Vatan Bilgisayar Rezilliği

Bu konuyu okuyanlar

tgykya

Öğrenci
Katılım
15 Haziran 2015
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
5
Puanları
8
Vatan Computer'dan 12.06.2016 tarihinde Forum İSTANBUL mağazasından ACER marka bir laptop satın aldım,bir süre sonra cihazda ses cızırtı sorunu ortaya çıktı ve cihazı Vatan Computer'a götürdüm onlarda tedarikçilerine durumu anlatan evrak ile gönderimini sağladılar 12 iş günü içerisinde cihaz geri geldi ve değişim kararı çıktı. Ellerinde sadece avcılar şubesinde aynı cihazdan bir tane kaldığı için oradan değişim sağlandı ve yeni cihaz verildi. bu yeni verilen cihazda'da aynı ses sorunu devam etti ve ayrıyeten klavye tuşunda içine geçiklik ekranında ölü piksel çıktı ses sorunu haricinde yeni verilen cihazda.tekrar VATAN COMPUTER'a cihazı verdim durumu anlattım onlarda tekrar tedarikçilerine gönderdiler cihazı, tedarikçi firma ise tekrar geri gönderiyor bir rapor ile cihazı raporda ise cihaz 15.01.2016 tarihinde kullanıma açılmıştır diyor. ben ise cihazı haziran ayında satın aldım ve ekim ayında değişimi sağlandı. Vatan bilgisayar ise biz bandrollü ürün verdik size böyle birşey olamaz diyip işin içinden çıkıyor tedarikçisi ile kendisi arasındaki konuyu çözmeyip müşterisine mal ediyor aylardır beni mağdur ediyor işlerimi yapamıyorum ve üste çıkıyorlar gidin mahkemeye verin bizene diyorlar bağırıyorlar burada mağdur ediliyorum. hem kullanılmış ürün veriyorlar bunu ayrıca tedarikçisi rapor ile söylüyor kullanılmış cihaz açılmış diyor ama kabul etmiyor hemde üste çıkıyorlar. Rapoları dosya olarak sizlere gönderdim incelenip sonuca bağlanmasını istiyorum bu durumun.

Şikayetimi yukarıda belirttim arkadaşlar durumu anlamışsınızdır vatanla mahkemelik olmak üzereyim ben hayatımda böyle bir sorumsuz firma görmedim ne yapmam gerekiyor akıl verin bana zaten bimere btk ya tüketici haklarına şikayet ettim şikayet var.com her yere yazdım yılan hikayesine döndü cihaz haziranda aldım adam gibi kullanmak nasip olmadı tedarikçisi bu ürünü açılmış ama açmadım diyor vatan kardeş zaten ben haziranda aldım adamlar ocakta açılmış diyor beni nasıl alakadar eder. bide küstahca cevaplar veriyolar bagırıyorlar yok ölü pixel 3 taneden fazla olmazsa kabul olmaz dünya standardı budur diyor başlatma standarda dedim ben 3500 vericem bide ölü pixel ile kullanacagım yokya yeni alınan ürünün zaten 6 ay içerisinde yenisi ile değişme hakkı var tamir olamaz asla kanunen. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
 
Son düzenleme:

Bilgili99

Müdavim
Katılım
26 Nisan 2011
Mesajlar
2,108
Reaksiyon puanı
252
Puanları
63
O sorumsuz yerden mecbur kalmadıkça alışveriş yapmıyorum. Elinde belgeler varsa mahkemeye git bence.
 

tgykya

Öğrenci
Katılım
15 Haziran 2015
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
5
Puanları
8
O sorumsuz yerden mecbur kalmadıkça alışveriş yapmıyorum. Elinde belgeler varsa mahkemeye git bence.

Satarken yağlayıp ballıyorlar satıyorlar ama iş hizmete gelince sıfır birde diyorki biz aslında ilgilenmeyeceğiz bu sorunlarla siz gidip ilgilenmelisiniz diyor müşteri gönderir diyor o zaman niye satıyorsun hizmet veriyorsun arkadaş satma ürün hizmet vermiyor isen bu kadar basit. acer zaten rezil firma vatan ondan rezil işin komik tarafı acer gitmiyor bu cihaz pentaya gidiyor tedarikçi firmaya gidiyor satın alınan sıfır cihaz ilk 6 ay tamir göremez kanunen değişmesi mecbur. ilkin değişim kararı veren tedarikçi firma şimdi neden değişim yapmasınki neden yapmadıgı açık ve net adamlar bu ürün açılmış diyor raporluyor o yüzden vermiyor değişim yada iade, ataşehire gittim 2 saatlik yola acer servisine dedi burası tamir yeri sıfır ürün 6 ay geçmeden tamir edilmez değişim olur ayrıca buraya gelmedi hiç bu cihaz onlar tedarikçiye yollar dedi boşa gittim o yolu geldim geri. Perşembe günü sözde bu işlerin sorumsulu varmış arka planda sizin için mağdur etmemek için işlem yapmış olabilir onunla görüşün dedi perşembe o kişi ile görüşecegim yine olmazsa müdürleri ile yine bişi olmazsa mahkemeye vereceğim tek tüketici mahkemesine değil beni mağdur ettikleri için tazminat davasıda açacagım
 
Son düzenleme:
Üst