Gt-I9060 Rom

Bu konuyu okuyanlar

Ehrlich

Öğrenci
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
25
Merhabalar, Galaxy Grand Neo (i9060) modelini kullanmaktayım. Kullanmaya başladığımdan beri 4.2.2 android de çakılı kaldım. Elimden geldiğince yabancı forumlar Türk forumlar gezdim fakat android yükseltmesi yapabileceğim bir rom bulamadım. Günümüz teknolojisinde şuanda bildiğiniz gibi uygulamalar play store de desteğini çektiler çoğunu indiremiyorum( Turkcell dijital Operatör, GncApp, Chrome [Güncelleme kesildi], pubg vs.) . Rom konusunda yada market konusunda yardımcı olabilcek var mı acaba ? Market için rootla 2 uygulama denedim tüm adımları ile etkisi olmadı maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum yapılabilecek birşey var ise :)
 

RichPeach

Öğrenci
Katılım
6 Mart 2019
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Cihazınız Grand Neo sanırım Grand Neo Plus için ROM yazılmış ve geliştirilmiş sadece belki bir ihtimal "GT-I9060I" Neo Plus cihazına yazılan romlar sizin telefonunuza uyumlu olabilir ancak sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
 

Ehrlich

Öğrenci
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
25
Xda da bende inceledim hocam fakat önermiyorlar stabil şekilde çalışmayacağı için. Gene de teşekkürler mesajınız için :) Ümidi kestim zaten bu kadar süreden sonra bulma imkanı yok gibi
 
Üst