Soru DVD okuyucu olmayan laptopa nasıl format atılır

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Flash belleğe windowsun kendi sitesinden UEFI olarak, tercih ettiğiniz windows sürümünü indirip kurabilirsiniz.

Can_AKA_

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
75
Adım adım anlattığım, onlarca kez bu yöntemle kurulum yaptığım rehberdeki 10 adımı takip ederek kolayca kurulum yapabilirsiniz. Tavsiyem; bu işlem için kullanacağınız belleği biçimlendirmeyip çekmecenize atmanız ve ihtiyaç olduğunda kullanarak format atmanız yönünde olacaktır.

Reaksiyon puanı
0
laptopu nasıl flash bellekten başlatacağım dvd ile format atarken biostan başlangıcta dvd rom u gösteriyorduk bu bilgisayarda biosa nasıl gireceğim bilmiyorum bilgisayarı açınca acer yazısından başka yazı çıkmıyor hemen masaüstü açılıyor

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
laptopu nasıl flash bellekten başlatacağım dvd ile format atarken biostan başlangıcta dvd rom u gösteriyorduk bu bilgisayarda biosa nasıl gireceğim bilmiyorum bilgisayarı açınca acer yazısından başka yazı çıkmıyor hemen masaüstü açılıyor
Shift+Yeniden başlat yapın. Lütfen bekleyini görene kadar shift tuşuna basılı tutun. Kurtarma seçenekleri gelecek. Sorun gider deyin. Gelişmiş seçenekler deyin. Sonrasında UEFI donanım yazılımı ayarları mı ne var (UEFI yazan seçeneği seçin kısaca). Yeniden başlatın. BIOS açılacak. Oradan USB'yi başa getirebilirsiniz ya da boot menü açılabiliyorsa oradan USB'yi seçip kurulumu başlatabilirsiniz.