Öneri Oynadığınız en iyi oyun neydi?

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
God of War'mış, Elden Ring'miş bunlar RDR 2'nin dengi oyunlar değil. Belki Stray'le kapışırlar.
Aynen o oyunları oynamak ve anlamak zeka ile yetenek ister. RDR 2 gibi kolayca ilerleme kazanılan bir oyunun dengi olamazlar SATEN. :D. Stray'i bilmiyorum oynamadım, simülasyona benziyor.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Aynen o oyunları oynamak ve anlamak zeka ile yetenek ister. RDR 2 gibi kolayca ilerleme kazanılan bir oyunun dengi olamazlar SATEN. :D. Stray'i bilmiyorum oynamadım, simülasyona benziyor.
Elden Ring neyse de GoW'ın zeka istediğini pek sanmıyorum dostum.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Elden Ring neyse de GoW'ın zeka istediğini pek sanmıyorum dostum.
Yetenek ve zeka ister o da. Oynanış olarak bir sürü kombo var. Aklında tutmak için zeka lazım :D. Oynayabilmek için de yetenek lazım. RDR 2'de olmayan türden şeyler bunlar :D.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Yetenek ve zeka ister o da. Oynanış olarak bir sürü kombo var. Aklında tutmak için zeka lazım :D. Oynayabilmek için de yetenek lazım. RDR 2'de olmayan türden şeyler bunlar :D.
Kombo yapmak zeka ve yetenek istiyormuş... Öyle miymiş ya? E madem öyle RDR'de de yükseltmeler, craft, onur sistemi, silah temizliği, çekirdekler, ödül, iklim şartlarına göre kıyafet tercihi gibi tonla durum bulunuyor. Tuş kombinasyonuyla kombo atmakla arasında çok fark var. RDR'nin olay örgüsünde bulunan gizemler bile senin kombo için kullandığın zekanın katbekat fazlasını istiyor.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Kombo yapmak zeka ve yetenek istiyormuş... Öyle miymiş ya? E madem öyle RDR'de de yükseltmeler, craft, onur sistemi, silah temizliği, çekirdekler, ödül, iklim şartlarına göre kıyafet tercihi gibi tonla durum bulunuyor. Tuş kombinasyonuyla kombo atmakla arasında çok fark var. RDR'nin olay örgüsünde bulunan gizemler bile senin kombo için kullandığın zekanın katbekat fazlasını istiyor.
Tabi RDR 2 çok hantal olduğu için her şeyi ağır ağır işliyor anlamak için zeka kullanmaya bile gerek yok. GoW'da ki gizemler de daha etkileyici.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Tabi RDR 2 çok hantal olduğu için her şeyi ağır ağır işliyor anlamak için zeka kullanmaya bile gerek yok. GoW'da ki gizemler de daha etkileyici.
GoW çok zorlamasın beynini, dikkat et bebeğim. Sonra yakarsın devreleri

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Oyun kavganızı en çok yetenek ve zeka gerektiren oyun olan mayın tarlası ile bölüyorum ?

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
harbi soruyorum. aklınıza yer eden , önünüze her oyunu verseler de ben bu oyundan vazgeçmem arkadaş , diyeceğiniz bir oyun var mı ?
benim gta 4 mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim kesinlikle gta vice citynin türk modu ve san andreas ikisini de unutamıyorum gta vice city ile büyüdüm. çok eğlenirdim oynarken ilk %100 bitidrdiğim oyun da san andreas biraz daha bilinçlenmiştim oynadığımda. ilk defa bi oyunu hikayesine göre oynadığım için en aklımda kalan o oldu.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
harbi soruyorum. aklınıza yer eden , önünüze her oyunu verseler de ben bu oyundan vazgeçmem arkadaş , diyeceğiniz bir oyun var mı ?
benim gta 4 mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marvel's Spider-Man
Batman Arkham City
Sonic Adventure 2

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
The Witcher 3
The Last Of Us
God Of War
Uncharted 4
Uncharted Lost Legacy
The Order 1886
Horizon Zero Dawn
Until Dawn
Gta San Andreas
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4 Modern Warfare
Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty Modern Warfare 3
Command & Conquer
Company Of Heroes 2

Son düzenleme:

TheGodd

THATS WHY I FIGHT FOR YOU , ALBERQUERQUE!
Reaksiyon puanı
94
The Witcher 3
The Last Of Us
God Of War
Uncharted 4
Uncharted Lost Legacy
The Order 1886
Horizon Zero Dawn
Until Dawn
Gta San Andreas
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4 Modern Warfare
Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty Modern Warfare 3
Çok iyi liste. ama nedense cod serisini hiç sevemiyorum.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Command & Conquer™ diyorum ben buna aynı zamanda bir strateji sevdalısı olarak.

Hell March hâlâ kulağımda.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Command & Conquer™ diyorum ben buna aynı zamanda bir strateji sevdalısı olarak.

Hell March hâlâ kulağımda.

Red Alert muazzam bir seri. EA sunucuları kapatarak büyük bir aptallık yaptı. Age of Empires gibi bu seri de devam edebilirdi. Umarım devamı gelir.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Red Alert muazzam bir seri. EA sunucuları kapatarak büyük bir aptallık yaptı. Age of Empires gibi bu seri de devam edebilirdi. Umarım devamı gelir.
Katılıyorum fakat benim açımdan değişen bir durum yok. Şöyle ki, zaten singleplayer oyuncusuyum ve işin multiplayer kısmını kovalamıyorum bu yüzden sorun değil. Elbette, çevrimiçi ortamdan keyif alan arkadaşlar bu gibi haberlerden haz etmiyorlar haliyle haklı olarak.

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Kesinlikle half life 1 2000 li yıllarda bilgisayarların crysis ı gibiydi açacak bilgisayar bile bulamazdık Şuanki bilgisayarım kaldırsa yine yükler yine oynarım m2 air

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Cs Go 1.6 ve Half Life da ekleyeyim unutmadan

Cs 1.6 da oto ban sistemi aimbot sandı 5 uyarı hakkından 1i gitti sunucuda ama olsun evde gurur dolu yürüdüm ?

Graffyavuz

Asistan
Reaksiyon puanı
211
return the castle wolfenstein
Call Of Duty serisi
Medal of honor serisi