiyon puanı
1,361
Puanları
113
8. maddeye itiraz ediyorum. Gönüllü ne ya.

Bizim pastamız bize yetmiyor. Yeteri kadar misafir ettik, baktık, destek olduk, olamasak bile ses çıkarmadık, muhacir dedik vs vs.

Gitmeliler artık.

Gönüllü değil zorunlu olmalı.

Hadi canım memleketinize denmeli. Ha eğer gitmiyorlarsa burada ödedikleri vergileri TC vatandaşı gibi ödemeliler. Yok öyle yağma.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
8. maddeye itiraz ediyorum. Gönüllü ne ya.

Bizim pastamız bize yetmiyor. Yeteri kadar misafir ettik, baktık, destek olduk, olamasak bile ses çıkarmadık, muhacir dedik vs vs.

Gitmeliler artık.

Gönüllü değil zorunlu olmalı.

Hadi canım memleketinize denmeli. Ha eğer gitmiyorlarsa burada ödedikleri vergileri TC vatandaşı gibi ödemeliler. Yok öyle yağma.
Hukuk ve adalet sistemi içerisinde kalmak üzere zorunlu taşınmalar da olacak.
 

astegon

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,973
Reaksiyon puanı
1,361
Puanları
113
Hukuk ve adalet sistemi içerisinde kalmak üzere zorunlu taşınmalar da olacak.

da ne arkadaşım da ne.

Gitmeliler. Nokta. Gitmiyorlarsa sigortalı olmalılar.. Yok öyle yağma. Bu durumdan dolayı yeterinde krizin içerisinde gömüldük.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
da ne arkadaşım da ne.

Gitmeliler. Nokta. Gitmiyorlarsa sigortalı olmalılar.. Yok öyle yağma. Bu durumdan dolayı yeterinde krizin içerisinde gömüldük.
Devlet büyüklerimizin tasarruflarıdır arkadaşım devlet büyüklerimizin :) Çok kesin ve yüksek sesli bir mesaj vermek istersen bana değil de cimere filan yazabilirsin ? Dikkate alırlar mutlak ama, bu ne heyecan diye de sorarlar uslup böyle olursa.
 

astegon

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,973
Reaksiyon puanı
1,361
Puanları
113
Devlet büyüklerimizin tasarruflarıdır arkadaşım devlet büyüklerimizin :) Çok kesin ve yüksek sesli bir mesaj vermek istersen bana değil de cimere filan yazabilirsin ? Dikkate alırlar mutlak ama, bu ne heyecan diye de sorarlar uslup böyle olursa.
Nereye yazacağımı size soracak değilim.

Devlet büyüklerinin tasarrufu da böyle olmamalıdır. Biraz empati kurmalıdır. Ak Parti empatiden kopalı çok oldu maalesef. 2002'deki ruh nerede şimdi neredeler.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Güzel kardeşim konumuz tartışmadan uzak olsun, yaz fikrini ama kırıp dökmeden, zarar ziyan vermeden, lütfen. Konumuza zararımız olmasın ama sinirimize de hakim olalım. Biz bu kadar özen gösteriyoruz sonra en ufak bir tartışmada konu kitleniyor, işte o zaman ben de sinirleniyorum, haksızlık oluyor. Halbuki şurda efendi efendi güzel güzel paylaşımlar iyi olmaz mı?
 

astegon

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,973
Reaksiyon puanı
1,361
Puanları
113
Güzel kardeşim konumuz tartışmadan uzak olsun, yaz fikrini ama kırıp dökmeden, zarar ziyan vermeden, lütfen. Konumuza zararımız olmasın ama sinirimize de hakim olalım. Biz bu kadar özen gösteriyoruz sonra en ufak bir tartışmada konu kitleniyor, işte o zaman ben de sinirleniyorum, haksızlık oluyor. Halbuki şurda efendi efendi güzel güzel paylaşımlar iyi olmaz mı?

Bana diyorsan CEVAPLA linkini tıklamanı öneririm.

Tartışalım ama ideolojik bakış açısı ile tartışmaya girerseniz cevabını alırsınız. Bu ülke sadece 1 kesimin değil.
Hep beraber yaşıyoruz ve yapılan bir yanlış varsa hep beraber yanlış diyelim. Doğru olduğuna inanıyorsanız argümanlarınızı ona göre koyarsınız.

Bak bu habere; doğru ise 8. madde itirazım bakidir.

 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Bana diyorsan CEVAPLA linkini tıklamanı öneririm.

Tartışalım ama ideolojik bakış açısı ile tartışmaya girerseniz cevabını alırsınız. Bu ülke sadece 1 kesimin değil.
Hep beraber yaşıyoruz ve yapılan bir yanlış varsa hep beraber yanlış diyelim. Doğru olduğuna inanıyorsanız argümanlarınızı ona göre koyarsınız.

Bak bu habere; doğru ise 8. madde itirazım bakidir.

Ben tartışmadan uzak olalım diyorum siz tartışalım diyorsunuz...

Ben münazara yapalım, herkes kendi doğrularını destekler şekilde öne sürsün, kimse kimseye benim fikrimi kabul etmelisin, herkes doğru desin, diye bi şey yok... Aklın, mantığın, vicdanın sesi ne ise okurlar ve forumdaşlar o şekilde düşünür kendi kararlarını serbestçe verirler. Siz kendi yorumlarınızı yazınız, biz kendi yorumlarımızı , iş bu kadar basit.
 

astegon

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,973
Reaksiyon puanı
1,361
Puanları
113
Ben tartışmadan uzak olalım diyorum siz tartışalım diyorsunuz...

Ben münazara yapalım, herkes kendi doğrularını destekler şekilde öne sürsün, kimse kimseye benim fikrimi kabul etmelisin, herkes doğru desin, diye bi şey yok... Aklın, mantığın, vicdanın sesi ne ise okurlar ve forumdaşlar o şekilde düşünür kendi kararlarını serbestçe verirler. Siz kendi yorumlarınızı yazınız, biz kendi yorumlarımızı , iş bu kadar basit.
Münazara da yapıyoruz, fikirlerimizi de söylüyoruz. Burası forum. İnsanlar düşüncelerini, fikirlerini ifade ederler. Kırmadan dökmeden.

Kendi yorumlarınız sizi bağlar benimki beni. Söylediğim şeyi anlamıyorsunuz hala. Madde 8 diyorum. Ben doğru bulmuyorum. Siz buluyorsanız buyrun argümanınızı koyun ortaya.

Madem münazara yapıyoruz.

hadi buyurun
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Münazara da yapıyoruz, fikirlerimizi de söylüyoruz. Burası forum. İnsanlar düşüncelerini, fikirlerini ifade ederler. Kırmadan dökmeden.

Kendi yorumlarınız sizi bağlar benimki beni. Söylediğim şeyi anlamıyorsunuz hala. Madde 8 diyorum. Ben doğru bulmuyorum. Siz buluyorsanız buyrun argümanınızı koyun ortaya.

Madem münazara yapıyoruz.

hadi buyurun
Paylaşmak istediklerimi zaten paylaşıyorum veya paylaşırım... Sizinle özel olarak sekizinci madde üzerinde burda bir yarışa şuan veya bir başka zamanda kendimi yazmaya mecbur hissetmiyorum. Zaten ilgili madde Devletimizce en güzel şekilde değerlendirilecektir ve denilene göre Suriyeli kardeşlerimizden hak ve hukuk çerçevesinde gitmesi gerekenler de zamanı geldiğinde gönderilecektir ama bu iş sanıldığı kadar kolay değil, uluslararası hukuk ve camianın da desteği alınarak yapılmak zorunda...

Devlet yönetmek kolay mı...
 

astegon

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
2,973
Reaksiyon puanı
1,361
Puanları
113
Paylaşmak istediklerimi zaten paylaşıyorum veya paylaşırım... Sizinle özel olarak sekizinci madde üzerinde burda bir yarışa şuan veya bir başka zamanda kendimi yazmaya mecbur hissetmiyorum. Zaten ilgili madde Devletimizce en güzel şekilde değerlendirilecektir ve denilene göre Suriyeli kardeşlerimizden hak ve hukuk çerçevesinde gitmesi gerekenler de zamanı geldiğinde gönderilecektir ama bu iş sanıldığı kadar kolay değil, uluslararası hukuk ve camianın da desteği alınarak yapılmak zorunda...

Devlet yönetmek kolay mı...

Bayılıyorum böyle cevaplara. Güle güle hocam. Keyfinizce kullanın forumu. Münazara edelim diyoruz kaçıyorsunuz.

Yakışır.

Hadi kolay gelsin.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Bayılıyorum böyle cevaplara. Güle güle hocam. Keyfinizce kullanın forumu. Münazara edelim diyoruz kaçıyorsunuz.

Yakışır.

Hadi kolay gelsin.
Anlayışınız için teşekkür ederiz, sonuçta forum bizim değil ve özel olarak zaman ayırıp her an her vakit cevap yetiştirmek zorunda değiliz, dediğim gibi forumda yüzlerce kullanıcı var, cevap yazılır yani...

Sonuçta foruma ve forumdaşa hizmet noktasında elimizden gelen varsa yapıyoruz yoksa maaş aldığımızdan değil yani, gönüllülük de bi yere kadar...
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Mektup ile ilgili şu düşünceye sahibim ? :

"İşin esaslı ve mühim ve aynı zamanda dehşet tarafı da o ? Mektup bir "Çöp" olarak, çöp tenekesi içinde veya bu biçimde iade edilecek ? diye düşünüyorum, yani maksattan hasıl olan şey de sizin "çöpünüzü size iade ediyoruz" , şeklinde mesaj ibraz etmektir. "
 

Oriolus Belası

Asistan
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
173
Reaksiyon puanı
116
Puanları
43
Mektup ile ilgili şu düşünceye sahibim ? :

"İşin esaslı ve mühim ve aynı zamanda dehşet tarafı da o ? Mektup bir "Çöp" olarak, çöp tenekesi içinde veya bu biçimde iade edilecek ? diye düşünüyorum, yani maksattan hasıl olan şey de sizin "çöpünüzü size iade ediyoruz" , şeklinde mesaj ibraz etmektir. "


Turşusunuda kurup iade ederler sanıyordum.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Turşusunuda kurup iade ederler sanıyordum.
Vietnamlılar yaptı o dediğiniz işi, postaladılar ama biz "posta"lamıyoruz "posta koyuyoruz" kendi çöplüklerinde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

 
Son düzenleme:

Oriolus Belası

Asistan
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
173
Reaksiyon puanı
116
Puanları
43
Vietnamlılar yaptı o dediğiniz işi, postaladılar ama biz "posta"lamıyoruz "posta koyuyoruz" kendi çöplüklerinde ?
Saray heralde çöpleri biriktiriyor:D 17 gün önce çöpe atılan mektup tekrardan çöpten çıkarılıp geri gönderilebiliniyorsa... Ben ilk defa RTE nin bu kadar karizmayı çizdirdiğini görüyorum.
 
Son düzenleme:

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Saray heralde çöpleri biriktiriyor:D 17 gün önce çöpe atılan mektup tekrardan çöpten çıkarılıp geri gönderilebiliniyorsa. Ben ilk defa RTE nin bu kadar karizmayı çizdirdiğini görüyorum.
SIFIR ATIK Projesi :cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu videoyu çok beğenmiştim, şuraya bi yere koyayım :

 
Son düzenleme:
Üst