Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler | Bölüm Kuralları

Bu konuyu okuyanlar

komoon

Müdavim
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
@komoon o konudaki mesajları ben sildim. Söz konusu taraftarı olduğunuz takımlar olunca iki satır düzgün lisandan anlamadığınızi defalarca tecrübe etmiş biri olarak spor bölümünde bir üyenin mesajı ortamı geriyor ve sürekli rapora düşüyorsa mesajı silerken açıklama yazma gereği görmüyorum. Başka bir önerin varsa tartışalım.

bana yazoyorsan genellemeden konuş hocam... düzgün lisanla konuşuğ konuşmadığımı mesajlarıma bakarak görebilirsin....
siz her rapora düşeni siliyorsanız, ne gerek rapora direk silinsin ..
silerken açıklama yapmıyorsunuz ama vahim olanı sorulunca da birşey yazmıyorsunuz..
"açıklama yazma gereği görmüyorum" diye açıklama yazdığına göre zaten konu kapanmıştır...

burada kişilerin insiyatifi ile işler yürüyorsa yapacak birşey yok...

mesela kavgada kavganın neden çıktığına bakılır , kavgayı kimin çıkardığına bakılır ... bunların sonunda da esas ceza kavgayı başlatana verilir...
hiçbirşeye bakmadan direk kavga edenler cezalandırılmaz.. bu kavgayı başlatanı desteklemek demektir..

öneri mi, herkesi , herşeyi v.s. aynı kefeye koymayın...

hizmet sektöründesiniz, hizmet verdiğiniz insanlara değer verin...
 

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Mesajın başında seni etiketlediğime göre sende o grubun içindesin. Açıklama yapmam gerektiğinde gayette güzel yaparım. O konuda yazdığın ilk mesajdan sonra darma duman olmuş ve bunu her zaman yapıyorsun. Bu şekilde devam ettiğin müddetçede senin mesajlarını silerken açıklama yapmam çünkü bilerek yapıyorsun.
 

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
[MENTION=30137]komoon[/MENTION], Bizler burada gönüllü olarak bulunuyoruz.Biz sizlere karşı bir hizmet vermiyoruz.Sadece ortamı kontrol ediyoruz, sadece mesaj düzenleme yetkimiz var, hepsi bu.

Modluğu çok ama çok abartıyorsunuz.

Ayrıca bölümün modu konu sileceği zaman açıklama yapmak zorunda değildir.Yetkisi varsa, konu hakkında da şikayet varsa gerekeni yapar.İşleyiş bu kadar basittir.

Ben olsam bende açıklama yapmazdım.
 

komoon

Müdavim
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Konu açmışınız,

[h=1]"Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler"[/h]ama buraya bile Moderatör hakkında eleştiri yazdım diye eleştiriliyorum.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....

eğer iki satır eleştiriyi kaldıramayacaksınız ya bu konuyu açmayın yada bu işi bırakın...


REDFOKS

bir açıklama istenildiği zaman neden iki satır birşey yazılmıyor diyorum sen ne yazıyorusun,,,
"iki satır düzgün lisandan anlamadığınızi
" adımı da yazıp bunu yazamazsın .. siliyorsan sil ama iler geri konuşma...

"iki satır düzgün lisan" yazdın mı ki ? anlayıp anlamadığımı sorguluyorsun ?

banane benim mesajımdan sonra konu darmaduman olmuşsa ... ben kendi mesajıma bakarım sorun varsa amenna yoksa yoktur..
forum kuralları diye bir bölüm var sanırım... oradaki hiçbir kuralı çiğnemiyorsam sorun yoktur bana göre.. biri alınacak diye mesajda mı yazmayalım...

valla hocam benim derdim ahmetle mehmetle değil.. Tarz la ilgili , SDN Forumdaki bence hatalı işleyişler ile ilgili...
yıllardır bu SDN i takip ediyorum , forumu okurum, spor kısmına yazarım, bir ara programlama kısmı için mod luğu filan konuşmuştuk ilk zamanlarında.. kısaca sevdiğim bir yer...
kişilerin tercihine göre, belirli bir standarda dahil olmadan, doğru/yanlış ayrımı olmadan astığım astık kestiğim kestik mantığıyla yönetilmesi vs.. bunları doğru bulmadığım için eleştiriyorum..
yoksa REDFOKS bana açıklama yapmış yapmamış çokda umrumda olmaz...
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] , hocam SDN forumu takip edenlerin büyük bir kısmı bilişim sektöründedir.. site yönetimi, forum yönetimi, moderatörlük, adminlik bunlar bize uzak konular değil...
çektiğiniz sıkıntıları biliyorum. Fahri olarak da yapıyor olabilirsiniz.. Her silme işlemi için açıklama beklenmiyor zaten ama muhatap alınıp size "düzgün bir üslüpla" soru sorulduğunda sizinde bir cevap vermenizi beklerim..
nasıl ki biz üyelerin Moderatörleri anlamamızı istiyorsanız sizde üyeleri anlayın.. dinleyin..
"konu hakkında da şikayet varsa gerekeni yapar" demişin doğru basit br işleyiş eleştirdiğim nokta konuda tartışılan birşey olduğu zaman bütün mesajlar siliniyor, kurunun yanında yaşda yanıyor.. silinmesi gereken mesaj silinsin ama silinmesi gerekmeyen de silinmesin...
açık soyleyim , [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] senin tarzını seviyorum.. ama özellikle birkaç MOD "bence mesajları dahi okumadan" sadece siliyor... ne çıkarsa önüne... önyargılılar....

eleştirim buna,...


dikkate alıp almamak sizin bileceğiniz birşey ...
 

tambjk

Müdavim
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Şikayetim [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] hakkında..

Böyle saçma şey mi olur :) [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] , iyi niyetinden ve kalbinin temizliğinden şüphem yok ama görevini layıkıyla yapamadığın kanaatindeyim. Spor bölümünü resmen katlediyorsun arkadaşım. İnsanlar senin yüzünden 2 laf edemez oldular. Tahrik hakaret hiçbirşey yok yazdıklarımızda ama sen başka takım taraftarı burada yazamaz mantığıyla herşeyi siliyorsun.
Resmen 12 eylül rejimindeki sansür kurulu gibisin. Forum kurallarına her taraftar kendi bölümü dışında yazamaz şeklinde bir madde ekleyin yada spor bölümüne her mesajı onaylı yapın, sizin için daha kolay olur.

Annem GS , babam FB ben ve kardeşim BJK. Ben böyle bir evde büyüdüm, sporun , spor , dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle.

Bırak ben fenerli gsli arkadaşlarla paylaşımda bulunayım. Çünkü doğrusu bu, böyle olmalı. Ama sen yanlışa destek prim veriyorsun. Spor holiganları ve fanatiklerinin tarafındasın. Onların istediği tarzda moderatörlük yapıyorsun. Sonrada türkiyede futbol terörünü, holiganlığı, kavgaları neden bitiremiyoruz diye kafa patlatıyoruz. Nedeni senin de takip ettiğin mantalite.

Senin mantaliten, kuluplere deplasman yasağı getiren, stadları tel örgülerle çeviren, tribünlere 10binlerce polis yığan, rakip takım taraftarlarını deplasman yolunda çeviren mantaliteyle çok paralel. Sen insanlara nasıl muamele edersen onlarda öyle davranır, sen onlara holigan muamelesi yaparsan holigan olurlar, terörist muamelesi yaparsan terörist olurlar.

Senin burda görevin benim ve benim gibi futbola holiganlık perspektifinden bakmayanlara karşı verilecek aşırı orantısız saçma tepkileri denetlemek, uyarmak olmalıyken sağ duyu sahibi insanları uzak tutuyorsun yada cezalandırıyorsun , burda arsız 3-5 tarafta seni yanlış anlar ortalık karışır mantığıyla.

Sen de böyle davranırsan nasıl fark yaratabiliriz, burada tüm kulup taraftarları ortak zeminde nasıl keyifle sohbet edebiliriz. Forumların amacı farklı fikirlerdeki insanların bir araya gelip paylaşımlarda bulunması değil mi? Kaldıki burası taraftar forumu eğil. Uzak tutmanız gerekenler futbol holiganları olmalı. Bu kişiler tartışmayı sohbet etme kültürünü öğrenmeliler yada tatlı bir şekilde uyarılmalılar diye düşünüyorum.

Bırak konu biryerlere gidecekse gitsin, içimizdeki çürükleri elemiş oluruz. Futbolu konuşmayı bilmeyenler yüzünden futbol konuşamıyoruz. Kabahat nasıl futbol konuşulacağını bilmeyenlerde.

Artık buna bir çözüm bulunmalı, spor bölümüyle ilgili bu kadar memnuniyetsizlik varken birtakım sorunlar var demektir.

Saygılarla
 

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Ben buraya yüzlerce şey yazabilirim. Ama yazmamak en mantıklısı.

Kısaca, haklısın. Eleştirini dikkate alacağım. Yönetim uygun görürse de gereken cezayı verir.


Fikirlerin için teşekkür ederim.
 

vaas

Asistan
Katılım
7 Aralık 2012
Mesajlar
101
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Benim anlayamadigim spor bolumunde nasil boyle tartismalar oluyor yani bir iki kisi var onlar her konunun icine girip ortaligi karistiriyorlar sonra mesaj kirimi yapiliyor

O insanlar belli illa kufur mu etmesi gerek birinciye uyar ikinciye at forumdan ama sende taraf tutup atmazsan o uyeleri sende suclusun sonra cevap vermemek en iyisi diyip siyrilmaya calisiyorsun gozumuzun onunde
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], çok iyi biri olduğunu ve iyi niyet taşıdığına da biliyorum. ne ki bugün [MENTION=142972]tambjk[/MENTION] yazdıklarında haklı!

benim açtığım bir konuya içinde silinmeyi hak edecek en ufak bir unsur olmaksızın gayet güzel bir yorum yazmıştı. yazdıklarına ben katılmasam da, o kendi açısından edep dairesinde, kimseyi üzmeden, incitmeden, hakaretvari terimler kullanmadan gayet güzel ve mantıklı bir eleştirel yorumdu.

forumların bu türden yorumlara ve yorumculara çok ihtiyacı var sevgili arkadaşım. yani hakkaten birilerinin hoşuna gitmez, konu gerilir mantığını ben de çok yanlış buluyorum. eğer birinin yorumunda, küfür, hakaret vb. durumlar yoksa bu mesajı silmek gerçekten büyük haksızlık oluyor. burada özellikle belirteyim, kusura bakmasın ama bu konuda en başta sevgili [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]'da çok cömert davranıyor!

eğer birilerinin zoruna bişey gidecekse o da aynı edep dairesinde cevap vermesini bilecektir. küfür etmeden, kavga etmeden, hakaret etmeden cevap yazabilmesini öğrenecektir. te'dip bunu öğrenemeyene uygulanmalı, normal mesaj yazana değil.

sevgi ve muhabbetle...
 

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Fikirleriniz için teşekkürler.

Bunları dikkate alacağım.
 

semih016

Asistan
Katılım
19 Şubat 2008
Mesajlar
262
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Şahıs olarak sıkıntı yok. Tek soru Bursaspor bölümü hala neden yok :)
 

Artvincenter

Müdavim
Katılım
11 Nisan 2013
Mesajlar
2,765
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Bana göre sıkıntı yok uygunsuz mesajlar siliniyor kullanıcı haberi olmadan bir ikaz olmuyor bu iyi birşey bence eger haksızsa ki sildiğine göre haksız oluyor eski oyuncular hakkında az daha haber olsa güzel olcak mod'um tek önerim budur :)
 

komoon

Müdavim
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
http://forum.shiftdelete.net/besiktas/13056-sdn-besiktas-kulubu-111.html#post2947033

yukarıdaki sayfada uer alan mesajlarım silinmiş..

silinmiş olması umrum da değil...

Sebep olarak,

[h=2]Bu Mesaj mr_rain tarafından silinmiştir.[/h]Sebepsiyasi yorumlardan uzak duralım


yazılmış...

siyasetle alakalı bir cümle kurmamıştım..


neden bu sebep yazıldı ?

sebep yazıyorsanız , doğrusunu yazın yada hiç yazmayın..
olmayan şeyi yazmaktan iyidir...
 

mr_rain

Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
http://forum.shiftdelete.net/besiktas/13056-sdn-besiktas-kulubu-111.html#post2947033

yukarıdaki sayfada uer alan mesajlarım silinmiş..

silinmiş olması umrum da değil...

Sebep olarak,

Bu Mesaj mr_rain tarafından silinmiştir.

Sebepsiyasi yorumlardan uzak duralım


yazılmış...

siyasetle alakalı bir cümle kurmamıştım..


neden bu sebep yazıldı ?

sebep yazıyorsanız , doğrusunu yazın yada hiç yazmayın..
olmayan şeyi yazmaktan iyidir...

Açıklama sonucu değiştirmiyor. Siyasi mesajları toplu silerken sebep yazdığım içerik, silinen tüm mesajlarda göründüğü için öyle olmuş, senin mesajın siyasi olduğu için değil. Düzelttim şimdi.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Yayıncı kuruluşların ve kulüplerin resmi linkleri dışında video, görsel gibi materyaller paylaşmıyoruz. Örneğin: Herhangi bir kullanıcının eklemiş olduğu YouTube videosu, yayıncı kuruluşun logosunun bulunduğu ekran görüntüsü. (Logonun yok edilerek ya da kapatılarak eklenen görüntüler de dahil.)

Not: Kulüplerin resmi YouTube vb. hesaplarını da sadece link olarak ekliyoruz. Video ekle butonunu kullanıp, gömmüyoruz.

- Ayrıca her türlü aşağılayıcı, tahrik ve hakaret edici mesajlar yasaktır.

Not: Sıkça rastladığımız sıkıntılardan biri de kulüp kısaltmalarının alaycı bir şekilde kullanılmasıdır. Kulüplerin kullandığı resmi kısaltmalar haricinde kısaltma yapmak kesinlikle yasaktır.

------------------------

Bölümümüzün daha iyi yönetilmesi için moderatörlerimiz hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen bu başlık altında belirtin.


Bölüm kurallarını hatırlatmakta fayda var. :)

Özellikle yayıncı kuruluşun videolarının eklenmesi konusunda son zamanlarda hatalar yapılmakta.

Yukarıda belirtildiği üzere videoyu direkt "video ekle" diyerek siteye gömmüyoruz, Lig Tv bağlantısını veriyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız...

Gibi.

Herkese iyi forumlar...
 

IThelp

Müdavim
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4,314
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
bu konuda @mazruf arkadaşımıza bana gönderilen huzur bozucu hakaret küfür diye uyarı mesaj gönderen adminimiz aşağıda ki yazdığım söz Tüm Galatasaray Taraftarın kulandığu bir sözdür bana ait değildir ve bu huzur bozucu hakaret ve küfür ise bana uyarı göndereceğine direk bann at bırakın yanlı taraftarlığınızı bu forumdan siz adminler bile bu spor konularına giriyor ve huzur bozucu mesajlar atıyorsunuz bunun örnekleri var iş Galatasaray Taraftarı olunca hemen ceza ve uyarı gönderiyorsunuz asıl konularda giren ilk mesajları yazıp bize laf sokanları acaba uyarıyormusunuz yok onlar yazsın siz susun diyorsan hayır susmayız benim yazdığım yorumlarda sen admin olarak bana Hakaret ve küfür iceren bir yorumu burda paylaşmak zorundasın bana gönderdiğin mesaj pm de öyle belirtmisin her hangi bir yerde bana ait bir küfür hakaret burda paylaşmasan özür dilemen lazım bu forumda bana hakaretde edildi küfür de edildi durup durduğu yerde huzumuzda bozuldu ama bir müdahale olmadı iş konusu Galatasaray Taraftarı oldumu al uyarı.

Sen türk ulusunu Dünyaya Tanıtmış tek Takımsın Galatasaray Seninle Gurur Duyuyoruz...
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
bu konuda @mazruf arkadaşımıza bana gönderilen huzur bozucu hakaret küfür diye uyarı mesaj gönderen adminimiz aşağıda ki yazdığım söz Tüm Galatasaray Taraftarın kulandığu bir sözdür bana ait değildir ve bu huzur bozucu hakaret ve küfür ise bana uyarı göndereceğine direk bann at bırakın yanlı taraftarlığınızı bu forumdan siz adminler bile bu spor konularına giriyor ve huzur bozucu mesajlar atıyorsunuz bunun örnekleri var iş Galatasaray Taraftarı olunca hemen ceza ve uyarı gönderiyorsunuz asıl konularda giren ilk mesajları yazıp bize laf sokanları acaba uyarıyormusunuz yok onlar yazsın siz susun diyorsan hayır susmayız benim yazdığım yorumlarda sen admin olarak bana Hakaret ve küfür iceren bir yorumu burda paylaşmak zorundasın bana gönderdiğin mesaj pm de öyle belirtmisin her hangi bir yerde bana ait bir küfür hakaret burda paylaşmasan özür dilemen lazım bu forumda bana hakaretde edildi küfür de edildi durup durduğu yerde huzumuzda bozuldu ama bir müdahale olmadı iş konusu Galatasaray Taraftarı oldumu al uyarı.

Sen türk ulusunu Dünyaya Tanıtmış tek Takımsın Galatasaray Seninle Gurur Duyuyoruz...

Mesajınızı buraya taşıdım.

Aldığınız uyarı küfürden ve hakaretten değil; buraya yazdığınız kırmızı mesajdan ötürü de değil.

Fenerbahçe maçı konusu içine girip rakip taraftarı sinirlendirecek, kışkırtacak mesajlarınızın fazlalığından ötürü UYARI aldınız. Devamı halinde bir ceza alacağınızı umarım anlamışsınızdır.
 

The Virus

Doçent
Katılım
4 Mayıs 2013
Mesajlar
635
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Öncelikle Mazruf'u tebrik ederim. Her maçın konusunu eğer açılmamışsa açıyor, kaynak link eklemeyi unuttuysam hemen uyarı mesajını basıyor. :)
Ama daha çok spor bölümünü ilgilendiren bir önerim var. Spor bölümünde sadece Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor altforumları yerine düzen açısından daha fazla bölüm açılabilir bence.
  • Beşiktaş
  • Fenerbahçe
  • Galatasaray
  • Trabzonspor
  • Milli Takımımız
  • Spor Toto Süper Lig
  • Ptt 1. Lig
  • UEFA Şampiyonlar Ligi
  • UEFA Avrupa Ligi
  • FIFA Dünya Kupası
  • Diğer Ligler & Kupalar
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Diğer Sporlar
  • İddaa Salonu
Buna benzer birşey olursa daha güzel olabilir. [MENTION=376]pesimist[/MENTION] [MENTION=194661]eSa[/MENTION]
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,584
Reaksiyon puanı
2,003
Puanları
113
Yaş
40
Spor'u başlı başına bir bölüm yaparsak bu şekilde kategorilendirebiliriz. Bunu değerlendireceğiz.
 

Elusive

Müdavim
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] benim de sormak istediğim bir şey var. Süper moderatörler neye göre seçiliyor? Şahsen [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] abinin süper moderatör olmasını istiyorum işinin hakkını veriyor çünkü. Belli bir süre yeşil olması gibi bir şart falan mı var?
 

Kurt Cobain

Müdavim
Katılım
6 Temmuz 2014
Mesajlar
2,642
Reaksiyon puanı
90
Puanları
48
@pesimist benim de sormak istediğim bir şey var. Süper moderatörler neye göre seçiliyor? Şahsen @mazruf abinin süper moderatör olmasını istiyorum işinin hakkını veriyor çünkü. Belli bir süre yeşil olması gibi bir şart falan mı var?
Kesinlikle katılıyorum. @mazrufabi işini çok iyi yapıyor. Bende çok beğeniyorum açtığı konuları son dakika haberler olsun vb.
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,584
Reaksiyon puanı
2,003
Puanları
113
Yaş
40
Kendisine teklif götürdük ama nazik bir dille geri çevirdi. Kendisi istediği anda super moderatör olabilir. Foruma katkısı inanılmaz.
 

Elusive

Müdavim
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
Maşallah :) [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] abi mavi olarak görmek istiyoruz seni :)
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
 

The Virus

Doçent
Katılım
4 Mayıs 2013
Mesajlar
635
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Spor Mazruf'un bu kadar ilgisine göre ana kategori olmayı hak ediyor bence.
Hem belki bu şekilde bölüme ilgi de artabilir. [MENTION=376]pesimist[/MENTION]
 

Absolut Milk

Müdavim
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
1,171
Reaksiyon puanı
46
Puanları
48
Ben hala Kendi aramızda da bir lig oluşturma taraftarıyım :D
Daha öncede söylemiştim ama kabul görmemişti :D
GErçi bunu buraya yazmam ne kadar uygun bilmiyorum ama SDN Ligi diye bir konu olabilir,
belirli kurallar konulur, her hafta maçlar başlamadan önce maçlarla ilgili tahmin yaparız ve en çok maçı bilen bildiği maç sayısı kadar puan alır 2 ve daha az bilenden puan kesilir yada kesilmez değiştirilebilir.
En çok bilene + 2 puan verilir ..

Lig sonunda da SDN şampiyonunu belirleriz kupasını veririz :D
bence eğlenceli olur, lig başladı ama yinede yapılabilir benden bir öneri gerisi size kalmış :)


hatta şunu da söyleyeyim hani puan hesaplamaları nasıl olacak derseniz gönüllü bir arkadaşımız bu konuyla ilgilenecek,
toplu tahmin yapılacak tek tek yada kafasına göre bir gün bir maç, öbür gün diğer maçları tahmin etmeyecek,
ve o haftadaki ilk maç başlamada 1 saat öncesine kadar tahmin yapmak zorunlu olacak. Ya da bunu ilk maç başlamadan yapılmalı şeklinde de belirleyebiliriz :D


kısaca böyle diyeyim :)
 

Son mesajlar

Üst