Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta heyecanı Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile devam etti. Beşiktaş konuğu Fenerbahçe'yi 1-0 geri düştüğü maçta 3-1'lik skorla mağlup etti ve 44 puana yükselerek ezeli rakibiyle puanları eşitlemiş oldu.

besiktasfenerq7masnet.jpg

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dev maçta Beşiktaş, Fenerbahçe’yi konuk etti. Dev derbide Beşiktaş rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti ve puanını 44’e getirerek sarı-lacivertlileri yakalamış oldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan siyah-beyazlılar Ricardo Quaresma ile geri döndü. Quaresma iki gol ve bir asistle yıldızlaştı.
Fenerbahçe 8’de Fernandao’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 sona erdi. 49’da Beşiktaş Vida ile eşitliği sağladı. 77’de Beşiktaş, Quaresma’nın ‘trivela’sıyla 2-1 öne geçti. Quaresma 90+4’te skoru 3-1’e getirdi. Siyah-beyazlılar bu sonuçla Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi ilk kez mağlup etmiş oldu.
Beşiktaş ayrıca iç sahada ligde yenilmezlik serisini 38 maça çıkardı. İlk maçı Kadıköy’de 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar ikili averajda da rakibini geçmiş oldu.



Vodafone Park’ta oynanan mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Beşiktaş’ta zorlu derbi öncesi Oğuzhan Özyakup sağlık sebepleri ile kadrodan çıkarılırken, Fenerbahçe’de tecrübeli kaleci Volkan yedekler arasında bekledi. Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Özyakup kadrodan çıkarıldı. Siyah-beyazlı ekipte gribal enfeksiyona bağlı yüksek ateşi bulunan Oğuzhan Özyakup, görev alamadı. Özyakup, mücadele öncesinde kadrodan çıkarıldı.
TALISCA VE PEPE CEZALI
Beşiktaş, derbi maça 2 futbolcusundan yoksun çıktı. Siyah-beyazlı ekipte kart cezalısı olan Talisca ve Pepe görev alamayan isimler oldu. Fenerbahçe’de tecrübeli kaleci Volkan Demirel, Beşiktaş maçında yedek soyundu. Teknik direktör Aykut Kocaman, Demirel’in yerine kaleyi Kameni’ye emanet etti. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı devam eden Vincent Janssen ile kart cezası bulunan Hasan Ali Kaldırım, derbi maçta görev alamadı. Aykut Kocaman, Beşiktaş mücadelesinde Hasan Ali’nin yerine İsmail’e görev verdi.
İSMAİL KÖYBAŞI 3 HAFTA SONRA FORMA BULDU
Fenerbahçe’de sakatlığı sona eren İsmail Köybaşı, 3 hafta sonra forma giydi. Ligin 20’nci haftasında oynanan Trabzonspor maçından sonra idmanda sakatlık geçiren ve tedavisi süren İsmail, Beşiktaş derbisi ile formasına kavuştu. Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibi desteklemek için Vodafone Park’a geldi. Karşılaşma öncesi stada giriş yapan Koç’u Beşiktaş Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman ve Koç birbirlerine sarıldıktan sonra bir süre sohbet ettiler.

ALİ YILDIRIM STATTAKİ YERİNİ ALDI
Derbi maç için Fenerbahçe yönetiminden Ali Yıldırım stada geldi. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Beşiktaş ile oynanan maç öncesi stattaki yerini aldı. Fenerbahçe’den Yıldırım’ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de stada gelerek takıma destek oldu.
VODAFONE PARK’TA ÖZEL MİSAFİR
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı şehit polis memuru Hüseyin Gül’ün oğlu Talha Gül de izledi. Suriye’nin Afrin bölgesinde görev yapan Mehmetçiklere mektup yazan, Muş’ta meydana gelen trafik kazasında şehit düşen polis memuru Hüseyin Gül’ün oğlu Talha Gül, Beşiktaş tarafından konuk edildi.
TRİBÜNLER DOLDU
Mücadelede 38 bin 837 taraftar stada gelerek destek oldular. Beşiktaş taraftarlarının yanı sıra Fenerbahçeli taraftarlar da stada gelerek takımlarını yalnız bırakmadılar.


Beşiktaş Fenerbahçe: 3-1 (Maç sonucu)
 

MrtAltg

Müdavim
Emektar
Katılım
22 Şubat 2007
Mesajlar
9,826
Reaksiyon puanı
12,058
Puanları
113
Evet muhabbetleri alalım şimdi :)
 

Samet UCA

Müdavim
Katılım
3 Ağustos 2012
Mesajlar
3,277
Reaksiyon puanı
2,912
Puanları
113
Hangi derbi maçını izlesem şu deplasman takımını ıslıklama olayından başım ağrıyor.
 
Üst