Bayanı en güzel anlatan şiir

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
BİR KADIN

Bir kadın çocuktur aslında.
Çocuk gibi davranmayı sever.
Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini de ister.
Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak okşamalıdır erkek kadını.
Ama her kadın çocukça da olsa dinlenilmesini
virgul.gif
dikkate alınmasını ister.
Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz
virgul.gif

ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz.
Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez.
İster ki erkeğin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler.
Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de
erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.
Bir kadın sevgilidir aslında.
İçinde her zaman sevgiyi taşır.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz.
Zor sever ama tam sever.
Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için
yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.
Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.
Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.
Ancak beyninde yer etmemişseniz her an terk edilebilirsiniz.
Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette.
Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acımak" duygusudur.
Bir kadın yalnızdır aslında.
Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.
Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.
O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.
Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz.
Yalnızlık onun sığınağıdır.
O sığınağa ne zaman gireceğine
virgul.gif
ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir.
Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.
Bir kadın bilgindir aslında.
Neler yapabileceğini erkek akli hayal bile edemez.
Yaratıcılığının sınırı yoktur.
Ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.
Hoyratça harcamaz yaratıcılığını sadece erkeğine saklar.
Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir.
Çünkü yaşamınız asla sıradan olmayacaktır.
Bir kadın hayattır aslında.
Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor.
Yemek yemek
virgul.gif
su içmek bile.
Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup
içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?
Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız
virgul.gif
ne yazık ki yaşamıyorsunuz.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. (Yalan)

zortik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bağyan mı ?
kadını demek istedin heralde :)

ooppss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biz erkekler hep angutuzdur..
bir kadın bizi anlamak için hiç çaba sarfetmez şak diye bi bakışta anlarda
biz angut erkekler kadınları anlamak için çırpınıp (!) dururuz..
yukarıdaki gibi fakat erkekleri anlatan kaç şiir vardır..
fakat kadınların aslında ne demek istediğini anlatan bir sürü yazı,şiir felsefi görüş falan vardır..
işin garibi bu yazıları yazanların bir kısmı kadındır.. biz kadınlar şöyleyizdir böyleyizdir diye anlatırlar..
sanki tüm kadınlar aralarında toplanıp bir sözcü seçmişler bunun dedikleri hepimizi anlatır demişler..

faceoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bayanlar neden bukadar keşfedilmeyi bekliyorlar anlamış değilim. zira benim etrfımda gördüğüm bazı olaylar bayanların neye (para) daha çok önem verdiğini bana daha net gösteriyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
bayanlar neden bukadar keşfedilmeyi bekliyorlar anlamış değilim. zira benim etrfımda gördüğüm bazı olaylar bayanların neye (para) daha çok önem verdiğini bana daha net gösteriyor.

Katılıyorum para varsa tamamdır...:thumbup:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Neler yapabileceğini erkek akli hayal bile edemez.
Yaratıcılığının sınırı yoktur.

doğru..:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bende 4.satırda sıkıldım of aman dedim sonuna kadar okuyanlara helal olsun.Zaten okuduklarımın hepsi yalanda işte büyük ihtimal diğerleri de yalandır.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Valla bende 4.satırda sıkıldım of aman dedim sonuna kadar okuyanlara helal olsun.Zaten okuduklarımın hepsi yalanda işte büyük ihtimal diğerleri de yalandır.
al benden de o kadar sonuna kadar okuyamadım...
kazmalığımdan mı hayır
odunluğumdan mı hayır
sadece ve sadece samimi gelmedi o kadar... :hammer:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben zaten dediğim gibi 4. satırda sıkıntı bastı baydı beni şiir yani şiirleri pek de sevmem birde bu şiirde hem kadınları anlatıyor hemde yalan anlatıyor.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Allah'ım biz kullarını kadınların şerrinden koru...
AMİN
:D:D:D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben sonuna kadar okudum. Kadınlar olmadan bu hayat çok sıradan olurdu -ki zaten olmazdık ya ;) neyse.. Kadınlar bilgisayar gibi benim için. Ömrünün sonuna kadar keşfetmeye çalışırsın. Bir gün baya bi şeyler bilyiorum derken, tak mavi ekran verir sana. Hiç bir zaman bıraktığın gibi bulamazsın. Simgeler dağılmıştır. Dün çalıştırdığı programı ertesi gün çalıştırmaz. Dün yaptığını, bugün yapamaz. sürekli updateler yüklemek zorundasın. İki gün değişik bi şey yapmasan sıkıldım der, sorun çıkar. Bazen update'lerde ters tepebilir. Ne olacağı hiç belli olmaz. Modayı çok sever. Gözü hep yeni trendlerdedir. işlemcinin 4 çekirdeklisi gibi, arabanın 4 çekişlisini sever. Olay basittir aslında. Erkekler güzelliği, kadınlar gücü sever..

Bu konuda bir ustanın da yorumunu almak lazım aslında. Davranışsal psikolojinin kurucularından olan Sigmun Freud bir rivayete göre şöyle der. Hayatımda öğrenemediğim tek şey, kadınların ne istediğidir. çünkü kadınlar da ne istediğini bilmiyor...

Not: bu yorumum ateş kabilesinden olan kadınlar içindir. :) Ve en yaygın tiplerdir. Sayıları 3'ü 5'i geçmese de Su ve Toprak kabilelerinden olan kadınlar en iyileridir. Küçük şeylerden mutlu olmayı bilirler. Benimde favorilerimdir ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Çok sevdiğim birisi demişti ki bana: Çok laf kişinin anlatım yetersizliğinden kaynaklanıyo, bişeyi anlatmak için kelime oyunlarıyla süslemeye çalışıyorsan kıvırdığın bariz beceriksizliğinin kanıtıdır :D
Söyleyen kendini biliyo !:D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Sonuna kadar okudum. Haklı bir yazı lakin şiir değil.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bir filmde duymuştum "Gök mavidir, deniz ıslak, kadınlar ANLAŞILMAZ!" bu sebeple kendilerini ifşa etme, ettirme(!) görevlerini taşeron erkeklere yüklerler. Bunu erkekler ne karşılığı(!) yapıyor, bilemiyorum doğrusu. Ben sadece Biyolojik farklılık olduğunu düşünür ve kabul ederim. Diğer farklılıklar içinse, erkeklerin kendilerini yeterince anlatamaması olarak kabul ediyorum. Bir erkek onun adına birşeyler yapabilecekken neden kadının kendisi yapsın ki? İnsanları, duyguları ve durumları yönetmeyi iyi biliyorlar ve beceriyorlar. Ama ne olursa olsun hala onlara AŞIĞIZ...:clap:

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazıyı okumama gerek yok kadınları çok kolay anlıyorum. Onlar bozulmuş veya virüs bulaşmış bir PC gibidir diyebiliriz. Çünkü yapacakları bazen mantıklı bazen mantıksız olabilir. Bizler kararlı orjinal yazılımken onlar, Henüz kararsız beta sürüm. :)) Ama Beta sürüm olmadan orjinal sürüm de olamaz :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çok sevdiğim birisi demişti ki bana: Çok laf kişinin anlatım yetersizliğinden kaynaklanıyo, bişeyi anlatmak için kelime oyunlarıyla süslemeye çalışıyorsan kıvırdığın bariz beceriksizliğinin kanıtıdır :D
Söyleyen kendini biliyo !:D

Sanırım yorumun benim yazdıklarım içindi. "Söyleyen kendini biliyo" demişsin ama söylenen kendini bilmiyor şekerim. :)

Yazdığımı okuyupta böyle bir şey düşündüysen, eyvallah derim. Ama okumadan bunları karaladıysan , ayıp etmişsin. Benim bu iki-üç paragrafta anlattığımı iki satırda anlat da, senden öğrenelim nasıl anlatılırmış. Ne dersin?

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sanırım yorumun benim yazdıklarım içindi. "Söyleyen kendini biliyo" demişsin ama söylenen kendini bilmiyor şekerim. :)

Yazdığımı okuyupta böyle bir şey düşündüysen, eyvallah derim. Ama okumadan bunları karaladıysan , ayıp etmişsin. Benim bu iki-üç paragrafta anlattığımı iki satırda anlat da, senden öğrenelim nasıl anlatılırmış. Ne dersin?

Biliyo biliyo özellikle belirteyim onu söyleyen kişi benim :rolleyes:

İsmaille msn konuşması esnasında söyledimde :hammer: böyle başımı yarıyo taşı bana yani :) o yüzden yazdım espriyle karışık kimmiş o diye :D Sizin eşsiz güzel yorumunuza bişey demez o :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Biliyo biliyo özellikle belirteyim onu söyleyen kişi benim :rolleyes:

İsmaille msn konuşması esnasında söyledimde :hammer: böyle başımı yarıyo taşı bana yani :) o yüzden yazdım espriyle karışık kimmiş o diye :D Sizin eşsiz güzel yorumunuza bişey demez o :)

Romantik İsmail kardeşim, bana cevap vermene gerek yok o zaman. Prenses, tşkler :) Benim için bir zevkti....

extra_terrestre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben sonuna kadar okudum. Kadınlar olmadan bu hayat çok sıradan olurdu -ki zaten olmazdık ya ;) neyse.. Kadınlar bilgisayar gibi benim için. Ömrünün sonuna kadar keşfetmeye çalışırsın. Bir gün baya bi şeyler bilyiorum derken, tak mavi ekran verir sana. Hiç bir zaman bıraktığın gibi bulamazsın. Simgeler dağılmıştır. Dün çalıştırdığı programı ertesi gün çalıştırmaz. Dün yaptığını, bugün yapamaz. sürekli updateler yüklemek zorundasın. İki gün değişik bi şey yapmasan sıkıldım der, sorun çıkar. Bazen update'lerde ters tepebilir. Ne olacağı hiç belli olmaz. Modayı çok sever. Gözü hep yeni trendlerdedir. işlemcinin 4 çekirdeklisi gibi, arabanın 4 çekişlisini sever. Olay basittir aslında. Erkekler güzelliği, kadınlar gücü sever..

Bu konuda bir ustanın da yorumunu almak lazım aslında. Davranışsal psikolojinin kurucularından olan Sigmun Freud bir rivayete göre şöyle der. Hayatımda öğrenemediğim tek şey, kadınların ne istediğidir. çünkü kadınlar da ne istediğini bilmiyor...

Not: bu yorumum ateş kabilesinden olan kadınlar içindir. :) Ve en yaygın tiplerdir. Sayıları 3'ü 5'i geçmese de Su ve Toprak kabilelerinden olan kadınlar en iyileridir. Küçük şeylerden mutlu olmayı bilirler. Benimde favorilerimdir ;)

helal olsun guzel yorum..toprak kabilesinden oldugum için de daha mi bir hosuma gitti ne :D

ayrica siiri okumaya usenen ama yorum yazmaya usenmeyen arkadaslari esefle kiniyorum :D

siir için tesekkurler princess..

Heyban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Kadınları anlamak zordur çünkü Tanrı onları md5 şifreleme algoritması ile şifreledi"
diye bir söz var onu açıklıyor :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"Kadınları anlamak zordur çünkü Tanrı onları md5 şifreleme algoritması ile şifreledi"
diye bir söz var onu açıklıyor :)
+1:thumbup:
Cyclic Redundancy Check hatası da veriyorlar. MS le anlaşmalılar mı ne :)
Virüs gibi DNA'ları değişebiliyor. Tam "Tedavi" Buldum, şifreyi kırdım diyorsunuz, karşınıza "Bu anahtar/çözüm eski versiyonlar için geçerli" diye cevap çıkıyor. Bize "Open Source-Açık Kaynak Kodlu" sürümler lazım, "Closed Source-Kapalı Kaynak Kodlu" sürümler değil... :hammer: Off Allah'ım offf.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Katılıyorum para varsa tamamdır...:thumbup:

+1 Altını çizerek yazıyorum ; Hepsini aynı kefeye koymuyorum lakin bayanların %95 i alışveriş arsızı bu bağlamda para onların kutsalları arasında yerini her daim koruyor ve korumaya devam edecek...Şimdi bunun üzerine yazabilirler bizim için önemli sizin için değil mi diye :D Evet önemli , çünkü o olmadan sizi memnun edemeyiz...

Bunun dışında siz asırlardır çözülmeyi bekleyen bir bulmacasınız , ama şuna emin olun hiçbir bulmaca sizin kadar kaprisli değildir...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Zor sever ama tam sever.

nadıl da doğru söylenmişş
teşekkürler prensescim

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
@GKHNCKR lafım hiç bi şekilde sana karşı değildi :), sadece @Pr!ncess'a biraz takılmak istedim o kadar :) Kadınları anlamak zor diyorum ben :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Zor sever ama tam sever.

nadıl da doğru söylenmişş
teşekkürler prensescim

Sen sağol Ladymmmmmm :clap:

miraçımm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar hoşgeldiniz.
istediklerinizi sorun ben burayı hergün ziyaret etmeye çalışıcam ve ettikçe sorunlarınız çözülücek:clap:

warmı sorusu olan???:wub:
:thumbup1::thumbup1::thumbup1: