Tinder onayim olmadan hesabimdan para cekmis?

Bu konuyu okuyanlar

the-godfather

Doçent
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
874
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Tinder'dan 1 aylık abonelik almıştım denemek için ve daha 1 ay dolmadan isteğim dışında hesabımdan para çekilmiş nasıl oluyor da benim rızam olmadan böyle bir hak buluyorsunuz aboneliğimin iptalini ve para iadesini istiyorum bu yaptığınız suçtur zorla ürününüzü satmak da neyin nesi! 10 Mart'ta üyelik sona ermiş baktım nasil iade yaparlar fikri olan var mi
 

the-godfather

Doçent
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
874
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Banka kartımi yeniledim aboneyi benden habersiz yenilemiş şerefsiz tinder kullanıcılar müşteri hizmetleri nede ulasamiom mail attım 1o Mart'ta hesabımdan para calmislar bende karti yeniledim tinder iş değil normal üye olun para yatirmayin ???
 

the-godfather

Doçent
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
874
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
TINDERE NICIN PARA VERDIN

Lütfen bu mesajın otomatik olarak çevrildiğini unutmayın.)
Merhaba,
Geri ödemeniz yapıldı. Lütfen geri ödemenin hesabınızda hemen görünmeyebileceğini ve abone olduğunuz cihaza bağlı olarak 5-10 iş günü sürebileceğini unutmayın. Aboneliğiniz 48 saat içinde otomatik olarak iptal edilmelidir.
Not: Aboneliğinizi iptal etmek, geriye dönük olarak abonelik ödemelerinizi geri ödemez ve önceden ödeme yapılan abonelik ücretleri iptal tarihine bağlı olarak hesaplanamaz. İOS veya Android uygulamasına abone olduysanız, uygulamayı ve / veya hesabınızı silmek aboneliğinizi iptal etmez. Tinder.com'a abone olduysanız, hesabınızı silmek aboneliğinizi otomatik olarak iptal eder ve gelecekteki ödemeleri önler.
Başka bir konuda size yardımcı olabilir miyim lütfen bana bildirin.
Teşekkür ederim,

TİNDER MAİL ATMIS
 
Üst