Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler

Bu konuyu okuyanlar

cobra11

Müdavim
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] hocam forumda yetkili arkadaşlar şu sıralar pek alınganlar, yakın bir zamanda aynı olayı spor bölümünündede yaşadık. genelde yanlış yaptıklarını bile düşünseler cezalar silinmiyor. Moderatör ekibinin yenilenmesinden yanayım bende. Artık sağlıklı karar vermediklerini düşünüyüorum.

Sen onlara bakma, klubümüze gel her zaman biz tatlı sohbetimize bakarız. biraz spordan biraz hayattan güzel sohbetimizi ederiz her zaman :)

Bu son mesajım olabilir lafınıda yakıştıramadım sana hocam, ne demek o hemen gidiyorsun cezadan sonra, hangi nerde geri vitesi olmayan [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ? :) Bu son mesajın değil sayın abim, buralardasın sen, hiç bi yere yazmasanda kulubümüzdesin ;)
 

mr_rain

Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
Admin ya da Süper Mod.a ters düşmekle alakalı bir durum değil aldığınız ceza. 3 günlük ban, yönetici seçimi ile değil huzur bozucu tartışmadan daha önce uyarı aldığınız için sistem tarafından otomatik olarak verildi. Şahsınıza özel bir durum değil. Diğer arkadaş da gereken cezayı aldı ayrıca.
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
@mustang hocam forumda yetkili arkadaşlar şu sıralar pek alınganlar, yakın bir zamanda aynı olayı spor bölümünündede yaşadık. genelde yanlış yaptıklarını bile düşünseler cezalar silinmiyor. Moderatör ekibinin yenilenmesinden yanayım bende. Artık sağlıklı karar vermediklerini düşünüyüorum.

Sen onlara bakma, klubümüze gel her zaman biz tatlı sohbetimize bakarız. biraz spordan biraz hayattan güzel sohbetimizi ederiz her zaman :)

Bu son mesajım olabilir lafınıda yakıştıramadım sana hocam, ne demek o hemen gidiyorsun cezadan sonra, hangi nerde geri vitesi olmayan @mustang ? :) Bu son mesajın değil sayın abim, buralardasın sen, hiç bi yere yazmasanda kulubümüzdesin ;)
Yok ondan değil [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]
Yine alınganlık gösterilip bu sefer sürekli Banlanabilirim manasında söyledim Onu.
Eğer buralarda olursak Önceki kararımızdaki gibi Spor Konularını oraya yazmaya devam edeceğiz İnşaallah.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Admin ya da Süper Mod.a ters düşmekle alakalı bir durum değil aldığınız ceza. 3 günlük ban, yönetici seçimi ile değil huzur bozucu tartışmadan daha önce uyarı aldığınız için sistem tarafından otomatik olarak verildi. Şahsınıza özel bir durum değil. Diğer arkadaş da gereken cezayı aldı ayrıca.
Ben Bunada katılmıyorum işte Sayın [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION]
Ben o konuda nasıl Huzuru bozacak tartışma çıkarmışım.
Yahu tartışma bile olmadı orada.
Topu topu 4 mesajım var ondan sonrada ceza verildi zaten.
 

erenberk

Müdavim
Emektar
Katılım
10 Mayıs 2010
Mesajlar
10,637
Reaksiyon puanı
100
Puanları
48
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] verilen cezayı kendi görmek istediğin gibi yorumlamışsın resmen. Biraz önce inceledim tüm mesajları ve verilen cezanın raporuna baktım. Forum yönetiminde bulunduğum için buna inanmazsın belki ama olaya tamamen tarafsız bir şekilde yaklaşıyorum.

Cezanın verildiği mesajın hariç üstteki diğer mesajlar sana verilen ceza ile hiç alakası yok. Konu ne pesimist ile ilgili bahsettiklerinle ne de REDFOKS ile ilgili yorumlamalarınla alakalı.

pesimist senin saygısızlık yaptığını düşünse zaten o mesajda sana ceza verirdi. Bak oradaki pesimistle olan iki mesajın silinmemiş, duruyor.

REDFOKS da senin sözlerini kendi üzerine alınmadı. Bunu sen öyle yorumlamışsın hiç alakası yok.


Demişsin ya "Ben o konuda nasıl Huzuru bozacak tartışma çıkarmışım." diye, orada senin de dediğin gibi tambjk'ye yazdığın ve muhattabının tambjk olduğunu söylediğin "İki kişi konuşurken Üçüncüye ne yapmak düşer,öğren de gel." ifaden direk Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmaya yönelik bir mesajdır. Hatta içerisinde hakaret de içermektedir. Üçüncüye ne düştüğünü buradaki herkes biliyor. Bunu direk söylememiş olman bunun bir hakaret taşımadığı anlamına gelmez. Öncelikle senin başka bir üyeye ne olursa olsun hakaret etmeye hakkın yok. İkinci olarak "öğren de gel" ne demektir? Bu direk karşındakini kışkırtmaya yönelik yazılmış bir şey. Peki karşındaki kışkırtıp huzur bozucu tartışma ortamını hazırlaman doğru mu?


Bakalım doğru mu. Forum kurallarımız ne diyor:

Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.


Hala haksız yere mi aldığını düşünüyorsun?
 

aagkn

Müdavim
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Bu tartışmanın kimseye bi faydası olmadığı aşikar zira [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abimiz gibi forumda emeği ve faydası olan şahsiyetlerin küstürülmemesi,hatta desteklenmesi gerekiyor.
Nihayetinde görüşleri birbirine yakın kişilerin forumda özgüvenli bi şekilde yorum yapabilmesi için [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ve onun gibi tecrübelere gereken saygı gösterilmeli diye düşünüyorum.
 

friendly

Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
Geçenlerde Bu Konu daki 4 adet mesajımdan dolayı 3 Günlük Ceza verildi bana.
Öncelikle bu konuda ilk mesajımda ben'Cuma Gününe Saygıdan' bahsettim,Ama bunu her ne Hikmet ise @pesimist kendisinin Saygısızlık yaptığını, söylediğimi zannetti.Şunu Kesinlikle söylüyorum ki böyle bir amacım yoktu.Kimseyi bundan dolayı yargılamak gibi bir düşüncemde yok idi.
Sadece Müslüman Bir Ülkede Mübarek Cuma Gününe Saygı Babında böyle bir şey dedim.
Katılınır,katınılmaz bu söylediğime ama bunun Cezası bu değildi kesinlikle,ve tarafıma verilen bu cezayı ben yanlış buluyor ve Reddediyorum.
En son mesajımda'İki kişi konuşurken üçüncüye ne yapmak düşer' diye bir kelime yazdımki bunun muhatabıda @REDFOKS değildi.Nasıl Oldu ise Redfoks bunu üzerine aldı.Bu lafım @tambjk ya idi.Eğer bu sözüm yüzünden Ceza aldığım iddia ediliyorsa bunuda kabul etmiyorum.Zira yeri geliyor forumda ne laflar söyleniyor.Ama Hiçbirisi böyle cezalandırılmıyor.
Ayrıca bazı Arkadaşlar Özel Mesaj ile bir şeyler yazıp yazmadığımı sormuş,kesinlikle böyle bir şey olmadı.Buraya yazdığım 4 mesaj var.Hepsi o.
Dileyen @REDFOKS a sorabilir.
Ben bu Foruma 2008 den beri üyeyim.Bir çok defa ceza almışlığım var,son ikisi dışındakilere diyeceğim yok.Lakin bu son ceza tam bir yargısız İnfaz oldu.Bu şunu gösterdi.Forumun Sahibinin yaptığı işi beğenmiyorsanız cezalandırılırsınız.Bu sonucu olayı takip eden Tüm Arkadaşlar görmüşlerdir.
Bu yapılan Haksızlığa Karşı Suskun Kalmak Benim Karakterime ters bir olaydı.Çünkü Şu yaşıma geldim Haksızlık Karşısında Hiç susmadım.
Geri Vitesim yoktur böyle konularda.İnandığımı söylerim.En son söyleyeceğimi çoğu zaman direkt söylerim.
SDN yi ben hep bir Dost,Arkadaş ortamı olarak gördüm,Elimden gelen her türlü katkıyı yaptım,çok şeylerde öğrendim burada.
SDN Deyince, Bazı kuralları olan bu kurallar çerçevesinde herkesin Fikrini söyleyebilidiği Demokratik Bir ortam geliyordu benim aklıma,ama bu son ceza kafamda soru işaretleri oluşturdu.
Diyeceğim bu verilen Cezayı Haketmedim,Yanlış bir ceza verildi bana bunun neden böyle olduğunu bilmem gerektiğini düşünüyorum.
Ve Sayın Yöneticilerimizden Cevap bekliyorum.Buraya etiketleyerek Bu olaydan @Troy unda haberinin olmasını istiyorum.
Bu 3 gün içinde Forumu bırakmayı bile düşündüm ama bu kolaycılık olurdu.Haksızlığa Destek vermiş olurdum.Ayrıca Beni seven,tanıyan Dostlarımada kötülük yapmış olurdum.
O konu altında yazılana mesajlara bakılıdığın da görüleceği gibi bir çok Arkadaşım bana Hak verdiler.
Buradan O Arkadaşlarımada Teşekkür Ederim.Eğer Hala burada isem bu onların sayesindedir.Demekki hala İyi Arkadaşlarımız,Dostlarımız varmış.Hepsi Sağolsunlar. @|SeYYaH| @Korpe @friendly @ Ben Kenobi @ hamza5806 @ReDo @dgncn @ndrshn @Kurşun Kalem @DangeRWoLL @__kadıköyRAP__ @Connections @cobra11 @beyazayeb @freewill @aagkn

Bu mesaj son mesajımda olabilir.Onun için Tüm Dostlarım Haklarını Helal Etsinler.
ALLAH'A Emanet Olunuz.



Abi sen % 100 haklıydın. O gün sana haksızlık yapıldı. Ama konu adminin konusu olduğu için, ama o cezayı veren yöneticinin o gün biraz sinirli olduğu için (ki kaldıki @Kurşun Kalem arkadaşımızın normal mesajını bile az daha hakaret kabul ediyordu), ama mevzunun gene klasik hassas mevzulardan birisi olduğu için...
Bunun sebebi bunlardan birisi de olabilir, başka bir sebepte olabilir.

Netice itibari ile o gün SDN yönetimi istikrarı sağlayamamış ve adaletsiz davranmıştır. Bu durum forumumuzun kalitesine gölge düşürmeyecektir. Ama insanız neticesinde böyle şeyler olabilir hoş karşılamak lazım. Senin gibi değerli bir abimizi böyle basit bir konu yüzünden kaybetmek gerçekten üzücü olur. İyi niyetli olduğumuz sürece karşılıklı hatalarada hoşgörülü yaklaşmak dinimizin gereğidir.

Saygılar.
 

IThelp

Müdavim
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4,314
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
Aynısını bende yaşamıştım ne küfür etmiştim ne biriyle tartışmıştım ne de birine saygısızlık yapmıştım sadece hatırlıyorsam aziz yıldırım şike ilgili bir yorum yazmıştım ama icinde ne küfür ne de argo birşey vardı 3 gün bende uzaklaştırma aldım nedeni de sorduğumda huzursuzluk cıkarabilecek tartışma ama o konuya bakdığımda ben böyle birşey göremedim hatta o konuda diğer üyeler hareletli tartışmya girmişler Mod bana söylediği aman usta boşver sadece 3 gün 3 gün sonra geri gelceksin ceza veren Mod arkaşımızın bana cvp buydu :) komik bir durumdu
 

cobra11

Müdavim
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Aynısını bende yaşamıştım ne küfür etmiştim ne biriyle tartışmıştım ne de birine saygısızlık yapmıştım sadece hatırlıyorsam aziz yıldırım şike ilgili bir yorum yazmıştım ama icinde ne küfür ne de argo birşey vardı 3 gün bende uzaklaştırma aldım nedeni de sorduğumda huzursuzluk cıkarabilecek tartışma ama o konuya bakdığımda ben böyle birşey göremedim hatta o konuda diğer üyeler hareletli tartışmya girmişler Mod bana söylediği aman usta boşver sadece 3 gün 3 gün sonra geri gelceksin ceza veren Mod arkaşımızın bana cvp buydu :) komik bir durumdu

o mod arkadaşımız hala duruyomu? :)
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Cevabınız için Teşekkürler [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]
En azından yukarıdaki yazımdaki Muhatap Moderatörlerin cevap verme gereği bile duymadıkları bir konu ile ilğilendiniz.
Şimdi Burada Huzur Bozucu bir tartışma olmadı.Ben Admin'e açtığı konunun yanlış zamanda açıldığını anlatmaya çalışırken olaya 3. kişi dahil oluyor.Ve bana 'Sanane' diye hitap ediyor.Bende bu cevabı ona yazıyorum.
Ama Süper mod bu lafı kendi üzerine alıyor nasıl oluyorsa,çünkü Benim Haklılığımı söyleyen Arkadaşlara'Biri Size 3.ye ne yapmak düşer diye'bir mesaj yazsında o zaman görün diyor.
Sence Redfoks bu lafları üzerine alınmış oluyormu olmuyor mu?
Bence sırf bana ceza verebilmek amacıyla böyle davrandı.Bunada adım gibi eminim.
Ayrıca sorun pesimist ile aramızda olaya redfoks neden dahil oldu?


'Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.'

Evet Forum Kurallarında bile yazılmış.
Huzuru kaçıracak konu kim tarafından açılmış onada bir bakınız Lütfen.
Ben rahatsız olmuşum,derdimi anlatmaya çalışırken böyle bir cezaya maruz kalmışım.
Bu doğrumudur sence [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]:)
 

cuhadar

Doçent
Katılım
11 Ağustos 2007
Mesajlar
969
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
Konular mod bölümüne çekilip adam akıllı okunmuyor mu? Veya çekilmeden okunmuyormu. Sonuçta yazılan mesaj orada duruyor. neden kafasına göre ceza versinler ki. Anlama özrümü var ki kendisine yazılmayan mesajı üstüne alıyor.
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Abi sen % 100 haklıydın. O gün sana haksızlık yapıldı. Ama konu adminin konusu olduğu için, ama o cezayı veren yöneticinin o gün biraz sinirli olduğu için (ki kaldıki @Kurşun Kalem arkadaşımızın normal mesajını bile az daha hakaret kabul ediyordu), ama mevzunun gene klasik hassas mevzulardan birisi olduğu için...
Bunun sebebi bunlardan birisi de olabilir, başka bir sebepte olabilir.

Netice itibari ile o gün SDN yönetimi istikrarı sağlayamamış ve adaletsiz davranmıştır. Bu durum forumumuzun kalitesine gölge düşürmeyecektir. Ama insanız neticesinde böyle şeyler olabilir hoş karşılamak lazım. Senin gibi değerli bir abimizi böyle basit bir konu yüzünden kaybetmek gerçekten üzücü olur. İyi niyetli olduğumuz sürece karşılıklı hatalarada hoşgörülü yaklaşmak dinimizin gereğidir.

Saygılar.
Eyvallah [MENTION=63117]friendly[/MENTION]
Teşekkürler Kardeşim Her türlü Desteğin için.
Ama böyle bir Haksızlığa maruz kalınca dayanamıyorum.Emin ol o 3 günde neler yaşadım bir ben bir ALLAH bilir.
Bu konuyu açıp açmamakdada çok düşündüm.Hatta Sevgili abim [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] ilede istişare ettik,Sağolsun Sağduyuyu tavsiye etti oda Sizin gibi.
Ama açmasaydımda bu bende Ukde kalacaktı,Kabuğuma çekilemezdim hiç bir şekilde.
Forumdan ayrılmayıda düşündüm,ama bunuda yapamadım,Bir sürü Dostum var Sizler gibi.
Olayı En yetkilisine bile ilettiğimi düşünüyorum artık.
Bakalım Demokratik olarak bildiğim SDN de,İnşaallah ADALET de vardır.:)
 

Kurşun Kalem

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
2,601
Reaksiyon puanı
58
Puanları
48
Konu hakkında fikirlerimi belirttigim için tekrar yazmayacagım. Sadece [MENTION=47324]mustang[/MENTION] 'a o konuda verilen cezanın yanlıs oldugunu ve mustang'ın destekçisi oldugumu belirtmek isterim.
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Konu hakkında fikirlerimi belirttigim için tekrar yazmayacagım. Sadece @mustang 'a o konuda verilen cezanın yanlıs oldugunu ve mustang'ın destekçisi oldugumu belirtmek isterim.
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]
Sağolun.
Desteğiniz ve Adil Tavrınız için Teşekkürler.:)
 

erenberk

Müdavim
Emektar
Katılım
10 Mayıs 2010
Mesajlar
10,637
Reaksiyon puanı
100
Puanları
48
Ben hala kendi üzerine alınması gibi bir durum olmadığını düşünüyorum. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] geldiğinde gerekli açıklamayı yapacaktır.
 

tambjk

Müdavim
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Ben hala niye ceza aldığım konusunda herhangi bir açıklama alamadım [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION], [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] , [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] .
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
sevgili [MENTION=47324]mustang[/MENTION], ve cümle sevgili dostlar...

hayat bu, bu işte hayat!

yürüdüğümüz yolda bazen çakıl taşları olur, takılır ayağımıza, sendeleriz, bazıları düşer kalır, bazıları gücünü toplar, yoluna devam eder.

yenilmez çakıl taşlarına, ayağa kalkacak kadar güçleri vardır onların çünkü!

lütfen bahsettiğim bu çakıl taşlarından herhangi bir şahsı kastettiğimi anlamayın, karşılaştığımız vak'alardır, bizim zayıf düşüren öfkelerimiz, anlık patlamalarımızdır... ve bu herkes için, hepimiz için geçerlidir. insan içindir bu, çünkü biz beşeriz, hamurumuz çamurdandır, hatadan, kusurdan hali değildir.

sevgili mustang, haklı olduğunu biliyorum abim, bunda kuşkum yok. ne ki, haklılığını haklı kılmak da kızılcık şerbeti içmekten geçiyor maalesf ki!

hani bir söz vardı, sanırım şeyh edebali'ye ait: "Sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır" demişti.

haksızlığa boyun eğmemek mert insanların işidir, ama bazen de velilik gerek bizlere...

mertliğini biliyoruz zaten, bunu gösterdin de... ama bu saatten sonra veli olmak yaraşır bize...

ve sevgili görevli arkadaşlar, bizler burada ücretli çalışan işçiler değiliz, gönüllüyüz burada... bazen saatlerimiz geçiyor. sizden tek bir şey istiyoruz, azıcık anlayış. küfre, edebsizliğe, saygısızlığa asla göz yummayın, ama hakaret olmayan, kötü söz olmayan, saygı hukuku çerçevesinde söylenmiş ikili tartışmalarda da birazcık siz anlayış gösterin, hemen küstürmeyin insanları... biri kırgınlığını ifade eden satırlar yazdığında cevabınız, "gidersen git, ister dön, ister dönme" katılığı olmasın. insan kaybetmek en kolay olanıdır, ama kazanmak zordur. sizler ki, bu zorluğa talip olan insanlarsınız, ne olur, bu konuda biraz daha mülayim, biraz daha hâhişkâr olamaz mıyız?

sürç-ü lisan ettikse affola, hakkınızı helal edin, Allah hepinizden razı olsun.

umarım ki bu konuyu burada sonlandırmış oluruz, umarım ki suları durulmuş, pusları dağıtmış, sütliman bir vasata doğru yelken açmış olalım.

Allaha emanet olun, saygıyla, muhabbetle kalın efendim.
 

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
mustang aldığı ceza sonucu 3 banladı ve kıyamet koptu ama adama sormazlar mı [MENTION=47324]mustang[/MENTION] profilindeki 3 sayfalık cezaları ne zaman aldın diye o kadar ceza puanını ne yaptın da topladın diye.

Forum kuralları açık anlamak istemeyene bir şey anlatmak gibi bir çabam olmayacak.

Şimdiye kadar kimseye forum kuralları dışında ceza vermedim bundan sonrada vermem ama hak edene de hak ettiği cezayı eksik etmem. Yarın aynı şeyi yapan olursa gene aynı cezayı alır açık net.
 

friendly

Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
Ben hala kendi üzerine alınması gibi bir durum olmadığını düşünüyorum. @REDFOKS geldiğinde gerekli açıklamayı yapacaktır.

Okuduk hocam açıklamasını. Eksik olmasın hiç açıklama yapmasa daha iyiydi. Kimse kimseden geri adım beklemiyor ama biraz daha saygılı ve nazik olsa kimsede konumundan bişi kaybetmezdi...
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Okuduk hocam açıklamasını. Eksik olmasın hiç açıklama yapmasa daha iyiydi. Kimse kimseden geri adım beklemiyor ama biraz daha saygılı ve nazik olsa kimsede konumundan bişi kaybetmezdi...

imzamı atıyorum.
sevgili [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION], sizlerden tam da bunu istemiştim işte...
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
sevgili @mustang, ve cümle sevgili dostlar...

hayat bu, bu işte hayat!

yürüdüğümüz yolda bazen çakıl taşları olur, takılır ayağımıza, sendeleriz, bazıları düşer kalır, bazıları gücünü toplar, yoluna devam eder.

yenilmez çakıl taşlarına, ayağa kalkacak kadar güçleri vardır onların çünkü!

lütfen bahsettiğim bu çakıl taşlarından herhangi bir şahsı kastettiğimi anlamayın, karşılaştığımız vak'alardır, bizim zayıf düşüren öfkelerimiz, anlık patlamalarımızdır... ve bu herkes için, hepimiz için geçerlidir. insan içindir bu, çünkü biz beşeriz, hamurumuz çamurdandır, hatadan, kusurdan hali değildir.

sevgili mustang, haklı olduğunu biliyorum abim, bunda kuşkum yok. ne ki, haklılığını haklı kılmak da kızılcık şerbeti içmekten geçiyor maalesf ki!

hani bir söz vardı, sanırım şeyh edebali'ye ait: "Sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır" demişti.

haksızlığa boyun eğmemek mert insanların işidir, ama bazen de velilik gerek bizlere...

mertliğini biliyoruz zaten, bunu gösterdin de... ama bu saatten sonra veli olmak yaraşır bize...

ve sevgili görevli arkadaşlar, bizler burada ücretli çalışan işçiler değiliz, gönüllüyüz burada... bazen saatlerimiz geçiyor. sizden tek bir şey istiyoruz, azıcık anlayış. küfre, edebsizliğe, saygısızlığa asla göz yummayın, ama hakaret olmayan, kötü söz olmayan, saygı hukuku çerçevesinde söylenmiş ikili tartışmalarda da birazcık siz anlayış gösterin, hemen küstürmeyin insanları... biri kırgınlığını ifade eden satırlar yazdığında cevabınız, "gidersen git, ister dön, ister dönme" katılığı olmasın. insan kaybetmek en kolay olanıdır, ama kazanmak zordur. sizler ki, bu zorluğa talip olan insanlarsınız, ne olur, bu konuda biraz daha mülayim, biraz daha hâhişkâr olamaz mıyız?

sürç-ü lisan ettikse affola, hakkınızı helal edin, Allah hepinizden razı olsun.

umarım ki bu konuyu burada sonlandırmış oluruz, umarım ki suları durulmuş, pusları dağıtmış, sütliman bir vasata doğru yelken açmış olalım.

Allaha emanet olun, saygıyla, muhabbetle kalın efendim.
Eyvallah Sayın Abim.
Keşke olabilsek söylediğiniz gibi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mustang aldığı ceza sonucu 3 banladı ve kıyamet koptu ama adama sormazlar mı @mustang profilindeki 3 sayfalık cezaları ne zaman aldın diye o kadar ceza puanını ne yaptın da topladın diye.

Forum kuralları açık anlamak istemeyene bir şey anlatmak gibi bir çabam olmayacak.

Şimdiye kadar kimseye forum kuralları dışında ceza vermedim bundan sonrada vermem ama hak edene de hak ettiği cezayı eksik etmem. Yarın aynı şeyi yapan olursa gene aynı cezayı alır açık net.
@REDFOKS Bana ceza verdiğinde ben 3 gün boyunca kendimi savunamaz oldum.
Çünkü siz başka birisine dediğim lafı üzerinize aldınız.Yine söylüyorum bu lafım size değildi,o bahsettiğin 3 sayfalık cezalarda görürsünüz herhalde bunları...
İnsanı Kaybetmek kolaydır,mesele kazanmaktır.
Ama siz ne yaptınız,orada Admin ile tartışırken siz müdahil oldunuz olaya,birde benim için gelirse gelir gelmezse gelmez diye tabir kullandınız.
Yani Kaybettiniz beni.
SDN Gibi bir Forumun Süper Moderatörüne bunlar yakışmıyor.
O cezayı Haketmedim,bu konuda Tüm SDN üyelerinin görüşleri ortada.
Siz istediğiniz kadar Forum Kurallarından dem vurun.O kurallara uymasak neredeyse 6 yıldır buralarda olmazdık.
Yarın bu Süper modluğu bıraktığınızda eğer Ömrümüz olursa bu olayı hatırlatacağım.Ve olaya birde bizim gözümüzden bakmanızı rica edeceğim.
Buda bu konudaki son mesajım artık.
Herkesin başını ağrıttım.
Bunu için Özür Dilerim.
Hayırlı Geceler.İyi Forumlar.
 

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Haklısınız buna müdahale etmemeliydim.Cuma günü birbirinize yedirecek güzel şeyler bulmuştunuz.

k98uz.png
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Haklısınız buna müdahale etmemeliydim.Cuma günü birbirinize yedirecek güzel şeyler bulmuştunuz.

k98uz.png
Bunlara bir şey demiyoruzki zaten @REDFOKS
Ben o lafı size demişmiyim dememişmiyim bunu söylermisiniz bana?
Çünkü o lafı size söylediğimi iddia ettiniz.
Çünkü verdiğiniz cezaya bir kulp bulmalıydınız ve buldunuzda. @tambjk mesajı yazdı,bende cevabını verdim.Mübarek Cuma Günü birbirimizi yemedik ki zaten.Buna fırsatımızda olmadı.
Şunu bana Tüm Samimiyetinizle söylermisiniz:
Bu cezayı siz mi verdiniz?
Yoksa @pesimist mi verdirdi?
O konu Mübarek Günde açılacak bir konumu idi?
Birde 3 sayfa cezamdan bahsettiniz.Neredeymiş bu cezalar.Ben ya 5 yada 6 ceza hatırlıyorum
Bunlara Samimiyetle cevap verebilirmisiniz?
 

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] bu forumdaki en yetkili adam; ceza vermek için birine şunu banla, ceza ver demez. Bu yazılanları sağ panelden gördüm ikinize de cezayı verdim. Yarın yazarsanız gene veririm.
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
@pesimist bu forumdaki en yetkili adam; ceza vermek için birine şunu banla, ceza ver demez. Bu yazılanları sağ panelden gördüm ikinize de cezayı verdim. Yarın yazarsanız gene veririm.
Ben Bu olaydan Alacağımı aldım.
Çıkaracağım Dersi çıkardım.Dilerim Sizde çıkarmışsınızdır.
Bir Musibet bin Nasihate bedelmiş derler,hakikaten ne güzel demişler.
Siz dediğim dedik,çaldığım düdük diye gideceksiniz anlaşılan.
Forumun ve Kendi Selametim açısından bu tartışmayı burada bitiriyorum.
Hayırlı Geceler.
 

01xÖMERx01

Doçent
Katılım
29 Eylül 2012
Mesajlar
620
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ona bakarsan forum kurallarında "acill yardım" edin gibi başlıklı konu açılmasıda yasak ama açıyolar


  • Yeni bir konu açarken başlıkların konuyauygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
 

ZaYn

Öğrenci
Katılım
21 Nisan 2013
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
site saglam sıkayet yok malesef uzulun :)
 

Oruc

Asistan
Katılım
15 Mart 2016
Mesajlar
106
Reaksiyon puanı
26
Puanları
28
Yaş
28
Bence son derce guzel zaten uyeler kural ihlali oldugu zaman uyariyor
 
Üst