LoL ligler konusunda değişikliğe gitti

Bu konuyu okuyanlar

Mustafa Deliktaş

Müdavim
Emektar
Katılım
9 Ağustos 2015
Mesajlar
3,292
Reaksiyon puanı
2,239
Puanları
113
League of Legends oyuncuları, 9.6 Yaması’yla birlikte dereceli sıralarında da birtakım değişiklikler olduğunu fark etmiş olabilirler. Peki neler yapıldı?

68964


LoL ligler konusunda değişikliğe gitti. League of Legends oyuncuları, 9.6 Yaması’yla birlikte dereceli sıralarında da birtakım değişiklikler olduğunu fark etmiş olabilirler. Özellikle elmas ve daha üst seviyede oynayan oyuncuların büyük bir çoğunluğu, 9.6 Yaması’yla birlikte gelen değişiklikler nedeniyle dereceli sıralarında düşüş yaşadılar. Peki neler değişti?

Sihirdarlar uzunca bir süredir dereceli sisteminin çok kolaylaştığını, bazı oyuncuların hak etmediği liglerde yer aldığını belirtiyorlardı. Bu konuda bir önem alınacağına kesin gözüyle bakılan Riot Games, 9.6 Yaması’yla birlikte adeta yargı dağıttı

Ustalık ve üzeri liglerde yer alan oyuncular Ustalık aşamasına düşürüldü ve 0 LP seviyesine çekildi. Elmas 3, 2 ve 1 liglerinde yer alan sihirdarların LP’leri korunsa da bu oyuncular bir küme aşağı çekildi. Elmas 4’te yer alan oyuncular ne olursa olsun Elmas 4, 0 LP’ye çekildi. Elmas 1 terfilerinde yer alan oyuncular ise 2 zafer veya bozgun, 1 zafer veya bozgun olarak sayılacak. 2-2 skora sahip bir oyuncunun skoru 1-1 olarak değiştirilecek.

Kaynak
 

The Judge

.bmbozbey
Emektar
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
4,183
Reaksiyon puanı
5,194
Puanları
113
Kanser kitle yüzünden oyunu bırakma noktasına gelen ben ve lig güncellemesi yapan Riot :D
 
Üst