Monitör Satın Alma Rehberi

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Yeni bir Monitör satın almak istiyorsunuz fakat hangi özelliğe dikkat edeceğini bilmiyorsunuz. O halde sizler için hazırladığımız Monitör satın alma rehberine bakmanızı tavsiye ederiz.

Yeni bir sabit monitör satın almak istiyorsunuz fakat hangi özelliğe dikkat edeceğini bilmiyorsunuz. O halde sizler için hazırladığımız monitör satın alma rehberine bakmanızı tavsiye ederiz.
Monitör seçimi gerçekten oldukça zor. Piyasada birçok marka ve model var. Tasarımdan tutun ergonomi, birlikten gelenler ve teknolojiler. Buna ek olarak bağlantı çeşidi ve teknik özellikler de monitörlerde büyük fark yaratıyorlar. Tüm bunları topladığınızda kafanızın karışması oldukça doğal (Sabit Disk Satın Alma Rehberi).
SDN Editörleri, monitör satın alırken en çok nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizler için anlattı. LCD ve LED ürünlerden tutun, ekran büyüklüğü, kontrast oranı, parlaklık, tepkime süresi ve D-Sub, DVI, HDMI bağlantılı ürünlerine kadar... Monitörler kutuların üstünde yazan tüm teknik verileri sizler için yorumladık.


[SDNTV]2010_02_10_monitor_satinalma.mp4[/SDNTV]


Satın alma rehberimizde markadan bağımsız tavsiyeler veriyoruz. Teknolojilere en basit şekilde değinip, en çok nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizlere anlatıyoruz. İhtiyaca uygun ürün seçiminin nasıl yapılacağını, hangi özellik ve fonksiyonların ne gibi avantajları olup olmadığını sizler için derledik (Ekran Kartı Satın Alma Rehberi).
:: Sabit disk satın alırken en çok nelere dikkat ediyorsunuz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

rise

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
9,893
Reaksiyon puanı
3,247
Puanları
113
22' için yüzümüzü Avrupaya döndük öyleyse :)
 

buhari

Öğrenci
Katılım
11 Kasım 2006
Mesajlar
81
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Teşekkür ederim rehber için. Şu avrupadan gelen monitörlerden birisi philips sanırım, fakat diğeri hangi marka, var mı bilen acaba?
 

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
philips mi kaldı
tıpkı sony gibi o da tv lere yöneldi
 

vegaturk

Müdavim
Katılım
21 Haziran 2008
Mesajlar
3,718
Reaksiyon puanı
117
Puanları
0
Samsung 22 inç kullanıyorum gayette memnunum
 
Üst