Erkek Sevgiliye Süpriz Hediye Tavsiyeleri

Bu konuyu okuyanlar

nihatxp

Öğrenci
Katılım
7 Haziran 2007
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Erkek arkadaşınıza doğum gününde ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz bu hediye seçenekleri tam size göre! En çok beğeni kazanan hediye seçeneklerini sizinle paylaşıyoruz. Erkeklere hediye olarak sunulabilecek en özel seçenekler karşınızda! Siz de sevgilinizle birlikte unutulmaz bir gün geçirmek istiyorsanız bu hediye seçeneklerini tercih etmelisiniz. Erkek arkadaşınız ona yapacağınız bu hediye sürprizlerini çok beğenecek. En özel sürprizleri yapmaktan zevk alıyorsanız size destek olacak olan bu hediye seçenekleri büyük ilgi görecek. Doğum günü gibi özel bir günde erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir gün yaşatın!

Erkeklere Özel İlginç Hediyeler

4.jpg


Erkek arkadaşınıza en ilginç telefonu sunmak ister misiniz? Doğum günlerini unutulmaz sürprizlerinizle süslemek istiyorsanız bu ilginç hediye seçeneği tam size göre! Daha önce böyle bir hediye almamış olan erkek arkadaşınız çok şaşıracak. Görenlerin büyük beğenisini kazanan bu ilginç ürün çok konuşulacak.

7.jpg


Klavye kısayolundan oluşan bu lamba çok konuşulacak. Bilgisayar başından ayrılmayan erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz bu ilginç lamba büyük beğeni kazanacak. Sevgilinize doğum gününde en özel hediyeyi vermek istiyorsanız bu seçenek tam size göre! Daha önce bu kadar enteresan bir hediyeyle karşılaşmamış olan erkek arkadaşınızın şaşkınlığını görmeye hazır olun!

akrobat3Pot-500x500.jpg


Her türlü şekle girebilen bu tripod çok konuşulacak. Fotoğraf çekmeyi seven erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en özel hediyeler arasında yer alan bu ürün sevgilinizin elinden düşmeyecek. Farkınızı ortaya koyacak olan bu ürün çok beğenilecek. Dudaklarınız kanayana kadar aşk sözcükleri fısıldayarak hatırlanmaktansa en özel hediyeyi sunarak gönüllere taht kurmayı tercih etmelisiniz..

atacHesapMakinasi_01-500x500.jpg


Hem hesap makinesi hem de ataçların sığınağı olan bu ilginç ürün erkek arkadaşınızın sahip olabileceği en kullanışlı ürünler arasında yer alacak! Siz de erkek arkadaşınıza sunacağınız hediyelerin herkes tarafından beğenilmesini istiyorsanız enteresan seçenekleri tercih etmelisiniz.. Herkesin sahip olmak isteyeceği türde kullanışlılığa sahip olan bu hediye seçeneği erkek arkadaşınızın da vazgeçilmezi olacak..

aynaliSaat-79427-500x500.jpg


Bakımına önem veren erkek arkadaşınıza çok şaşıracağı bir hediye sunmaya var mısınız? Hem saat hem ayna işlevini gören bu ürün herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Aşkınıza büyük destek sağlayacak olan bu hediye seçeneği erkek arkadaşınızın şimdiye kadar almış olduğu özel hediyeler arasında yer alacak. Siz de unutulmazlıklara imza atmak istiyorsanız doğru kararlar vermelisiniz.

cay_suzgeci_03-500x500.jpg


Çay düşkünlüğü olan erkek arkadaşınıza verebileceğiniz oldukça kullanışlı bu kaşığa herkes sahip olmak isteyecek. Poşet çaya son verecek olan bu kaşık sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Siz de beğeni kazanacak ürünleri vermenin sevincini yaşayın! Doğum günü olan erkek arkadaşınıza her zaman benzer ürünleri vermekten sıkıldıysanız bu hediye seçeneğini onunla tanıştırmalısınız.

elmaHoparlor_003-500x500.jpg


Müzik dinlemeyi seven erkek arkadaşınıza vazgeçemeyeceği bir müzik keyfi yaşatmak ister misiniz? Bu ilginç elma hoparlörü gören erkek arkadaşınız çok şaşıracak. Siz de sevgilinize unutamayacağı bir doğum günü yaşatmak istiyorsanız diğer davetlilerden çok farklı hediye sunumlarında bulunmalısınız! Bu ürün size en büyük desteği sağlamaya hazır! *

FB1013652kahverengi-desenli-deri-sigaralik-kisa-sigaralar-icindir-erkek-hediyeleri.jpg


Sevgilinize deri kaplamalı bir sigara tabakası vermek isterseniz verebileceğiniz en özel hediye seçeneği karşınızda! Daha önce bu kadar güzel bir sigaralığa sahip olmamış olan sevgilinizin mutluluğu gözlerinden okunacak. Sevginizi geleceğe taşımanıza yardımcı olacak hediye seçenekleriyle aşkınıza kök saldırmanın tam zamanı!
 

Kolibandı

Öğrenci
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
30
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
en sondaki güzelmiş deri kaplamalı sigara tabakası olan
 

ReDo

Müdavim
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Hiç erkek sevgilim olmadı.
 
Üst