oBsCuR HoMmE dedi ki:lucifer dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:SDN bayanlarından en cesuru belli oldu...
Tebrikler Gizem Durmaz...
Durmaz ailesi ilklerin öncüsü![]()
![]()
![]()
Durma Devam Et Powerade![]()
![]()
![]()
^^
şaka bir yana bulamıyorum yaw... elbiseler bir yerlere gitti ama nerde belli değillerpesimist dedi ki:emubaltaci dedi ki:oohh burası almış başını gitmişpesi resimdeki kazağımı bulamıyorum o konudada yardımcı olurmusun ;D
Bana verdin ya o gün. Al kardeşim sen takıl diye.. Aaa çok ayıp![]()
emubaltaci dedi ki:
bonus kart reklamında oynamış olma olasılığın kaç :}pesimist dedi ki:Tamam tamam. Alın size o zaman şirin şeker fotoğrafım ^^
![]()
Troy dedi ki:yahu hepsi de eli yüzü düzgün çocuklar![]()
m1903 dedi ki:bonus kart reklamında oynamış olma olasılığın kaç :}pesimist dedi ki:Tamam tamam. Alın size o zaman şirin şeker fotoğrafım ^^
![]()
PcMaSTeR dedi ki:Ramazan Ayı olmasaydı Göremiyecekmiydik Seni?Ş..T
pesimist dedi ki:denizhan, 1.resimde arkadaşlarına network dedin onlar da anlamadılar, ondan yüzün asıldı dimi![]()
![]()
speedfreak dedi ki:Bu da ben B)
![]()
Denizhan Dakılır dedi ki:tamam yarın kiralık katil tutup hepinizi vurdutcam![]()
warkortali dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:tamam yarın kiralık katil tutup hepinizi vurdutcam![]()
Bizi bu kadar sevdiğini bilmiyorduk öğrenmiş olduk![]()
seni göremedik @RunalRuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:tamam yarın kiralık katil tutup hepinizi vurdutcam![]()
Bizi bu kadar sevdiğini bilmiyorduk öğrenmiş olduk![]()
bence hepsini bi yere toplat bomba at daha az masraflı olur![]()