- Reaksiyon puanı
- 19,152
Gow, stray'le pek kapışamaz garanti gow daha iyi ama RDR'nin yanına yaklaşamaz.Belki Stray'le kapışırlar.
Gow, stray'le pek kapışamaz garanti gow daha iyi ama RDR'nin yanına yaklaşamaz.Belki Stray'le kapışırlar.
O işin makarası...Gow, stray'le pek kapışamaz garanti gow daha iyi
Aynen o oyunları oynamak ve anlamak zeka ile yetenek ister. RDR 2 gibi kolayca ilerleme kazanılan bir oyunun dengi olamazlar SATEN.God of War'mış, Elden Ring'miş bunlar RDR 2'nin dengi oyunlar değil. Belki Stray'le kapışırlar.
Elden Ring neyse de GoW'ın zeka istediğini pek sanmıyorum dostum.Aynen o oyunları oynamak ve anlamak zeka ile yetenek ister. RDR 2 gibi kolayca ilerleme kazanılan bir oyunun dengi olamazlar SATEN.. Stray'i bilmiyorum oynamadım, simülasyona benziyor.
Yetenek ve zeka ister o da. Oynanış olarak bir sürü kombo var. Aklında tutmak için zeka lazımElden Ring neyse de GoW'ın zeka istediğini pek sanmıyorum dostum.
Zeka,yetenek? Oyunun kalitesinden bahsetmiyor muyuz?Aynen o oyunları oynamak ve anlamak zeka ile yetenek ister. RDR 2 gibi kolayca ilerleme kazanılan bir oyunun dengi olamazlar SATEN.. Stray'i bilmiyorum oynamadım, simülasyona benziyor.
Kombo yapmak zeka ve yetenek istiyormuş... Öyle miymiş ya? E madem öyle RDR'de de yükseltmeler, craft, onur sistemi, silah temizliği, çekirdekler, ödül, iklim şartlarına göre kıyafet tercihi gibi tonla durum bulunuyor. Tuş kombinasyonuyla kombo atmakla arasında çok fark var. RDR'nin olay örgüsünde bulunan gizemler bile senin kombo için kullandığın zekanın katbekat fazlasını istiyor.Yetenek ve zeka ister o da. Oynanış olarak bir sürü kombo var. Aklında tutmak için zeka lazım. Oynayabilmek için de yetenek lazım. RDR 2'de olmayan türden şeyler bunlar
.
Tabi RDR 2 çok hantal olduğu için her şeyi ağır ağır işliyor anlamak için zeka kullanmaya bile gerek yok. GoW'da ki gizemler de daha etkileyici.Kombo yapmak zeka ve yetenek istiyormuş... Öyle miymiş ya? E madem öyle RDR'de de yükseltmeler, craft, onur sistemi, silah temizliği, çekirdekler, ödül, iklim şartlarına göre kıyafet tercihi gibi tonla durum bulunuyor. Tuş kombinasyonuyla kombo atmakla arasında çok fark var. RDR'nin olay örgüsünde bulunan gizemler bile senin kombo için kullandığın zekanın katbekat fazlasını istiyor.
GoW çok zorlamasın beynini, dikkat et bebeğim. Sonra yakarsın devreleriTabi RDR 2 çok hantal olduğu için her şeyi ağır ağır işliyor anlamak için zeka kullanmaya bile gerek yok. GoW'da ki gizemler de daha etkileyici.
Bir oyun için seviyeni düşür böyleGoW çok zorlamasın beynini, dikkat et bebeğim. Sonra yakarsın devreleri
Oyun üzerinden zeka yorumu yapan çarla konuşmak için şartBir oyun için seviyeni düşür böyle.
Zeka ve yetenek gerektirmeyen ve bir o kadar da hantal sıkıcı bir oyun için kendini bu kadar düşürme istersen.Oyun üzerinden zeka yorumu yapan çarla konuşmak için şart.
O zor. Oynamıyorum ben onu.Oyun kavganızı en çok yetenek ve zeka gerektiren oyun olan mayın tarlası ile bölüyorum ?
benim kesinlikle gta vice citynin türk modu ve san andreas ikisini de unutamıyorum gta vice city ile büyüdüm. çok eğlenirdim oynarken ilk %100 bitidrdiğim oyun da san andreas biraz daha bilinçlenmiştim oynadığımda. ilk defa bi oyunu hikayesine göre oynadığım için en aklımda kalan o oldu.harbi soruyorum. aklınıza yer eden , önünüze her oyunu verseler de ben bu oyundan vazgeçmem arkadaş , diyeceğiniz bir oyun var mı ?
benim gta 4 mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marvel's Spider-Manharbi soruyorum. aklınıza yer eden , önünüze her oyunu verseler de ben bu oyundan vazgeçmem arkadaş , diyeceğiniz bir oyun var mı ?
benim gta 4 mesela.
Çok iyi liste. ama nedense cod serisini hiç sevemiyorum.The Witcher 3
The Last Of Us
God Of War
Uncharted 4
Uncharted Lost Legacy
The Order 1886
Horizon Zero Dawn
Until Dawn
Gta San Andreas
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4 Modern Warfare
Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty Modern Warfare 3
Çok güzel bir oyuna benziyor. @_Zaur_ bak hele güzel mi?
Sony'nin stüdyoları ile Rockstar kalitesi çok yaklaştı. Özellikle açık dünya tarafında iyi bir iş çıkartırlarsa Rockstarı taht dan alırlar.Rdr2. Daha iyisi çıkarsa rockstar çıkartır ona eminim
Call of duty ve cs goharbi soruyorum. aklınıza yer eden , önünüze her oyunu verseler de ben bu oyundan vazgeçmem arkadaş , diyeceğiniz bir oyun var mı ?
benim gta 4 mesela.
Katılıyorum fakat benim açımdan değişen bir durum yok. Şöyle ki, zaten singleplayer oyuncusuyum ve işin multiplayer kısmını kovalamıyorum bu yüzden sorun değil. Elbette, çevrimiçi ortamdan keyif alan arkadaşlar bu gibi haberlerden haz etmiyorlar haliyle haklı olarak.Red Alert muazzam bir seri. EA sunucuları kapatarak büyük bir aptallık yaptı. Age of Empires gibi bu seri de devam edebilirdi. Umarım devamı gelir.
GoW 2018'i 7.sınıfa giden kardeşim zorlanmadan 2hafta da bitirdi.Tabi RDR 2 çok hantal olduğu için her şeyi ağır ağır işliyor anlamak için zeka kullanmaya bile gerek yok. GoW'da ki gizemler de daha etkileyici.
aslında aşırı bulmacalı ve zekanı aktif kullanman gereken oyunlar olmadıkça her oyun yarım saat 1 saat bakınca anlaşılıyor.GoW 2018'i 7.sınıfa giden kardeşim zorlanmadan 2hafta da bitirdi.