%100 Güvenli Temizlik! COMODO System Cleaner 1.1.64943.35

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
screenshots_big_img1.gif

Sürekli kullandığım bir programı sizinle paylaşmak istedim. Comodo Sistem Temizleyici, Windows XP veya Vistanın, daha hızlı, daha güvenli ve daha verimli olmasını sağlayan güçlü bir takımdır.
Sisteminizi birkaç fare tıklaması ile özelleştirme
En iyi sistem performansı, disk alanı ve Kayıt Defteri Temizleyici ve Disk Temizleyici araçları ile genel istikrar ve yüksek performans
Internet tarayıcılarının önbelleklerini, gizliliğinizi 1 tıkla temizleme
Windows uygulamalarının geçici dosyaları temizleme
Eğer önemli dosyalarınızı yanlışlıkla silinmiş olduğunuz zaman % 100 Güvenli Temizleme - Benzersiz 'Kayıt Koruma' ve 'Güvenli Sil' özellikleri otomatik olarak sistem geri yükleme

XP ve Vista ve Windows 2003 Server için 32 bit ve 64 bit sürümleri için bulunmaktadır. Comodo Sistem Temizleyici % 100 ev ve iş kullanıcıları için ücretsizdir.

Download 32 Bir version

Download 64 bit version

Yazan: SabotajMC

CptCorelli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Comodo' nun sitesini sürekli takip ediyorum ve free olan yazılımlarını kullanıyorum. Kerio, Outpost, Zone Alarm Pro gibi yazılımları da kullandım. Hem gelen tehditlere karşı hem de Firewall kullanılabilirliği ve yönetilebilirliği olarak diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Free olanları bile kesinlikle tafsiye ediyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Güzlele benziyor ama korktum fazla dosya siliyor bu programın zararı var mı varsa neler?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Millet üzgünüm ama bu program bana zarar verdi.Yükledim temizleme yaptırdım dediğim gibi fazla dosya sildi.

Sonra restart now dedi tıkladım yemin ettim 3 dk bekledim sonra su faturasını yatırdım geldim baktım hala bilgisayar açılacak.Belki 10 dk bekledim bilgisayarı açılmadı hep o yükleme yerinde durmadan yüklüyordu.Bende dizin hizmetleri geri yükleme modu(güvenli mod işte)ndan girdim sildim o programı 20 saniyede açıldı pcim vallahi de diyorum 10 dkyi geçmiştir belki açılmadı pcim.Ben diyorum güvenmeyen kullanmasın ya da bilgisayardan ya da programlardan iyi anlamayan.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yaaaa hiç güleceğim yoktu yaa winzorttayken kurmutum az kalsın C://windows gidiyordu :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Millet üzgünüm ama bu program bana zarar verdi.Yükledim temizleme yaptırdım dediğim gibi fazla dosya sildi.

Sonra restart now dedi tıkladım yemin ettim 3 dk bekledim sonra su faturasını yatırdım geldim baktım hala bilgisayar açılacak.Belki 10 dk bekledim bilgisayarı açılmadı hep o yükleme yerinde durmadan yüklüyordu.Bende dizin hizmetleri geri yükleme modu(güvenli mod işte)ndan girdim sildim o programı 20 saniyede açıldı pcim vallahi de diyorum 10 dkyi geçmiştir belki açılmadı pcim.Ben diyorum güvenmeyen kullanmasın ya da bilgisayardan ya da programlardan iyi anlamayan.
Benim C://windows gitti isterim ben başka bir şey :img-music: