• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray - Bordeaux

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Milan 2 - 2 Werder Bremen
zuhahah milana bir darbe daha bu takımda kupayı alacak diye oy veren varmı acaba Türkiyede yaş ortalaması 35+ milanını.:D

Ne diyeyim atınca atıyor işte! İnşallah Kadıköy'de bitmez bu işin sonu.

Anca Kadıköye 6 ve 4 yemege gelirsin ;) Hamburg a Başarılar...

Bekle bizi kadıköy, gümbür gümbür geliyoruz.
Yolda kapten gitmez de sağ salim ulaşabilirsek, tarihi bir kez de orda yazacaz. :happy:

yaww ne maçtı ben böyle bir maç hiç bir yerde görmedim bir bu birde türkiye çek cumhuriyeti... vay beee

Kadıkööööy kadıkööy duy sesimiziiii.....

Galatasarayı tebrik ediyorum hakikaten güzel maç çıkardı. Benim için de bol kazançlı bir gündü.:)

Dediğim gibi çok gollü bi maç oldu Gs Kadıköye artık daha yakın inş Tekrar alırız uefayı !

uefa kupamızın yeni kardeşini kadıköyden alacağız:)

Hamburg'tan sonra biz Metalist-D.Kiev galibiyle mi oynuyoruz, yoksa kura mı çekilecek?

Hamburg'u da geçersek rakip pek önemli olmaz sanırsam. Sonuna kadar yola devam. :)

Bu geliş biletleri :
Bu da dönüş :
galatasaray4bordeaux3.jpg

Ya evde Yoksan.... :img-music:

Durmak yok, Çıldırmaya devam... :walkman: Çıldırın Çıldırın....

Evde yoklar dostum o yüzden çamura yatıyorlar :D

Anca Kadıköye 6 ve 4 yemege gelirsin ;) Hamburg a Başarılar...

Ne oldu yavrum zoruna mı gitti :D

Bak hadi sen yine şanslısın, biz daha önce bu kupayı almıştık. Şimdi sabah ilk işin Galatasaray'ın müzesine gidip o kupayı camın arkasından seyretmektir tamam mı yavrum. Ama çok izleme bir tarafın düşer sonra :D :D :D

Bu da senin gibi eziklere kapak olsun..!

Lig Maçlarını Bana sorun arkadaşlar Özel Pm Le Görüşelim:)

Dün maçta sakatlanan Mehmet Topal'ın ameliyat olmasına karar verildi. Yaklaşık iki ay yok.