Galaxy Note 7'ler artık şarj edilemeyecek!

  • Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 7'ler artık şarj edilemeyecek!

Samsung, yaşanan büyük skandalın ardından piyasadan geri çektiği patlayan modeli Galaxy Note 7 için bir güncelleme yayımlayarak cihazların şarj özelliğini iptal edeceğini açıkladı.

 
Son düzenleme:

Bloother

Müdavim
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
113
Yaş
35
Bence telefonu geri vermeyen hiç kimse en başından beri hiçbir güncellemeyi yüklememiştir. Madem böyle bir şey yapıyorsun, bari gizli yap. Bu haberlerden sonra kim, niye güncellesin?
 

pinterest

Müdavim
Katılım
7 Ekim 2014
Mesajlar
2,502
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Bence telefonu geri vermeyen hiç kimse en başından beri hiçbir güncellemeyi yüklememiştir. Madem böyle bir şey yapıyorsun, bari gizli yap. Bu haberlerden sonra kim, niye güncellesin?
Zorunlu OTA deniyordu ama.

Her türlü haksızlık.

Bu cihazı ısrarla kullanmak isteyen kullanıcı ne ile karşı karşıya olduğunu zaten biliyordur. Samsung'un yaptığı kölelerinin yaşama hakkını istediği gibi veren krala benziyor. Kendini beğenmiş egoistlik abidesi.

Aşırı sinir oldum. Böyle bir cihazı harcamaları aşırı saçmaydı. Umarım S8 büyük bir sorunla (patlama hariç) gelir de Note7'yi tek kalemle silen Samsung Note7'yi arar hale gelir. Hakkını yediği kullanıcıdan ağır darbe yer. Bir daha ayağa kalkamaz.

Daha kendi işlemcisini dışa pazarlamaya aciz. Touchwiz'i hantallığından kurtaramadığı gibi sil baştan gösteri yapıp süslü bir isimle (Samsung Experience) kullanıcıyı çeldirmeye çalışması, mantıksızca Note alehine güncelleme pokitikası gibi durumlarla hep gözümde 1-0 yenik bir üretici olma başarısı var Samsung'da.

Zaten Samsung ile güncelleme kelimeleri bir arada anılıyorsa orada çok büyük bir sorun vardır. Neyse ki Note5'imi güncellemelere ırak konuma getirdim de tehlikelerden uzakta bir konuma geçtim. Yeterince sorunu var zaten Note5'in de. Ama kimse de anmaya cesaret gösteremiyor.

Yoksa o deep sleep, WiFi kopma sorunu (artık hep modem dibindeyim), pil, Ultra güç tasarrufundan çıkışta S view duvar kağıdının bozulması, S Pen dayanıksızlığı, home tuşunun kenarlar dan boya verip karartı yapması, çerçevenin çizilmeye aşırı meyilli olması, ses tuşlarının sebepsiz içeri göçüp dışarıdan temas edilmeden düzelmelerinin mümkün olmaması gibi sorunlar ile boğuşan Note5'e bu kadar kişinin duyarsız kalması da ayrı trajikomik.

Üstteki sorunların hepsini yaşadım. Çözümü olmayacağı da belli büyük bir kısmının. Forumlarda iyi bir algı operasyonu yapıldı Note5 kusursuz harika bir cihaz diye. Demek kullanmaya başlayınca çıkıyor kokusu işin.

Note7 ye bu kadar laf söyleniyor ise diğer cihazlara da bu kadar söylenmeli. Note7 resmen günah keçisi olmuş.
 

Nurettin003

Öğrenci
Katılım
25 Mart 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
40
Note 7 yi aldigim gune nalet olsun. Cihazi teslim edeli 6 7 ay oldu samsung ucret iademi yapmadi. Gecen ay mahkemeye verdim artik. İnsallah bundan sonraki cihazlarinizda ayni sorunlarida yasar da yok olur gidersin samsung. Sizin yuzunuzden zararim 4500 tl. Allah belani versin SAMSUNG...
 
Üst