vinsanity1525
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 444
zamlar gelmedenmi almalı yoksa yeni laptoplar piyasaya cıkınca diğerlerinin fiyatı düşermi?
max 27000 tl ye hangisini önerirsiniz?Yılbaşından önce alabiliyorsanız alın derim. ?
max 27000 tl ye hangisini önerirsiniz?
Bunu öneririm:max 27000 tl ye hangisini önerirsiniz?
abra serisinden kaçın diyolarda tulpar iyimi?
yada diğer markalar
Lenovo Legion 5 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, FreeDos, 82JU00EBTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo Legion 5 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, FreeDos, 82JU00EBTX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trVictus by HP Dizüstü Bilgisayar 16-d1042nt, 16.1'' FHD IPS 144 Hz, Intel Core i7-12700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050 TI, 512 GB SSD, Mika Gümüş, 68P27EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Victus by HP Dizüstü Bilgisayar 16-d1042nt, 16.1'' FHD IPS 144 Hz, Intel Core i7-12700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050 TI, 512 GB SSD, Mika Gümüş, 68P27EA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kronik ekran sallanması falan diyolar varmı öyle bi sorun ve fan sesi az bi laptop lazım bana monsterlarda çok oluyomuş sanırım bu modelde nasıl hocam?
Forumda, i5 12500H ve RTX 3050 Ti'lı versiyonunu kullanan biri var. Ona soralım;kronik ekran sallanması falan diyolar varmı öyle bi sorun ve fan sesi az bi laptop lazım bana monsterlarda çok oluyomuş sanırım bu modelde nasıl hocam?
hocam bu biraz daha ucuzu victus yine bunu alsam olurmu alan kişi sayısıda fazla
Bütçenize az daha koyup aynısının RTX 3060'lısını almak çok çok daha mantıklı. Eğer paranız var ise RTX 3060'lısını alın. Yok ise bunu alabilirsiniz. Ben de sizin gibi bunu düşünüyorum ama önceliğim RTX 3060'lısında. Olmazsa sizin attığınızı almayı planlıyorum.hocam bu biraz daha ucuzu victus yine bunu alsam olurmu alan kişi sayısıda fazla
oyun oynamıycam ders çalışma,borsa,video edit falan uğraşıcam sanırım 3060 a çok gerekli olmazBütçenize az daha koyup aynısının RTX 3060'lısını almak çok çok daha mantıklı. Eğer paranız var ise RTX 3060'lısını alın. Yok ise bunu alabilirsiniz. Ben de sizin gibi bunu düşünüyorum ama önceliğim RTX 3060'lısında. Olmazsa sizin attığınızı almayı planlıyorum.
Siz bilirsiniz ama 27.000'e çıkabiliyorsanız RTX 3060'lısını almak çok akıllıca bir hareket olur.oyun oynamıycam ders çalışma,borsa,video edit falan uğraşıcam sanırım 3060 a çok gerekli olmaz
teşekkürler tavsiyen için hocamSiz bilirsiniz ama 27.000'e çıkabiliyorsanız RTX 3060'lısını almak çok akıllıca bir hareket olur.
çok profesyonel iş yapmıycam amatör başlıycam daha bu model iş görür sanırımVideo edit render için ekran kartı sağlam olmalı ki en kısa sürede oluştursun.
Abi bu DDR4 bir anakarta sahip. HP Victus ise DDR5 bir anakarta sahip ve SoC ve GPU aynı. Ha, Watt farkı olabilir ona bir şey diyemem.Butce yetiyorsa kacirmayin.
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Abi bu DDR4 bir anakarta sahip. HP Victus ise DDR5 bir anakarta sahip ve SoC ve GPU aynı. Ha, Watt farkı olabilir ona bir şey diyemem.
kesinlikle victus serisi alın başka markalara bakmayınmı diyosunuz hocamLaptoplardaki DDR5 RAM'ler hem 4800 MHz hem de CL degerleri yuksek. DDR5 tarafinda 6000 MHz CL32 tarzi bir bellek kullanmadigin surece cok bir anlami yok su an. 140W 3060 ve MUX olmasi cok daha onemli. Yuzde 20-25 civari performans fark ettirir bu iki kriter Victus'da 3060 olsa bile. Ayrica termal dizayni da daha iyi.
kesinlikle victus serisi alın başka markalara bakmayınmı diyosunuz hocam
monster abra serisi alsam çokmu baş ağrıtır oyun oynamayacağımHayir o attigim Acer'i oneriyorum butcen yetiyorsa. Eger ona yetmiyorsa butcen buna bak. Bu fiyat bandinda Legion'un kasa ve sogutma kalitesiyle kimse yarisamaz.
Lenovo Legion 5 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, FreeDos, 82JU00EBTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo Legion 5 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, FreeDos, 82JU00EBTX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
monster abra serisi alsam çokmu baş ağrıtır oyun oynamayacağım
bunu alsam nasıl olur hocam sonuçta 8 yıldır aynı laptopu kullanıyorum hertürlü çağ atlamış olurum beni 2 yıl götürsün yeterli oyun oynamak değil amacım problem çıkarmasınCok agritir hic oyun oynamayacaksan 12700H'li Huawei D16 oneririm o zaman.
bunu alsam nasıl olur hocam sonuçta 8 yıldır aynı laptopu kullanıyorum hertürlü çağ atlamış olurum beni 2 yıl götürsün yeterli oyun oynamak değil amacım problem çıkarmasın
huawei ve amd işlemci istemiyorum son attığım linkteki acer fazlasıyla işimi görmezmi oyun oynamıcam sonuçta youtube,borsa,ders izlicem falan çok fan seside yapcağını düşünmüyorum bu işlemlerdeBiraz daha ver hem islemci olarak cag atla hem de kasa, pil olarak. Aradaki farka deger.
![]()
Huawei MateBook D 16 RolleF-W7651 i7-12700H 16 GB 512 GB 16" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Huawei MateBook D 16 RolleF-W7651 i7-12700H 16 GB 512 GB 16www.n11.com
Fazla gelir dersen bu var zaten oyun oynamayacakmissin.
huawei ve amd işlemci istemiyorum son attığım linkteki acer fazlasıyla işimi görmezmi oyun oynamıcam sonuçta youtube,borsa,ders izlicem falan çok fan seside yapcağını düşünmüyorum bu işlemlerde
teknik serviside fena değilse yeterli benim icin
Şimdi alın derim.zamlar gelmedenmi almalı yoksa yeni laptoplar piyasaya cıkınca diğerlerinin fiyatı düşermi?